Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cok alisveris yapma dahada vericeksin cunkiii vanillam :**

Yapamadım zaten güzel bir şey yoktu bir elbise beğendim onun da bir tarafı sökülmüş
Para harcamak istiyorum be bırakın harcayayım yani

HHhHa yok beee usumezsin

Kansızlık da var bende

Heğ ama senin iş yeri şey dimi fabrika gibi bir şeydi galiba

Aldiklarinin fotosunu at bebito

Alamadım

keşke birden değiştirebilsek ne güzel olurdu

kolay gelsin bol şans

Çok zengin olursak

Of yoktu zaten aynen oturtmalı bir tane buldum mis siyahtı kibar o da sökülüyordu

evet dönem dönem farkli seylere merak sara bilioruz=) tamam tatlim at vallah cok severim alisverisi

Dimi bazı şeylere dönüp bakıp neden almışım diyor insan artık alışveriş yaparken bir canavar mı giriyor içimize nedir

Valla günü 1 tabak tarhana çorbasıyla atlattım şükür
Bir de Türk kahvesi
En azından pasta çörek börek yemedim

Kıyafet hiçbir şey beğenmedim doğru düzgün
Beğendiğim de sökülmek üzereydi
Önerilerinize açığım kızlar böyle vintage biraz da klasik karışımı (muz yiyince çilek tadı gelen ) site falan biliyorsanız beklerim

Yurdum da çift kişilik odaya çıkmış
Sinirlendim, istemiyorum başkasıyla kalmak
Ev bakacağım

Son düzenleme:
Ay bende cok usurum

Sağa karikatür atacaktım ama atamadım hata veriyor zaten asabım bozuk bak klavyeyi kemireceem şimdi

Süetleri giyiyon ama hiç dokanmıyor bak
Aman kardami geziyorm sanki onlarla haahahahahhaha ama guzellik ugruna usurum o bi gercek suda varki ise giderken goruyodm soguk suratimi yakarken bazi kadinlar kisa etek altinda sadece ten corapla yuruyolardi okadar olamadim daha

Aman kardami geziyorm sanki onlarla haahahahahhaha ama guzellik ugruna usurum o bi gercek suda varki ise giderken goruyodm soguk suratimi yakarken bazi kadinlar kisa etek altinda sadece ten corapla yuruyolardi okadar olamadim daha

O kadınlardan biri ben olabilirim ileride ya üst bacaklarım üşümüyor neden çünkü buralar hep yağ ahahahah

Merak ettim ufalt kes kirp yolla

Resim olarak yükledim artık linkli falan atamadım sıyırıyor kafayı

Eklentiler

• indir.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 46
Gayet guzel menü canim bende
Sabah 2 veya 3 yumurta yiyorum peynirde yiyorum cay iciyorum bide sütlü kahve falan icerim arada
ogle ve aksam da et veya tavuk yanina yogurt yiyorum yaptigim zaman

Ara ogun yapmaktan mi durdu kilo verimin

Saf protein gunu yapacagimiz icin sebze ekmek cerez olmaz kuzum sadece saf proteinleri yiciz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…