Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben uçlarına bakım yağı suruyom canım lorealden. Sana tam olarak ne için lazim. Benim kafada saç kalmadı gerçi boyata boyata:KK70:

benim de saçlarım azıcık ya :( :) yumuşak ve parlak olmasını istiyorum çok kuru saçlarım :) azıcık bakımlı biri olmak istiyorum artık yaşımdan çok küçük gösteriyorum falan

benim de saçlarım azıcık ya :KK43: :) yumuşak ve parlak olmasını istiyorum çok kuru saçlarım :) azıcık bakımlı biri olmak istiyorum artık yaşımdan çok küçük gösteriyorum falan
Ben bi ara restorex şampuanı kullanmistim. 2 koca şişeyi 10 liraya almıştım galiba. Bayağı yetti o bana. Hatta yurtdışına giderken 5 6 tane alıyordum o şampuan çok iyi ya ben beğendim onu. Parlak istiyorsan uçlarına yağ sürdükten sonra elinde kalanları böyle hafifçe uste sür ama çok sürme yağlı durur. Yumuşak için birsey diyemiycem canım ama restorexi dene. Ben gratisden almistim

Kızlar konumuzun dışında olacak ama bana birazcık bakım sırlarınızdan paylaşabilir misiniz :) özellikle saç
Cilt icin aloe vera jeli ve kantaron kremi kullaniyorum. Dışari çikarkende 50 faktörlü güneş kremi.
Saçimibn boyasi geldimi cok dökülür benim. Kestiririm durur. Avokado yagı argan yagi hindistan cevizi yagi ile bakim yaparim. Bu yaglara bepanthol ve evigen e vitamini ampulude eklerim faydasi cok. Asil demir ve magnezyum eksikligi saç döküyor. Bunlara baktirmak lazim

Ben bi ara restorex şampuanı kullanmistim. 2 koca şişeyi 10 liraya almıştım galiba. Bayağı yetti o bana. Hatta yurtdışına giderken 5 6 tane alıyordum o şampuan çok iyi ya ben beğendim onu. Parlak istiyorsan uçlarına yağ sürdükten sonra elinde kalanları böyle hafifçe uste sür ama çok sürme yağlı durur. Yumuşak için birsey diyemiycem canım ama restorexi dene. Ben gratisden almistim
Çok teşekkür ederim canım araştırıp kullanayım onu :) tam olarak ne açıdan memnun kaldın

Cilt icin aloe vera jeli ve kantaron kremi kullaniyorum. Dışari çikarkende 50 faktörlü güneş kremi.
Saçimibn boyasi geldimi cok dökülür benim. Kestiririm durur. Avokado yagı argan yagi hindistan cevizi yagi ile bakim yaparim. Bu yaglara bepanthol ve evigen e vitamini ampulude eklerim faydasi cok. Asil demir ve magnezyum eksikligi saç döküyor. Bunlara baktirmak lazim
Çok teşekkür ederim. Benim saç dökülmem stresten oldu galiba . Bu önerilerinizi de dikkate alacağım cilt için kullandıklarınızın faydaları neler ve Nasıl kullanıyorsunuz :)

Çok teşekkür ederim. Benim saç dökülmem stresten oldu galiba . Bu önerilerinizi de dikkate alacağım cilt için kullandıklarınızın faydaları neler ve Nasıl kullanıyorsunuz :)
Aloe veranin mucize olduguna inanirim eşimin lekelerini azaltti. Benim cildim cok hassas dermokozmetik kullanamiyorum cildiyecide cildin çok genc bisey yok daha sen:KK70: ufaktan bitkiselden başla dedi. Yas 34 olmus bu arada:KK70:. Aloe vera cildimi yumusatiyo sabah nemlendiruci gibi súrüyorum evde. Ama disari cikacaksam muhakkak 50 faktör günes kremi. Haftada bikac kez madensuyuyla cildimi yikarim. Biara saf gül suyuda kulllandim o da iyiydi. Hindistan cevizi yagina evigen e vitamini ampulu kırıp yüzümé sürerim haftada 1 kez. Iyi geliyo. Gece uyumadanda kantaron kremi sürer yatarim cildi besliyo iyi çok.

Çok teşekkür ederim canım araştırıp kullanayım onu :) tam olarak ne açıdan memnun kaldın
Saçlarım çok güzel oldu kullandıktan sonra canim parlakti yani bana cok iyi geldi. Sarimsak ozlumu ne yazio ustunde. Birkac farklisi var. Istersen fotosunu atarim. birde kuruturken tarayarak kurut böyle kafani öne eğerek elinle kurutma. Tarayınca yumuşacık oluyo. Ben sarıya boyattigim için cok yıprandı saclar öyle kurutunca cadıya benziyorum tarayarak kuruttugumda çok güzel oluyo. Birde kuaförde bir bakım yapiyorlar. En son gittiğimde 150 tl vermistim. Saçlar yeniden doğmuş gibi oluyo :D uçları kiriksa sağlıklı gözüküyo. Uçlardan kestirmeye bile gerek kalmiyo valla ama adını bilmiyorumkiii :( böyle değişik değişik şeyler sürüyorlar bekletiyorlar falan

