- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #227.741
Karnımda acayip bir şişlik var wc şişliği değil wcye çıktım değişik bir şey ödem desem maydonoz içtim ...bilmiyorum valla bir enerji patlaması olmadı bakalım olursa zorlarımBi sabit dahanoldu bu hafta boyle
Ayy ben alıştım kiz basta benimde midem cok bulaniyodu ilikdan az sicak (ama içilebilecek kadar) olursa iyce karışıyo icine o zaman daha rahat iciliyo
Hadi listemize ekle canim kilonu super inmissinGüncel kilom 96.300kuzu bugün 98.400geçen haftanın
Nasıl oluyo bilmiyorumki şifremi verim sen yapHadi listemize ekle canim kilonu super inmissin
Bakalım görcezNasil fark ettiriyor mu dukan bırası
Gün boyu onu iç birde akşam yatarken 2kaşık yogurt 1kaşık pul biber karıştırıp ye farlı gör canımBakalım görcez
Bnm bağırsaklar tembel ya o kadar etki etmiyorEvet canım 2kaşık yogurt 1kaşık biber akşam bende yaptım sabah kendimi wc zor attım felaket çalıştırıyor bagırsakları
Benim kadar tembel olamaz ama dene farkı gör derim bi gecede fark edeceksinBnm bağırsaklar tembel ya o kadar etki etmiyor
he sonunda bi adım atabildim zayıflamak adın a
oyy ne güzel gider çayla oooellerine sağlık bebekim
aa niye öyle oldu ki
günaydın kuzuuum hayırlı cumalar
en azından 53ten cıkmamışsn
ipin ucu kactı mı zor oluyo toparlaması
oy sende mi sabitsin
günaydın bebeğiimmm hayırlı cumalar
Yok kuzum sifrene gerek yok ben yaparim da sende ogren tamam mi haftaya kadar bisey yok cok basit aslindaNasıl oluyo bilmiyorumki şifremi verim sen yap
Kopyala yapıştır yapimmiGulumse24
bak şimdi bebekim
98.4 geçen haftaki kilon
96,3 bu haftaki kilon
aradaki fark 2,1
yüzde:2,1 * 100= 210/98,4(geçen haftaki kilon)=2,13
Gulumse25( 98.4/96,3/2,1/%2,13) yeni uye başlangıç tarihi 28 Temmuz 2017, başlangıç kilo: 101,1, hedef kilo 80
bu şekilde oluyo
anlamadıgın yer varsa sor tekrar anlatayım
he beaaaAmaaaan bosverrr gitsin
10 100 bin milyonBen senden bi tık hatta 10 tık ondeyim amaikinci cocuk düşünen biri olaraktan
haftaya artıkBacaaaam tutsa sizi birinci yaparımahahaha
sağlık olsun bea
evet kuzum ya
tembeliz galiba biraz :Kopyala yapıştır yapimmi
Biliyorum kuzum ilk hedef zaten boyuma göre daha çok vermem lazım kilom 61.600 bugün tartım bi acayip atmış kusur bile gösterdi de o kadar inmrmişimdirsuskunprenses kuzum kac kilosun seni listeye eklicem ama sanirim hedefine 3 kilo falan kaldi 5 kilo olmasi lazim vermen gereken kilonun
Az yedığım ıçın oldu snrm vucudumu bıraz şaşırtayımKuzum takim yuzdesi düşeceği icin bu hafta listeye alamiyorum senihaftaya insallah tamam mi
Yedim bende dün tık tokBenim kadar tembel olamaz ama dene farkı gör derim bi gecede fark edeceksin
BECERİKSİZZZZ desek daha dogru olur acemiyim yahuhe beaaa
10 100 bin milyon
haftaya artıkyoosam
sağlık olsun bea
tembeliz galiba biraz :
Net bi rakam degil yani 61.6, kesin rakamları yazmamiz lazim basil yapalim kuzum sen 59 da kalcak msn yoksa senin hedefi 56 veya 57 yapip aliyim mi listeyeBiliyorum kuzum ilk hedef zaten boyuma göre daha çok vermem lazım kilom 61.600 bugün tartım bi acayip atmış kusur bile gösterdi de o kadar inmrmişimdir
Dengeli yemek en guzeli kuzum ara ogunleri falan atlamaAz yedığım ıçın oldu snrm vucudumu bıraz şaşırtayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?