Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tebrikler
Bak dedim şöyle 60lara kadar takır takır gider o kilolar hızlı bir şekilde
Evet şükür gidiyo misafirliğe davet edildim gitmeden önlemimi aldım hamur işi varsa gelmiyorum dedim :))) karar ve azimlilikle YEMİYORUZzzzzzzzzz biz onların tadını biliyoruz:)))

Canım ben daha çok sıvı şeyler tüketmek istiorum birde stresli oluo işyeri yemek yemek istemiorum ben birde aşırı yavaş yiyenlerdenim ne yazikki on saatde yiyemem (
O zaman süt meyveli yoğurt türu şeyler alsan mi acaba canım hem daha pratikk

Evet şükür gidiyo misafirliğe davet edildim gitmeden önlemimi aldım hamur işi varsa gelmiyorum dedim :))) karar ve azimlilikle YEMİYORUZzzzzzzzzz biz onların tadını biliyoruz:)))

Kanma sakın bir de klasik lafları vardır onların, bir taneden bir şey olmaz, ye gitsin vb
Çok biliyorlar
Kendileri şişmiyor tabi bizim gibi

Sıkı tutun ama bak birinizin omuzuna yatarım

Birinin omzu iyiymiş ben olsam yere yatardım

Sabah sporumu 45 60 dk arasiyapiyorum ama ağırlık çalışmıyorum kuzum 2 hafta oldu heralde ama bu twist shape bacaklari cok guzellestiriyo

Aa evet artık sen de kol çalışmaya falan başla bence
3 haftaymış bak bir kasın çalışmadığında salması yani gevşemesi falan
Bizde vardı o twist önceden de bozulmuş atmış annem

Aynen kuzum bide soguyo insan yaptikca yapası geliyo ama bi boşlayınca baslamasi zor oluyo sporcu beslenmeme de geri dönücem çok dondurma yiyom

Pistin ortasına uzanıp yatarmişim yada gelin masasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…