• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaptinn kaptinn gunaydin guzellik:KK33: kac kilosun:KK53:
günaydın kuzuuuummm :KK200: söylemem :D:D: önce sen söle kac kilosun:KK53:

Günaydin fıstıklarrrr:KK200: Yeni bi haftaya basladik gelsin pazartesi bildirimleri haftasonu nasil gecti anlayalim:KK59: cumaya biriksin eksiler:halay:
cuma kaçtım ben :olamaz:
he bide kuzu kubarı da eklemişsin haftalk hedeflere o cıktı takımdan
Sok sok sok ama yine cikmis olabilirmis :ruh:

Insallah oyleyimdir kuzum ama pek sanmiyorum eve gidiyim bakiyim hemen tartilip soylucem:sus: cok yemiyorum ama hep hamurisi falan yedim az az:ruh:
olabilemez böyle bişi:KK53::KK53:

:KK200::KK200::KK200:Vee bu haftanin grup ici birincisi 1.2 kilo vererek @Vanillav oldu:KK15:tebrikler bebegim:KK36::KK200::KK200::KK200:
ooovv dmek öyleeee @Vanillav :KK8::KK8::KK9:
demek birinci olduuunnn :KK30:
demek en cok kiloyu sen verdiinnn:KK30::KK30:
demek erkesleri geçtiinnnn:KK30::KK30::rolleyes:
Merhaba kızlar :KK54: bugün arkadaşımla buluşacağım inşallah çok yemem :KK53: bir de bir konu vardı aramızda hiç istemeyeceği bir şey yapacağım inşallah bana kızmaz :KK17::KK17:
neler yicennnn az yi :tokat:
naptın napcan söle bana :D:Dmirak idirim :KK53:

55 mi himm:süslü: yaparim sen yeterki iste:sus: ama keptin duymasin simdi oda ister:KK47: gerci o karatayci degildi karataycilar duymasinlaa:skandal: ben sana veririm yarisini sus ses etme:sus:
Hee 55 im:KK51: senin gelmeni bekledim diyet icinHoppa iyi ettim tareyagsiz diyeti nasil yapağimHoppa hee kaptinn kaptinn duymasin o da 55 kilo simdi bene de ver der:sus: sen gonder bana ben kimsiye dimem:sus:

günaydın kuzuuuummm :KK200: söylemem :KK70::KK70:: önce sen söle kac kilosun:KK53:

cuma kaçtım ben :olamaz:
he bide kuzu kubarı da eklemişsin haftalk hedeflere o cıktı takımdan

olabilemez böyle bişi:KK53::KK53:

ooovv dmek öyleeee @Vanillav :KK8::KK8::KK9:
demek birinci olduuunnn :KK30:
demek en cok kiloyu sen verdiinnn:KK30::KK30:
demek erkesleri geçtiinnnn:KK30::KK30::rolleyes:

neler yicennnn az yi :tokat:
naptın napcan söle bana :KK70::KK70:mirak idirim :KK53:
Ben dün cok yidim:KK53: son kezdi bu:KK53: ve 55.2 yim suan normalde bir kilo kesin alirdim cok yedigimde haftasonu cok yememe ragmen 400 gr arti ciktim:oha: cok iyi bence ben bugun atarim o 400 gr:mapus: mayali süt iciyom sabahlari ellamm kilo almamamin sebebi o:oha: ama tadi:kusmuk:

55 mi himm:süslü: yaparim sen yeterki iste:sus: ama keptin duymasin simdi oda ister:KK47: gerci o karatayci degildi karataycilar duymasinlaa:skandal: ben sana veririm yarisini sus ses etme:sus:
biz zati kendimiz yapıyuk tereyagını siz yiyin yazıkk organik nerde bulcanız bi daha :KK53::KK53::KK53::KK53:
karatayın kitabını ben aldım diyeti sizin agzınıza dolandı :D:D bn diyet miyet istemiyim artık:KK53:

Hee 55 im:KK51: senin gelmeni bekledim diyet icinHoppa iyi ettim tareyagsiz diyeti nasil yapağimHoppa hee kaptinn kaptinn duymasin o da 55 kilo simdi bene de ver der:sus: sen gonder bana ben kimsiye dimem:sus:
o sana göndersin sen bana göndert :tokat:

biz zati kendimiz yapıyuk tereyagını siz yiyin yazıkk organik nerde bulcanız bi daha :KK53::KK53::KK53::KK53:
karatayın kitabını ben aldım diyeti sizin agzınıza dolandı :KK70::KK70: bn diyet miyet istemiyim artık:KK53:

o sana göndersin sen bana göndert :tokat:
O zaman bana kalmaz:mapus: zati 2 bucuk kilo gonderecek :tokat: neyse temem 100 gr sana gonderirim ben ses etme:sus: ekmaane surersin gidim gidim:sus:

Yoklugumda herkesleee kilo almis vanilya buki denetim ne durumda acabasi parte:KK64: bende 55 olsaydimda beraber vereydik eve bi gidiyomusum 60 :oha:

Yoklugumda herkesleee kilo almis vanilya buki denetim ne durumda acabasi parte:KK64: bende 55 olsaydimda beraber vereydik eve bi gidiyomusum 60 :oha:
Bi bahiyomusun 60 bi tohat yiyomusun sonra :tokat: bem ve keptin harici alan yoh herkesler eridi:KK70:

Back
X