• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ya ben dün kendimi aştım ki yeme konusunda :KK70: bugün 1 bardak süt 1ceviz ve yarım muz ile kahvaltı yaptım ondan belki çok acıktım sabah yada akşam granola yapacam kendime değişik kahvaltı istiyorum

Kalori saymadım ama az yedim
Sabah 1 brdk süt yarım muz 1 ceviz öğlen 1 salatalık 1 catal.makarna 2 bardak ayran 2 kare bitter 1 brdk zero kola akşam yarım nektarin 2 dikenli incir yedim şimdi salata yicim ce yürüyüşe çıkıcam eşim ile

His geldin kilon kaç merak ediyorum isveçten sonra
Ayy bu nasil menu ya:skandal:bide acikiyorm diyosunn boyle yasanilirmi ayyyyy:skandal:

Menum (ay cok açim suan yaa:bicak:)
Sabah: 1 kasik bugday kepegi 1 yumurta akinaz sutle krep,mantarli 1 bucuk yumurta,salatalik domates biber ve kahvaltiliklardan az az
Öğle: 1 tane meyveli dondurma 2 top kadar
Aksam: 3 kasik yesil mercimekli bulgur pilavi , 4 kaşık haslanmis mercimek(pilavi az yiyim diye :süslü:) aci biber
Ara: 2 avuc cekirdek:sus: ayy bi iki çitleyim dedim zor durdurdum kendimi:ruh: ve açim:ruh:

Sabah saat 10.30 bi tane haşlanmış yumurta 3tane siyah zeytin
Öglen saat 16.30bi tabak sulu köfte 2kaşık makarna salatası 2kaşık yogurt
Akşam 1kase sulu köfte su içemedim günü kapattım

***14. TAKİM 530. ETAP***

Buki_89(67,7/ / /%)
Vanillav(68,1/ / /%)
Yuzlesmegunu(86/ / /%)
denetim(69.8/ / /%)
lilipit (83.4/ / / %) yeni uye başlangıç tarihi 24 temmuz 2017, başlangıç kilo 84.9, hedef kilo 73
Suskunprenses( 64.0/ / / %)yeni üye başlangıç tarihi 24 temmuz 2017, başlangıç kilo 66.0, hedef kilo 60
14. TAKİM ORTALAMASİ:%

Listemizi hazirladim simdiden yarina boll eksiler:halay:

İşte emziren annenin günlük menüsü...:kk77:

Sabah 7:30 kahvaltı

Bir haslanmis yumurta, cay, 3 adet yesil zeytin, 3 adet siyah zeytin, Yarım salatalik, Iki parca telli peynir, bir küp beyaz peynir, Bır dilim domates, 2 tane yeşil biber, 1 tane kirmizi biber

Ara ogun 10:30

2 yk yulaf ezmesi, yarim nektarin, tarcin, 2 yk yogurt, 1 adet ceviz (boyle bi karisim yaptim tadi harikaydi, ilk kez yedim. Farkli onerilere acigim)

Oglen 12:00

1 Tabak bulgurlu kabak yemeği
1 orta boy kase semiz otu salatasi
1 dilim ekmek

Ara öğün 15:00

1 adet hurma, 5 adet badem

Aksam 17:30

3 adet kiymali yaprak sarma
5 adet kiymali lahana sarma
1 domates
1 yesil biber

Ara ogun 21:30

5 adet kayısı yerim herhalde :)

Cuma kilo:81.8
Güncel kilo: 81,4
Haftalık hedef: -1300
Hedefe kalan: -900

Yarini cok merak ediyrm
:KK49:
Begendım ozellıkle sarmaları bende yarım dolma yaparım:))

Back
X