Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kahvaltı bir domates bir salaklık biraz semizotu iki ince biber bir yumurta dan bir çay kaşığında omlet biraz peynir

Ara bir eksi elma yarım kayısı bir mürdüm erigi
Öğle marul ve bir domates ten oluşan koca bi tabak salata bi kase yoğurt iki sivri biber
Akşam köz patlıcan salatası bi kase yoğurt iki közlenmiş acı biber
Bir litre dukan birası
Belki yatmadan yoğurt kürü yerim

10.30
Bır tereyaglı yumurta
Domates salatalk kapya ve yeşil bıber
Ikı dılım peynır
Bır kaşık labne
Bır surum reçel
1 dilim tb ekmk
13.00
Bır armut
15.00
Bır tabak turlu
Bır kase yoğurt
1 dılım tb ekmek
17.00
Bır avuç uzum
18.30
Bır tabak turlu
Salata
1 saat yuruyuş
Cok guzel

Kahvaltı bir domates bir salaklık biraz semizotu iki ince biber bir yumurta dan bir çay kaşığında omlet biraz peynir

Öğle marul ve bir domates ten oluşan koca bi tabak salata bi kase yoğurt iki sivri biber
Bir litre dukan birası
Yemek yok cnm bilerek mi yemiyorsun
Dukana bugun mu basladin
Acayip yorumlar var ya
Bi gunde elsi 500 diyenler falan

Bir litre dukan birası
Yogurt kürü hangisi kuzum pul biber yogurt mu zencefil zerdaçal olanmı

90 dakika kosacakken 15 dakikada biraktim. Benim büyük oglan uyanip biraktirdi. Spor yüzünden kavga ediyoruz. İzin vermiyo. Valla sinirimden agliyorum şuan. Önceleri gündüz agirlikta çalisirdim 1 saat surat asardi ve sürekli biseyler isteyerek engellemeye çalisirdi. Benimde moralim bozuluyodu gundüz agirlik çalismasini biraktim. Aksam onlar yattağında yapiyodum onu farketmis şimdide onu engellemeye çalışıyo. Onun dışında bir hayatın olmayacak sadece onla ilgilencen kendine ait 1 saatin bile olmayacak. Babasini bile kıskanıyo onla muhabbet etmiyceksin ona gülmeyeceksin onu sevmeyeceksin diyorm Simdide uyumuyo bekliyomus bakalim spor yapcakmıymışım diye. Moralim cok bozukdu

90 dakika kosacakken 15 dakikada biraktim. Benim büyük oglan uyanip biraktirdi. Spor yüzünden kavga ediyoruz. İzin vermiyo. Valla sinirimden agliyorum şuan. Önceleri gündüz agirlikta çalisirdim 1 saat surat asardi ve sürekli biseyler isteyerek engellemeye çalisirdi. Benimde moralim bozuluyodu gundüz agirlik çalismasini biraktim. Aksam onlar yattağında yapiyodum onu farketmis şimdide onu engellemeye çalışıyo. Onun dışında bir hayatın olmayacak sadece onla ilgilencen kendine ait 1 saatin bile olmayacak. Babasini bile kıskanıyo onla muhabbet etmiyceksin ona gülmeyeceksin onu sevmeyeceksin diyorm Simdide uyumuyo bekliyomus bakalim spor yapcakmıymışım diye. Moralim cok bozukdu
Erkek çocuklar annelerini daha çok kıskanıyorlar galiba

Kizlaaar naptınız bensiz özledim hepinizi :KK70:

Gec kahvaltim

2 kaşık elma sirkesi
Yarim domates, 6 zeytin, 1 dilim peynir, 2 haşlanmış yumurta, 3 dilim tavuk göğsü, 3 bardak çay

Ara öğün
Yok

Öğle yemeği
Karnıbahar Brokoli ızgara tavuk

Ara öğün
Yok

Akşam yemeği
1 kase domates corbasi

Gün içinde 2 ltr su

Kızlar okadar acımkı birsey yemiyorum doğru dürüst ama tartıda aynı duruyo napiyim ben daha yaaa :KK43: yarin limonlu naneli detoks suyumdan yapicam su ile beslenicem valla regl olucam agrim var 2 gundur ama ortada birsey yok. Bugun hic birsey yemedim dogru durust ama karnim şiş:KK43:(

Kizlaaar naptınız bensiz özledim hepinizi :KK70:

Gec kahvaltim

2 kaşık elma sirkesi
Yarim domates, 6 zeytin, 1 dilim peynir, 2 haşlanmış yumurta, 3 dilim tavuk göğsü, 3 bardak çay

Ara öğün
Yok

Öğle yemeği
Karnıbahar Brokoli ızgara tavuk

Ara öğün
Yok

Akşam yemeği
1 kase domates corbasi

Gün içinde 2 ltr su

Kızlar okadar acımkı birsey yemiyorum doğru dürüst ama tartıda aynı duruyo napiyim ben daha yaaa :KK43: yarin limonlu naneli detoks suyumdan yapicam su ile beslenicem valla regl olucam agrim var 2 gundur ama ortada birsey yok. Bugun hic birsey yemedim dogru durust ama karnim şiş:KK43:(
Aç yatıyoruz valla ya ah bu kadınların hali ne olacak böyle

Aç yatıyoruz valla ya ah bu kadınların hali ne olacak böyle
Ya birde kardeşim çok değişik guzel şeyler yiyor kilo almak icin. Bugun sosisler yedi patates salatalari mayonezli hemde. Dedim çatalın ucundan ver tadını unuttum okadar dikkat ediyorum yinede yok

Erkek çocuklar annelerini daha çok kıskanıyorlar galiba
Bilmiyorum canim ama cok bunaldim gectigimiz kış sıkıntı stres zona çıkartmistim. Gündüz yarim saat bile uyutmaz. 5 senedir gündüz ayaklarimi uzatipta uyudugumu bilmem. Aksam babasi gelir 2 laf ettirmez sürekli araya girer engeller lafını unutursun

Back
X