- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #228.221
Gunaydin canimmm merak etme iner daha cumaya kadarGunaydın herkese mutlu haftalar dilerim
Bugun promosyonlu kılomla yola devam edıyorum79.9
Cuma ile aynıyım
Bu hafta hepımız zorlanıyrz gıbı
SekerPancarii bu hafta sana emanetiz
Lütfen bizi ele al
Bağır çağır sev okşazayıflat bebeğim
Gunaydin bebiskosmosgünaydın güzeeellliklleeerrr
cuma:54.7
pazartesi:54.8
+100 baklava tırmaladı zaar
Ama ama amaaaa ben bunu hakittimKaptannn bunu yaparsa biz havada kaparız
Yerim bak saka yapmiyom eger iyi bi baklavaysa 6 dilimi rahat yerimBizim ne yedigimiz belli değil kuzuuu
Olabilir beybi sen yine de dikkat et yarın pazartesi
Pek severiz kendilerini
Kız nasıl yemedin
Abartttt
Yemeyın diyorum size yemeyin kilo alcaksiniz yemeyin
Persembe günü yapmak isteyenlerle saf protein günü yapalim mi vucudumuz şaşırsınKızlar günaydın bugunde sabıt ne sayıymış ya
Yapalım canım ya sıkılfım bu sayıdanPersembe günü yapmak isteyenlerle saf protein günü yapalim mi vucudumuz şaşırsınhemde sagliksiz bisey degil
ahahaah deme öyle ama demeeSenın kılo oturmayı geçti
Hoplamaya başladı
kulaaama söyle kaç kilosunGunaydin bebiskosmosben hic demeyim kilomu gunde 1 kilo alma potansiyeline sahibim dün 50 dk ağırlık çalıştım kol ve karin ağırlıklı biraz da bacak
vücut direncini kırmak için detoks mu yapsan kuzuşşş bebiş yoktu dimi sende yoksa var mıydı kafam karıştıKızlar günaydın bugunde sabıt ne sayıymış ya
ben 2 de tıkanıyom nasıl yicen yaYerim bak saka yapmiyom eger iyi bi baklavaysa 6 dilimi rahat yerim
Ohh deme kavurma baklavaa oyy oyahahaah deme öyle ama demee
vermeye başladım bak bayadır 55 ten düşemiyodum 54 lerdeym
kulaaama söyle kaç kilosun
50dk mıspora yapmadıgım hergün için üzülüyorum sen böyle söyledikce
vücut direncini kırmak için detoks mu yapsan kuzuşşş bebiş yoktu dimi sende yoksa var mıydı kafam karıştı
ben 2 de tıkanıyom nasıl yicen yaama geçen bayram pek yidimdi her gittiğim yerde çifter çifter yidimdi
bu bayram kavurma yiyyciiuuukk
Cnm fırsatın olıyor mu hiç leslie falan yapsanKızlar günaydın bugunde sabıt ne sayıymış ya
Yenı olçulerımı yazayım benım boyum senden kısaYazim tatlim
Gögüs 89
Bel 70
Basen 97
Üst bacak 50
Üst kol 29
Seninkileri yazmismiydin?
ay tm demiciiim valla sözzzz çekmesin canınızOhh deme kavurma baklavaa oyy oy
Tarçınlı süt icicem günlerdir unutuyorumCnm guzel ama ne yap bılıo musun
Oglene yogurt, aksama ayran, ara ogune de sut ekle
Ay pardon oglen sutlu corba vardı unutmusum bı an
aynen vallah bu konuda sansliyimkışlıklar mı geldi ay ne güzel hazır geliyo özendim şu an
kizlar bi bilgi paylasim badem kalori bakimindan cok düsük degil ama bu iyi kalorilerden veee findik fistik hepsinin yaninda tek kilo yapmayan badem cünki bademin icinde bulunan besinleri vicud asla ve asla yaga ceviremio. O yüzden istenildigi Kadar tüketilebilir:) H hugocuk belki arasitrmak istersinizCnm değişim tablosunu tam hatırlamıyrm da 8 badem fazla gibi geldi bana
sagol canim senin ölcülerinde iyidir yazmismiydin?Vucuda bak sen manken gıbısın beybısı
sendemi baklava yedin kizzzzzzzzgünaydın güzeeellliklleeerrr
cuma:54.7
pazartesi:54.8
+100 baklava tırmaladı zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?