- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #228.201
Canim benim kas oranım yüzde 49 lara dayandı yani fazla. Diyetisyenimde fazla oldugunu söylerdi hep. Yani kas kaybetsemde sorun degilAnlamadim canim
Off off benim patlicanlarda kizartilip firinlancak. Daha anneme dedim 5 kilo patlican közle at buzluga dedim ama yapacagi şüpeli bir işe yararim diye korkuyo. Kızdırdık onu hicbisey yapmiyo simdiÇok yoruldum yaaaaamenemen ler pişiyor sogusun poşetliycem patlıcanlar bana bakıyo ben onlara onlarıda kızartıcam biberle beraber sonra domates sos karıştırıp onlarda poşetlencek bi el atın ya nolurki
Kaşık hesabi canim. 2 kaşık 1 dilim ekmege eşit. Ona göre günlük ekmek hakkindan düşersin.Kısırı nekadar yiyebiliyormuşuzben bol domatesli nareksili yapıyım ozaman bende çok severim
Aa iyi ozaman ekmek çok tüketmiyorum teşekkürler canımKaşık hesabi canim. 2 kaşık 1 dilim ekmege eşit. Ona göre günlük ekmek hakkindan düşersin.
İste canim kısırı yaparken yağ koymuyosunda yerken 1 yemek kaşıgı koyunca ve ölçusuyle yiyince diyete uygun oluyuDomates kısırı sulandırıyo güzel olmuyo salatalık turşusu mısır kıvırcık taze sogan maydanoz dereotu salça yag bulgur en güzeli bu malzemeden oluyo deneyin tadı görün kuzular yemede yanında yat balla seviyomuyum HAYIRRRR olsada yesek diyenlerden degilim
Evet canim karbonhidratya o hakkindan düşersinAa iyi ozaman ekmek çok tüketmiyorum teşekkürler canım
Ayy canimm anladim yazacaktim telden olunca yanlış olmus anlamadim yazmışım yanlışlıklaCanim benim kas oranım yüzde 49 lara dayandı yani fazla. Diyetisyenimde fazla oldugunu söylerdi hep. Yani kas kaybetsemde sorun degil
Cnm değişim tablosunu tam hatırlamıyrm da 8 badem fazla gibi geldi banaSabah. 2 dilim esmer ekmek. 1 yumurta. 1 dilim peynir. 1 tk fıstık ezmesi. Sekersiz çay
Ara. 1 elma 8 badem
Öglen. Ekmegim kalmamisti sadece 1 tavuk baget ve 6 kasik kabak yemegi yedim
1 saat sonrada 1 ayran içtim
Aksam. Misafirlikteydik. Bana göre bisey yoktu. 4 kasik bulgur pilavi yarim imambayildi yedim
kışlıklar mı geldi ay ne güzel hazır geliyo özendim şu anBaklava gelmedide neler geldi neler, esimin aileside cuma geldiye peynir salca bal doldu,bide bizim oranin meshur peynir helvasindan getirmisler dolapda paketli duruo netcez bakalim, yarinda bizimkiler doldurur tüm kis yeter artik:)
günaydın bibiğiimmmGunaydin kizlar yeni bir haftaya basladik boll eksili bir hafta olsun hepimize
Yazim tatlim
Gögüs 89
Bel 70
Basen 97
Üst bacak 50
Üst kol 29
Seninkileri yazmismiydin?
Senın kılo oturmayı geçtigünaydın güzeeellliklleeerrr
cuma:54.7
pazartesi:54.8
+100 baklava tırmaladı zaar
Cnm guzel ama ne yap bılıo musunGec kahvaltim
1 kupa kahve
1 mini elmalı kek
Ögle yemeği
3 kaşık makarna
1 tabak sütlü çorba
Ara öğün
Seftali
Akşam yemeği
5 tavuk köftesi
Yeşil salata
Gün içinde 2 ltr su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?