Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oyyy kiyamammm olsun sonra yemesi iyi oluo:) gecen yil bende yardim etmistim busene izine gitmedigimiz icin yardim edemedim
yardım edemediğin için üzülüyosun farkındayım
yemesi güzel oluyo ivit babam semizotu toplamış onları ayıkladım dün ama annem yemegini yaptı oysa ki kışın yicektik

valla kuzum bayramda kendime elbise alcam o yüzden mümkün oldugunca az yemeye çalışıyorum
sen ne giycen nileee alcan kendine
evet vallah az yi canikommm kilolar geldimi zor gidio tekrar... benim biraz havaya bagli:) buranin havasi belli olmadigi icin tam kestiremiorum suan ama egerki hava güzel olursa bi elbisem var omuzlari acik firfirli bisey onu giyerim ama egerki hava yine soguk olursa ozamanda pantolon ve cok güzel yeni bi blazer aldim onu giyerim diorum sen elbise buldunmu?

Senın kadar zayıf olsam senle aynı olur cnm
Şimdi cok fena :)
100-83-108 ölçüler
Gogus degısken süte bağlı
bence gayet iyi canim yeni dogum yapmissin bel normal gögüsde onun icin gayet iyi söyle bi 6kilo sonra bile cok cok iyi olursun tatlim

Günaydın kızlar
günaydın çiççeeeemmm

ben blazer bulamıyorm burda hiç ya bulsam alcam
yok daha cıkıp bakcam ben biraz kararsızım ama lacivert elbise alcam düz
elbisen yazlık mı bence onu giy ama pantolon takım da asil duruyo o da olabilir

evet yazlik tatlim o yüzden yine birden 12 dereceye düserse hava mümkün degil giyilmez bide etegim var onuda giyebilriim ama oda iste hava iyi olursa... evet güzel Durdu gayet asil olur öylede...
hi anladim lacivert renk pek severim;D

sebeye gidersin yardım edersin bibiğiimm giyersin şalvarını takarsın örtünü en sevdiğim kombin
aynen bende cok severim vallah ohh negüzel köylü kizi artik zor vallah esim durdugu yerde durmazki bir iki gün köyde tutaabilirsem iyi eee simdi bide onun tarafida var tabi üf haftalik izinde trakya Istanbul samsun arasi yapar dururuz ha bide izmir var tabi hersene bi gitmek ister

ben şimdi elbise diyorum ya kesin bacagımı falan vururum bi yerlere

tatil yollarda mı geçicek
olsun değişiklik güzeldir izmire hep gitmek istemişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…