- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #227.721
 şimdi o düşünceden eser yok çocuk düşünmüyorum kendimi düşünüyorum artık
Asil sende haberlerafiyetler olasonra başka ne ediyon coluk cocuk nası
al al kurabik ye de benden şişko olen zayıf ben olayım en ince ben olayım ye tm mı coh cohh ye
2 dilim olsun barim recellen yerim
Yok artik yuklenmiyom valla korktum 5 kiloyla yapiyomDikkat et kiz yuklenme birden oyle bak bebim gibi oluesunAynen canım yarin evdeyim araştırıcam bakalim :/
Güncel kilom 96.300kuzu bugün 98.400geçen haftanın@Blacksee55 vwGulumse24 gızlaaa tebrik ediyoruummmm
hadi artıkın daha sıkı tutun işi liste yükseltme işi size bakıyo
önce kendi sağlıgın evet sonra bebiş çalışmaları şimdi o düşünceden eser yok çocuk düşünmüyorum kendimi düşünüyorum artık
aaaşaam kp laf soktu baaAsil sende haberler
Veririm ki geri benafiyetler olasonra başka ne ediyon coluk cocuk nası
al al kurabik ye de benden şişko olen zayıf ben olayım en ince ben olayım ye tm mı coh cohh ye
2 dilim olsun barim recellen yerim
Neeeeee hahahahaahhaahhahahahahhahajaj wuhuuuuuuuuuuu lafa bak heleee sönce kendi sağlıgın evet sonra bebiş çalışmaları
aaaşaam kp laf soktu baadidi ki ortanca ogluna kız bakcakmş kendilerine bakcak sayglı biriyse kabul edermiş cocuk kendi bulursa belki istedikleri gibi biri olmazmış
beybisi artık listeye ekliceksin sende kilonu yüzdeni hesaplayıpGüncel kilom 96.300kuzu bugün 98.400geçen haftanın
önce hamile kal sonra bu bahanelere yatarsınVeririm ki geri benspor yapiyom ki ben sütüm ceker benene yicem
ay bunu burdan anlatmıyaydm eyiydi deemiNeeeeee hahahahaahhaahhahahahahhahajaj wuhuuuuuuuuuuu lafa bak heleee s
Canim sen nickini mi degistirdin takima geldiğin nickin iki e'li gulumse100.1di
Nasıl yapılacak bilmiyorum sen bi el atsan kuzu yabeybisi artık listeye ekliceksin sende kilonu yüzdeni hesaplayıp
daha önce ekledin mi hiç yoksa anlatiyim hemencikkk
Amaaaan bosverrr gitsinönce hamile kal sonra bu bahanelere yatarsın
bnmde stüm çeker o zaman bende yicem
ay bunu burdan anlatmıyaydm eyiydi deemi
Ben senden bi tık hatta 10 tık ondeyim amaönce hamile kal sonra bu bahanelere yatarsın
bnmde stüm çeker o zaman bende yicem
ay bunu burdan anlatmıyaydm eyiydi deemi
Bacaaaam tutsa sizi birinci yaparım@Blacksee55 vwGulumse24 gızlaaa tebrik ediyoruummmm
hadi artıkın daha sıkı tutun işi liste yükseltme işi size bakıyo
Evet bu eski nickim tele format atıldı şifremi unuttum sonra 2ee li olanı açtım şifremi maille gönderdiler buna döndümCanim sen nickini mi degistirdin takima geldiğin nickin iki e'li gulumse
En guzelini yapiyosun canimmmmmm şimdi o düşünceden eser yok çocuk düşünmüyorum kendimi düşünüyorum artık
Tamam canimEvet bu eski nickim tele format atıldı şifremi unuttum sonra 2ee li olanı açtım şifremi maille gönderdiler buna döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?