- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #228.801
bende çok vururum kendimi. hep bi yerlerim morarmış. üstelik bazen vurudugumu farketmiyorum. bu ne ara oldu diyorum görünce
6 düşecek odanın kursun gitmiştim yada 3 aydı .. amin inşllah ...umarım verirsin sınavı. 3 yıl staj uzun bir süre çünkü. bi an önce başlamış olursun sen de
düzeni bende severim ama tutturamıyorum. yani şu evleri hep temiz olan sabah kalkıp kahvaltısını hazırlayan, akşam gelince mis gibi yemekler yapan, düzenli mi düzenli bu arada bakımını da aksatmayan tiplerden olamadım. birini yapsam biri kalıyo. nasıl yetişiyorlar mantığım almıyor. ütopik gibi geliyor
bi ara diyetisyene gidiyordum. çok ara öğün vardı. başlangıçta güzel gidiyordu ama sonra kilo vermem bi anda durdu. ara öğün olayı bana çok yorucu geliyor. bugun ara öğün olarak kahve içtim. o da ara öğün sayılmaz da işte adı olsun
neden banlanıyosunuz ki anlamadım
bende çok vururum kendimi. hep bi yerlerim morarmış. üstelik bazen vurudugumu farketmiyorum. bu ne ara oldu diyorum görünce
diyen doğru demiş. geziyorsun da öyle kocanın elini tutup sallana sallana değil. aman düştü. ama çisi geldi. altına yaptı. oraya gitme burdan geçme.....
O yonleride var ama ben boyle dusunsem gormek istedigimiz yapmak istediklermizden hep geri kalirdim. Tadini cikarmak lazim. :)umarım verirsin sınavı. 3 yıl staj uzun bir süre çünkü. bi an önce başlamış olursun sen de
düzeni bende severim ama tutturamıyorum. yani şu evleri hep temiz olan sabah kalkıp kahvaltısını hazırlayan, akşam gelince mis gibi yemekler yapan, düzenli mi düzenli bu arada bakımını da aksatmayan tiplerden olamadım. birini yapsam biri kalıyo. nasıl yetişiyorlar mantığım almıyor. ütopik gibi geliyor
bi ara diyetisyene gidiyordum. çok ara öğün vardı. başlangıçta güzel gidiyordu ama sonra kilo vermem bi anda durdu. ara öğün olayı bana çok yorucu geliyor. bugun ara öğün olarak kahve içtim. o da ara öğün sayılmaz da işte adı olsun
neden banlanıyosunuz ki anlamadım
diyen doğru demiş. geziyorsun da öyle kocanın elini tutup sallana sallana değil. aman düştü. ama çisi geldi. altına yaptı. oraya gitme burdan geçme.....
Git tabiiiiii ohhhhhhhhbende gezerim hiç kimse kurusa bakmasın cocuuumlan tatillere gitcem ben
Hangi rakamlar arasindasin6 7 8 9 noluyor kız =))))))
Bana gell sana kahve yaparimbugün büyük sınav var büroda 3 çeşit tatlı kerhane tuluma taş kadayıf
evde kedi dili börek nerelere gideyim ben
9 =))Hangi rakamlar arasindasin
bugün kahveden tat almadım zaten yap bir kayfe içelimBana gell sana kahve yaparim
tatlı mıııbugün büyük sınav var büroda 3 çeşit tatlı kerhane tuluma taş kadayıf
evde kedi dili börek nerelere gideyim ben
dominos pizza diyo 3 al 1 öde diyo reklam cıkıyo sayfa nın yan tarafındaGit tabiiiiii ohhhhhhhh
Ooo en sevdigimden ski denetim
Yaninda ufacik cikilata verebilirim ama aramizda bilirsin kurallari asamambugün kahveden tat almadım zaten yap bir kayfe içelim
hoşgeldin canım
Bende panda cikti sabahtatlı mıııdün regl olmam lazımdı olamadımda her yanım ağrıyo ve tatlı için ağlayabilirm
bu arada bn sordum teknik sorun varmş o yüzden atılıyomuşuz
dominos pizza diyo 3 al 1 öde diyo reklam cıkıyo sayfa nın yan tarafında
yok ya bakmadımBende panda cikti sabahhahaha aklimdan poncik gecti
Bende simdi ayakkabi cikiyo siyah airmax aramistmyemek baktin demekki anlamadik sanma
Tabi tabi belliyok ya bakmadımanama alyans bakıyom sbah beri
6 düşecek odanın kursun gitmiştim yada 3 aydı .. amin inşllah ...
derin sularda yüzdük azcık ondan
evlenemden önce alayım didim alyansı bilem yok parmagındaTabi tabi belliniyee ariyosun
Al alllll cok sevinirevlenemden önce alayım didim alyansı bilem yok parmagında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?