Aloe veranin mucize olduguna inanirim eşimin lekelerini azaltti. Benim cildim cok hassas dermokozmetik kullanamiyorum cildiyecide cildin çok genc bisey yok daha sen:KK70: ufaktan bitkiselden başla dedi. Yas 34 olmus bu arada:KK70:. Aloe vera cildimi yumusatiyo sabah nemlendiruci gibi súrüyorum evde. Ama disari cikacaksam muhakkak 50 faktör günes kremi. Haftada bikac kez madensuyuyla cildimi yikarim. Biara saf gül suyuda kulllandim o da iyiydi. Hindistan cevizi yagina evigen e vitamini ampulu kırıp yüzümé sürerim haftada 1 kez. Iyi geliyo. Gece uyumadanda kantaron kremi sürer yatarim cildi besliyo iyi çok.
Maşallah ne ara yapıyon kiz. Ben bazen dişlerimi fırçalayıp krem sürüp ise zor yetisiyom :D

Maşallah çok bakımlısınız darısı başıma :D çok çok çok teşekkür ediyorum uzun uzun yazmışınız hepsini dikkate alcam

Saçlarım çok güzel oldu kullandıktan sonra canim parlakti yani bana cok iyi geldi. Sarimsak ozlumu ne yazio ustunde. Birkac farklisi var. Istersen fotosunu atarim. birde kuruturken tarayarak kurut böyle kafani öne eğerek elinle kurutma. Tarayınca yumuşacık oluyo. Ben sarıya boyattigim için cok yıprandı saclar öyle kurutunca cadıya benziyorum tarayarak kuruttugumda çok güzel oluyo. Birde kuaförde bir bakım yapiyorlar. En son gittiğimde 150 tl vermistim. Saçlar yeniden doğmuş gibi oluyo :KK70: uçları kiriksa sağlıklı gözüküyo. Uçlardan kestirmeye bile gerek kalmiyo valla ama adını bilmiyorumkiii :KK43: böyle değişik değişik şeyler sürüyorlar bekletiyorlar falan
Çok teşekkür ederim valla uzun uzun yazmışsınız çok mahçup oldum :) önerilerini dikkate alacağım :) telefonuma ekran fotosu aldım mesajlarınızı

Aloe Vera yo hangi marka kullanıyorsunuz peki :)

Çok teşekkür ederim valla uzun uzun yazmışsınız çok mahçup oldum :) önerilerini dikkate alacağım :) telefonuma ekran fotosu aldım mesajlarınızı
Tabikide canım niye yazmıyım. Sabah diğer kızlarda görürse onlarda bildiklerini yazarlar. Ben pratik şeyleri seviyorum böyle fazla uğraş istemeyen seyler. Yoksa evimde kaç farklı şey var hepsini uygulamaya kalksam ise gidecek zaman bulamam :D sekerpancarinin içtiği birsey var kefirdi herhalde oda saçlara çok iyi geliyormuş

Protein saydın mi bugün kahvaltın sağlam olmuş tebrik ederim seni kahvaltından dolayı bana göre zoru başarmışsın

Sağol kuzuş yok saymadım ya kalorileri kafadan hesaplıyorum o kadar

Kızlar bütün msjları okudum çoklu yanıt yaptım olmadı tekrar basa dönemedim çok güzel sohbet etmişsiniz menülerde güzel :KK76:

Sabah 11
1 dilim peynir
1 yumurta tereyağın da kavrulmuş
Domates salatalık yeşillik
2 dilim ekmek

Ara
Bir dilim kavun
Bi kase yoğurt çorbası
Bir soda limonlu

Akşam 17 :30
1 tabak Etli taze fasulye
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt

Ara
3 erik :duduk:
3 lt su tamam spor da 30 dk yapıldı gece yine yapacam
H hugocuk Velvette Velvette sizde varı mı spor

Ben 30 DS yaptım canım
Senin menü güzel olmuş spora uygun ben beğendim :)

Dün izlemedim teresa vardı ona baktım o bittikten sonra gercek yaşamlar vardı onu izlemeden kapattım.. son şans diye bir program daha var estetik ameliyatlarını gösteriyor o da fena değil

Gecenin 11 inde nisanlim gelir benden Menemen isterse bende yerim işte :KK11:
Ona yaptım bende yedim çok sinir oldum yaaa:ruh::ruh:
Evkilik alıştırması :D :D

Kızlar konumuzun dışında olacak ama bana birazcık bakım sırlarınızdan paylaşabilir misiniz :) özellikle saç
Kuzum benim ciltte kuru saçlarda hindistan cevizi yağı aldım banyodan sonra cildime duştan 2 saat öncede saçlarıma sürdüm yumuşacık oldu.. argan yağlı maske kullanıyorum haftada 1 sonra .dupaset oluyor içinde keratin var ondan sıkıyorum arada saçım güzel koksun diye özelikle birde arganyagı oluyor her banyo sonrası sürüyorum uçları yumuşacık oluyor.. üstüne köpük kullanıyorum mesela saçım yıpranmıyor...
Yüz içinde bir yıkama jeli al günlük nemlendirici başlangıç için iyi olur cildin çok kuru ise hindistan cevizi yağını akşamları sür nemlendirici almana da gerek kalmaz

Hadi kalkın kız
*Oklavayla dürten smiley* :skandal:
:KK70:
Ay sabah köründe uyanmaya alışan biri daha :D

Back
X