- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #228.841
Cok alisveris yapma dahada vericeksin cunkiii vanillam :**
HHhHa yok beee usumezsin
valla gyilcek ortam olsa bende etek sevcem de iştebnm yerimede giy olar mı bolcana
keşkelerim bende yemeyebilsem
oy kıyamam gel kuzu sen listeye alınmasnda takıl buralarda
bizde listede değiliz ama burdayız hadi anlat kendini tanıt bize
SekerPancarii @ParteMoralll gelince söyler sana listeye girip giremiceni
he böyle ama daha kızıl karamele yakın
bnmde azalıyo galiba önceden daha gürdüsen düz saçlı mısın kuzu
eve keşke hep geline yapılsa ama gelin hiç bişey yapmasa
Aldiklarinin fotosunu at bebito
keşke birden değiştirebilsek ne güzel olurdu
kolay gelsin bol şans
Çizmeyi zor görüyorum ama neden olmasınki ben elbise çok severim böyle belden oturtmalı renk renkeskileri ayıklamam lazım benim de
Ay inşallah kuzum geçen seneki doğum günü fotoğraflarına bakıp Mutlu oluyorum küçük çaplı bir evrim geçirmişim
evet dönem dönem farkli seylere merak sara bilioruz=) tamam tatlim at vallah cok severim alisverisi
Italyada pizza yersin paralarınla dicem ama olmucak demiyim sustum gidiyom çüsYapamadım zaten güzel bir şey yoktu bir elbise beğendim onun da bir tarafı sökülmüş
Para harcamak istiyorum be bırakın harcayayım yani
Ay bende cok usurumYapamadım zaten güzel bir şey yoktu bir elbise beğendim onun da bir tarafı sökülmüş
Para harcamak istiyorum be bırakın harcayayım yani
Kansızlık da var bende
Heğ ama senin iş yeri şey dimi fabrika gibi bir şeydi galiba
Alamadım
Çok zengin olursak
Of yoktu zaten aynen oturtmalı bir tane buldum mis siyahtı kibar o da sökülüyordu
Dimi bazı şeylere dönüp bakıp neden almışım diyor insan artık alışveriş yaparken bir canavar mı giriyor içimize nedir
Italyada pizza yersin paralarınla dicem ama olmucak demiyim sustum gidiyom çüs
Ay bende cok usurum
Aman kardami geziyorm sanki onlarla haahahahahhahaSağa karikatür atacaktım ama atamadım hata veriyor zaten asabım bozuk bak klavyeyi kemireceem şimdi
Süetleri giyiyon ama hiç dokanmıyor bak
Sağa karikatür atacaktım ama atamadım hata veriyor zaten asabım bozuk bak klavyeyi kemireceem şimdi
Süetleri giyiyon ama hiç dokanmıyor bak
Aman kardami geziyorm sanki onlarla haahahahahhahaama guzellik ugruna usurum o bi gercek suda varki ise giderken goruyodm soguk suratimi yakarken bazi kadinlar kisa etek altinda sadece ten corapla yuruyolardi okadar olamadim daha
Merak ettim ufalt kes kirp yolla
Gayet guzel menü canim bendeSekerpancari saf protein günü için diyet listeni verebilirmisin
Ben şöyle planliyorum ama yanlişim varsa düzel.
Sabah: 2 yumurta birinin sarisi alinmis omlet. Sekersiz cay
Ara: yesilcay sade filtre kahve.
Öglen: buharda pişmiş tavuk
Ara: yeşilçay
Akşam: yağlı kagıtta pişmiş balık ( tavada baligi yagli kagida sarip pişiriyorum yag eklemeden).
Madensuyu
Planim böyle seninki nasil.
Birde bu saf protein gününde tuz kullanabiliyomuyuz biz
Saf proteinlerin hepsini yiyebiliriz canim et tavuk balık süt yogurt
Ara ogun yapmaktan mi durdu kilo veriminumarım verirsin sınavı. 3 yıl staj uzun bir süre çünkü. bi an önce başlamış olursun sen de
düzeni bende severim ama tutturamıyorum. yani şu evleri hep temiz olan sabah kalkıp kahvaltısını hazırlayan, akşam gelince mis gibi yemekler yapan, düzenli mi düzenli bu arada bakımını da aksatmayan tiplerden olamadım. birini yapsam biri kalıyo. nasıl yetişiyorlar mantığım almıyor. ütopik gibi geliyor
bi ara diyetisyene gidiyordum. çok ara öğün vardı. başlangıçta güzel gidiyordu ama sonra kilo vermem bi anda durdu. ara öğün olayı bana çok yorucu geliyor. bugun ara öğün olarak kahve içtim. o da ara öğün sayılmaz da işte adı olsun
neden banlanıyosunuz ki anlamadım
bende çok vururum kendimi. hep bi yerlerim morarmış. üstelik bazen vurudugumu farketmiyorum. bu ne ara oldu diyorum görünce
diyen doğru demiş. geziyorsun da öyle kocanın elini tutup sallana sallana değil. aman düştü. ama çisi geldi. altına yaptı. oraya gitme burdan geçme.....
Saf protein gunu yapacagimiz icin sebze ekmek cerez olmaz kuzum sadece saf proteinleri yicizProtein diyetinde örnek liste eksigimiziSekerPancarii tamamlar
Sabah
1 omlet 3 4 damla z.yağı ile ben haşlama yiyemiyorum siz haşlama yiyebilirsiniz
30 35 gram kadar beyaz peynir omlete de konulabilir yağ orani artmamalı
Hindi fume yada dana jambon 2 dilim
Light süt 200 ml 250 ml kadar
1 dilim tam tahıl ekmek
Ara
4 5 badem
Öğlen
300 ml ayran
Yanında 3 4 yk lor peyniri olabilir baharatlı az yağlı
Ben salatalık ta yedim doğrumu yanlış mı pancar uyarır
Ara
150 ml kadar light süt
Akşam
150 gr antrikot haşlama tost makinasında cevirebilirsiniz yoğurt ve baharat ile
Ya da
350 gram kadar levrek
Saat 8 30 gibi spor
Üstüne protein süt 250 ml
Yağ gramı 50 üstüne çok fazla çıkmamalı
Protein gramı da 70 in üstünde olmalı
Birbirimizin menülerinden kopya çekerek menü oluştururuz şekerpancarı eksiklerimizi söyler zaten
Aczik tuz ekcezmi eteSaf protein gunu yapacagimiz icin sebze ekmek cerez olmaz kuzum sadece saf proteinleri yiciz
Ben tadıyla tuzuyla yapiyorum kuzum tuzsuz yemiyorumAczik tuz ekcezmi ete
Hayir canim aynen devamKizlar etiketlere cevap vermeye çalıştım gecmisi tam okuyamadim @ParteMoralll canim yeni gelen takima kabul ettigin var min
TememHayir canim aynen devam
Ay karda giyilirmi ben yuzum cayir cayir kardan soguktan yaniyo ayaklarm kipirdamiyorkenO kadınlardan biri ben olabilirim ileride ya üst bacaklarım üşümüyor neden çünkü buralar hep yağ ahahahah
Resim olarak yükledim artık linkli falan atamadım sıyırıyor kafayı
Proteincimi oldunSaf proteinlerin hepsini yiyebiliriz canim et tavuk balık süt yogurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?