Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

34 yasindayim 36 beden olmadan ölürsem gözüm açık gidecek
abartma kız :D ben 24 yaşındayım 36 beden olma umudum bile yok :confused:

benim de saçlarım azıcık ya :KK43: :) yumuşak ve parlak olmasını istiyorum çok kuru saçlarım :) azıcık bakımlı biri olmak istiyorum artık yaşımdan çok küçük gösteriyorum falan
ah kuzum o bakım yapamama sorunu bende de varr bide bnm saclarım kıvırcık ne yapsam ters tepiyo sürekli bi dökülme ve yoluk tavuk olma hali :KK70::KK70:

Sen evlenince gorcen
Basbasa yemeler :)
muhtemelen hazırlar kaaçarım cidden cok yeniyo geceler :deli::deli:

Dün izlemedim teresa vardı ona baktım o bittikten sonra gercek yaşamlar vardı onu izlemeden kapattım.. son şans diye bir program daha var estetik ameliyatlarını gösteriyor o da fena değil

Evkilik alıştırması :KK70: :KK70:

Kuzum benim ciltte kuru saçlarda hindistan cevizi yağı aldım banyodan sonra cildime duştan 2 saat öncede saçlarıma sürdüm yumuşacık oldu.. argan yağlı maske kullanıyorum haftada 1 sonra .dupaset oluyor içinde keratin var ondan sıkıyorum arada saçım güzel koksun diye özelikle birde arganyagı oluyor her banyo sonrası sürüyorum uçları yumuşacık oluyor.. üstüne köpük kullanıyorum mesela saçım yıpranmıyor...
Yüz içinde bir yıkama jeli al günlük nemlendirici başlangıç için iyi olur cildin çok kuru ise hindistan cevizi yağını akşamları sür nemlendirici almana da gerek kalmaz

Ay sabah köründe uyanmaya alışan biri daha :KK70:

4te kalktım napayım erken yatınca sonra oturdum sizi bekledim :skandal:

günaydın bebeğiiiimmm :KK36::rolleyes::rolleyes::KK73::KK60::KK22::KK15:

o saatte kimi bekliyposan artık:confused::confused:

böyle evlilik mi olur o istedi ben yedim :KK70::KK70::KK70:

:KK15:

Gunaydnnnnnnnnnnnnn :KK19:

:KK60:

günaydın kuzum

günaydın...
evlilik böyle birşey işte :KK70: :KK70: gidenler geri gelecek :KK70:

günaydın kuzum
@ParteMoralll günaydın tatlım

:KK36:

Dün izlemedim teresa vardı ona baktım o bittikten sonra gercek yaşamlar vardı onu izlemeden kapattım.. son şans diye bir program daha var estetik ameliyatlarını gösteriyor o da fena değil

Evkilik alıştırması :KK70: :KK70:

Kuzum benim ciltte kuru saçlarda hindistan cevizi yağı aldım banyodan sonra cildime duştan 2 saat öncede saçlarıma sürdüm yumuşacık oldu.. argan yağlı maske kullanıyorum haftada 1 sonra .dupaset oluyor içinde keratin var ondan sıkıyorum arada saçım güzel koksun diye özelikle birde arganyagı oluyor her banyo sonrası sürüyorum uçları yumuşacık oluyor.. üstüne köpük kullanıyorum mesela saçım yıpranmıyor...
Yüz içinde bir yıkama jeli al günlük nemlendirici başlangıç için iyi olur cildin çok kuru ise hindistan cevizi yağını akşamları sür nemlendirici almana da gerek kalmaz

Ay sabah köründe uyanmaya alışan biri daha :KK70:
Anladim canim bende baktim ona :)

Heğ şey gibi
Siz nasılsınız
İyiyiz siz nasılsınız inşallah
İyiyiz ee siz nasılsınız
İyi peki siz nasılsınız :KK70:
yok bize bu yakışır böyle bi muhabbet döncekse :D:D:D

BUZI7hDIEAEd698.jpg

4te kalktım napayım erken yatınca sonra oturdum sizi bekledim :skandal:

:KK15:

:KK60:

:KK36:
bende kimseler olmuyor diye bakınmıyorum artık yarın erken kalkarsam yazarım :KK70: :KK70:

Anladim canim bende baktim ona :)
beyin taraması yaptırdı ya değişikmiş dalgları çok şaşırdım eşimle bazen şey diyoruz acaba doğru mu diye ...
brown ailesini izliyor musun peki ? alaskayı mesken tuttuk programın adı

yok bize bu yakışır böyle bi muhabbet döncekse :KK70::KK70::KK70:

BUZI7hDIEAEd698.jpg
... iyi ki yemedik haaa :kk77:
... yanlız güzel izledik :deli:
... sadece baktık kötü oldu yiyemedik :bicak:
... ama iyi izledik hee:KK55:
... Fakat yiyemedik :KK43:
... Kalkın gidiyoruz S... G... dediler :KK70: :KK70:

Back
X