Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

14. Takım Aday Listesi

Yildizlariyakalamak (67 / 66.5/0.5 /0.74%)yeni uye başlangıç tarihi 3 agustos 2017, baslangic kilo 70,6, hedef kilo 60, 18 agustos 2017 de listede.

Nilar(66.6 /66.6 / / %) yeni uye başlangıç tarihu 31 temmuz 2017, baslangic kilo 68.5, hedef kilo:?

1) Üye kilo alma/verme yüzdelerinin hesabı:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Üye 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,819

Madde 1de verilen örnekteki üyeninki şu şekilde yazılmalı

Üyeadı (61/60,5/0,5/%0,82)

(Etap başı kilosu/Etap sonu kilosu/Aradaki fark/Yüzde%

Bende omzumu çıkarmıştım ağırlık çalışırken saka tabi yani inciltmistim 1 ayı buldu kiz iyilesmesi bazen zor iyilesiyo iyce iyilesene kadar beklemek lazim eger ustune spor yaparsan daha kotu olar

Bende omzumu çıkarmıştım ağırlık çalışırken saka tabi yani inciltmistim 1 ayı buldu kiz iyilesmesi bazen zor iyilesiyo iyce iyilesene kadar beklemek lazim eger ustune spor yaparsan daha kotu olar
Yaa korkutma beni Nişanım var diye acele ediyorum zaten kilo vermede faydası olur diye kaç kilo kaldırdın öyle

Yaa korkutma beni Nişanım var diye acele ediyorum zaten kilo vermede faydası olur diye kaç kilo kaldırdın öyle
10 kilo ama benim bilekler cok ince taşımadı zaar
Yok kuzum bekle sen iyce iyilessin oyle basla abs videolari falan yapabilirsin bacagina yuk binmicek seyler yap

10 kilo ama benim bilekler cok ince taşımadı zaar
Yok kuzum bekle sen iyce iyilessin oyle basla abs videolari falan yapabilirsin bacagina yuk binmicek seyler yap
Dikkat et kiz yuklenme birden oyle bak bebim gibi oluesun Aynen canım yarin evdeyim araştırıcam bakalim :/

work work work sabah kahveni daha yeni içebiliyom sen naabıyon

olsundu haftaya düzelirdi bn kilo verince siz sabit kalıyonuz alınca coşuyonuz vermicem artık kilo fln
Bende ictim bebekk
kendine skintidwn dert aramaaaaaaa okul islerin tamamen halledilince bu bos seyleri takmazsnnn hele bi gt

bebeğiiimmm SekerPancarii 28 temmuz ilk mesaj

Sakin birakma haftasonu da iyce in 53 e düş ayy he ama haftasonunda korkuyom yine yirim de cikarim diye haftaici kurabiye cekti canimiz esimde diyette oldugunda almadik haftasonu aliriz diye alirsakbittin sen
Hee mis koktu gel yiyek bi dilim veririm ama bitiyo sonraaa

Bende ictim bebekk
afiyetler ola sonra başka ne ediyon coluk cocuk nası

al al kurabik ye de benden şişko ol en zayıf ben olayım en ince ben olayım ye tm mı coh cohh ye
2 dilim olsun barim recellen yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…