Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

1. İyi geceler menümü ara ara yazdım ama toplu halde günün dökümünü yazayım bir adet patatesten çok az yağ ileı biraz soğan sumak pul biber ve karabiber li az tuzlu ve limonlu salata
    İki tam ceviz
    Bir domates
    Biraz peynir
    iki zeytin
    bi sürümde marmelat
  2. öğle yemegim düğünde geçti biraz şehriye çorbası dört beş kaşık nohutlu et domates salatası bir kaşık pilav
  3. Akşam salata ile geliştirecek tim ama olmadı eşimin babaannesine gittik gitmeden bir bardak ayran içtim orda bir tane haşlanmış mısır bir medine hurma bir ceviz dört beş tane yaş üzüm yedim
  4. Dukan birasının 5günü bitti

Çok yoruldum yaaaaa menemen ler pişiyor sogusun poşetliycem patlıcanlar bana bakıyo ben onlara onlarıda kızartıcam biberle beraber sonra domates sos karıştırıp onlarda poşetlencek bi el atın ya nolurki
Off off benim patlicanlarda kizartilip firinlancak. Daha anneme dedim 5 kilo patlican közle at buzluga dedim ama yapacagi şüpeli bir işe yararim diye korkuyo. Kızdırdık onu hicbisey yapmiyo simdi

İste canim kısırı yaparken yağ koymuyosunda yerken 1 yemek kaşıgı koyunca ve ölçusuyle yiyince diyete uygun oluyu

Sabah. 2 dilim esmer ekmek. 1 yumurta. 1 dilim peynir. 1 tk fıstık ezmesi. Sekersiz çay
Ara. 1 elma 8 badem
Öglen. Ekmegim kalmamisti sadece 1 tavuk baget ve 6 kasik kabak yemegi yedim
1 saat sonrada 1 ayran içtim
Aksam. Misafirlikteydik. Bana göre bisey yoktu. 4 kasik bulgur pilavi yarim imambayildi yedim

Canim benim kas oranım yüzde 49 lara dayandı yani fazla. Diyetisyenimde fazla oldugunu söylerdi hep. Yani kas kaybetsemde sorun degil
Ayy canimm anladim yazacaktim telden olunca yanlış olmus anlamadim yazmışım yanlışlıkla ne guzel kas demek metabolizma hizli demek

Cnm değişim tablosunu tam hatırlamıyrm da 8 badem fazla gibi geldi bana

Baklava gelmedide neler geldi neler, esimin aileside cuma geldiye peynir salca bal doldu ,bide bizim oranin meshur peynir helvasindan getirmisler dolapda paketli duruo netcez bakalim, yarinda bizimkiler doldurur tüm kis yeter artik:)
kışlıklar mı geldi ay ne güzel hazır geliyo özendim şu an
Gunaydin kizlar yeni bir haftaya basladik boll eksili bir hafta olsun hepimize
günaydın bibiğiimmm

Gec kahvaltim
1 kupa kahve
1 mini elmalı kek

Ögle yemeği
3 kaşık makarna
1 tabak sütlü çorba

Ara öğün
Seftali

Akşam yemeği
5 tavuk köftesi
Yeşil salata

Gün içinde 2 ltr su
Cnm guzel ama ne yap bılıo musun
Oglene yogurt, aksama ayran, ara ogune de sut ekle
Ay pardon oglen sutlu corba vardı unutmusum bı an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…