- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #227.701
Ay hatirladim cnm tamam :)argeciyim kuzum
gülmelisinnnnHiç gülesim yoktu ya gülümsettin valla çok tatlısın <3
Listelerle bogusuyorumNapiyonz kizlaaaa
her zaman değilde bazen cok sıkışık olabiliyoruz ben normalde daha aktiftimde işler yogun o yüzden bakamıyorum burayaAy hatirladim cnm tamam :)
olcak olcak ha gayretListelerle bogusuyorum
Bende omzumu çıkarmıştım ağırlık çalışırkenHayır canım malesefvar üyeligim ama aktiv değilim şifremi unuttum
Iyiyiz canım sen napiosun
Evet canimmm hemen olsun bitsin isterdim ama biraz uzadı bana göre
Noldu kiz. Belki kas yapmışsındır ondan oyledir vanillam
Baksana kiz sen bi gulumseninki yok sanki bendeolcak olcak ha gayretbilgisini kaybettigin üye girişine bakaym mı ben buldn mu
Biz esekbasimiyiz bizle konuş ozamanÇünkü beni anlayabilecek biriyle konuşma umudum vardı, öyle birisine ihtiyacım var biraz bu aralar. Tip çok mühim değil arkadaş gibi de olur
26temmuzda başladım geçen haftaki kilom 98.400Canim ben senin bilgilerini bulamıyorumAdaylar listesinde ismin yok sen takima hangi tarihte başladığını hatırlıyo msn gecen haftaki kilonu bide
Tamam canım tatil dönüşü bomba gibi geleceğim inşallah :)
Yaa korkutma beniBende omzumu çıkarmıştım ağırlık çalışırkensaka tabi yani inciltmistim 1 ayı buldu kiz iyilesmesi bazen zor iyilesiyo iyce iyilesene kadar beklemek lazim eger ustune spor yaparsan daha kotu olar
Tamamdir kuzum bide baslangic kilonu yazar msn hedef 80 dimi26temmuzda başladım geçen haftaki kilom 98.400
10 kiloYaa korkutma beniNişanım var diye acele ediyorum zaten kilo vermede faydası olur diye kaç kilo kaldırdın öyle
Dikkat et kiz yuklenme birden oyle bak bebim gibi oluesun10 kiloama benim bilekler cok ince taşımadı zaar
Yok kuzum bekle sen iyce iyilessin oyle basla abs videolari falan yapabilirsin bacagina yuk binmicek seyler yap
Bende ictim bebekkwork work worksabah kahveni daha yeni içebiliyom sen naabıyon
olsundu haftaya düzelirdibn kilo verince siz sabit kalıyonuz alınca coşuyonuz vermicem artık kilo fln
kendine skintidwn dert aramaaaaaaa okul islerin tamamen halledilince bu bos seyleri takmazsnnn hele bi gtBelki de bahanesidir mutsuzum onu bahane ediyorum belki ne bileyim :/
Çünkü beni anlayabilecek biriyle konuşma umudum vardı, öyle birisine ihtiyacım var biraz bu aralar. Tip çok mühim değil arkadaş gibi de olur
Hiç gülesim yoktu ya gülümsettin valla çok tatlısın <3
Takmadığım bir şey var mı acaba mutsuzum işte
100.1diTamamdir kuzum bide baslangic kilonu yazar msn hedef 80 dimi
İyi akşamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım 100kiloyla geldim inşallah 80kiloyla sizlerle devam ederim bebek için tek problemim kilo vermek o yüzden Motivasyona ihtiyacım var umarım sizlerle birlikte bu yüküm hafifler gitsin kilolar gelsin mutlu günler :))
Doktor 85dedi ben çıtayı biraz daha aşa çektim canım :)) elimden gelse 50diycem ama inş Allah vere bilirim sonradan alınmış bi kilo degil aslında hep kiloluydum kendimi bildim bileli biraz genetik aslında anne baba kardeşler hala dayı teyze kuzenler maşallahları var:))
Sakin birakma haftasonu dahe sonunda bi adım atabildim zayıflamak adın a
oyy ne güzel gider çayla oooellerine sağlık bebekim
aa niye öyle oldu ki
günaydın kuzuuum hayırlı cumalar
en azından 53ten cıkmamışsn
ipin ucu kactı mı zor oluyo toparlaması
oy sende mi sabitsin
günaydın bebeğiimmm hayırlı cumalar
afiyetler olaBende ictim bebekk
al al kurabik ye de benden şişko olSakin birakma haftasonu daiyce in 53 e düş ayy he ama haftasonunda korkuyom yine yirim de cikarim diye haftaici kurabiye cekti canimiz esimde diyette oldugunda almadik haftasonu aliriz diye alirsak bittin sen
Hee mis koktu gel yiyekbi dilim veririm ama bitiyo sonraaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?