- 9 Nisan 2017
- 127
- 148
- 18
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #221.661
Evet şükür gidiyo misafirliğe davet edildim gitmeden önlemimi aldım hamur işi varsa gelmiyorum dedim :))) karar ve azimlilikle YEMİYORUZzzzzzzzzz biz onların tadını biliyoruz:)))Tebrikler
Bak dedim şöyle 60lara kadar takır takır gider o kilolar hızlı bir şekilde
O zaman süt meyveli yoğurt türu şeyler alsan mi acaba canım hem daha pratikkCanım ben daha çok sıvı şeyler tüketmek istiorum birde stresli oluo işyeri yemek yemek istemiorum ben birde aşırı yavaş yiyenlerdenim ne yazikki on saatde yiyemem(
BencedeeKıvırcıhlar hayın olur diyom yerimizde gözü var
ooo super canimmmmm3günde 1kilo 2gr gitmiş çok mutluyummm
Sıkı tutun ama bakDüşünsene biz kollardan tutup halaya çekiyormuşuz kitty gibi uyuyormuş
Yine mi yerineİsveç diyetine 6.gün Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç. Havuç yok onun yerine salatalık kayın valideme gitcem diyet yaptığımı bilmiyor tok gideyim oraya akşam da salata ve et var menüde orada olacagım için bişeyler ayarlıcm artık
Sabah sporumu 45 60 dk arasiyapiyorum ama ağırlık çalışmıyorum kuzum 2 hafta oldu heraldeSen zaten spor yapmıyor musun
Kuruyemis kuru meyve sandvicGünaydın herkesebugün 14 - 22 calisicam kızlar ((( ne yicem nasıl yapicam bilmiorum (
Evet öyle yapicam canım activia yoğurdu yerim sonra çorba içerim birseyde şu goturucem yeter herhaldeO zaman süt meyveli yoğurt türu şeyler alsan mi acaba canım hem daha pratikk
Gocan uyutmaz biz ellemek seni zatenSu an ki ruh halimle çok pis dalarim uyutmayana
Demaaakk oleeeeeeeeeBencedee
Gozu olsa ne olur tuzlayip avcunu yalar
ooo super canimmmmm
Evet şükür gidiyo misafirliğe davet edildim gitmeden önlemimi aldım hamur işi varsa gelmiyorum dedim :))) karar ve azimlilikle YEMİYORUZzzzzzzzzz biz onların tadını biliyoruz:)))
Sıkı tutun ama bakbirinizin omuzuna yatarım
Sabah sporumu 45 60 dk arasiyapiyorum ama ağırlık çalışmıyorum kuzum 2 hafta oldu heraldeama bu twist shape bacaklari cok guzellestiriyo
AhahhahahahjBencedee
Gozu olsa ne olur tuzlayip avcunu yalar
ooo super canimmmmm
Su şart cidden baş ağrısına fln da etkili o streslo zamanlardaEvet öyle yapicam canım activia yoğurdu yerim sonra çorba içerim birseyde şu goturucem yeter herhalde
O benden önce uyur eminimGocan uyutmaz biz ellemek seni zaten
Aynen kuzum bide soguyo insan yaptikca yapası geliyo ama bi boşlayınca baslamasi zor oluyo sporcu beslenmeme de geri dönücem çok dondurma yiyomKanma sakın bir de klasik lafları vardır onların, bir taneden bir şey olmaz, ye gitsin vb
Çok biliyorlar
Kendileri şişmiyor tabi bizim gibi
Birinin omzu iyiymiş ben olsam yere yatardım
Aa evet artık sen de kol çalışmaya falan başla bence
3 haftaymış bak bir kasın çalışmadığında salması yani gevşemesi falan
Bizde vardı o twist önceden de bozulmuş atmış annem
Pistin ortasına uzanıp yatarmişimKanma sakın bir de klasik lafları vardır onların, bir taneden bir şey olmaz, ye gitsin vb
Çok biliyorlar
Kendileri şişmiyor tabi bizim gibi
Birinin omzu iyiymiş ben olsam yere yatardım
Aa evet artık sen de kol çalışmaya falan başla bence
3 haftaymış bak bir kasın çalışmadığında salması yani gevşemesi falan
Bizde vardı o twist önceden de bozulmuş atmış annem
İyi devrilip uyuyun o zaman berabercenekSu şart cidden baş ağrısına fln da etkili o streslo zamanlarda
Baş ağrısı önemli agritmayin sakin çok cektiriyo
O benden önce uyur eminim
Aynen kuzum bide soguyo insan yaptikca yapası geliyo ama bi boşlayınca baslamasi zor oluyo sporcu beslenmeme de geri dönücem çok dondurma yiyom
Pistin ortasına uzanıp yatarmişimyada gelin masasına
Her günNe kadar çokluktan bahsediyoruz
Her günbi kulah ögün yerine yiyorum ve yeyince yürüyorum o yuzden kilo yapmadi ama ogun yerine dondurma yemek heç saglikli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?