Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gece hiç uyuyamadım sağa sola döndüm elimi yüzümü yıkadım kıyafet değiştirdim yok uyuyamadım uyuduğumda da bilinç altı görüntüler ... sersem gibiyim başım ağrıyor
Ayy neden oyle oldu ki kuzum uyuyamamk da cok kötü oluyo gece dön dön:KK35:

bi taraf duvardan duvara diğer taraf yarım ve fonu yok aslında güzel durmuş :KK51: böyle yaptırayım bende ama bnm balkon camı o kadar byük değil
balkon diğer camdan ayrı mı :işsiz: camın tülünü uzatsan oraya kadar diye düsündüm :işsiz: stor olsa saçma sapan duru olmaz ayrıysa bile oraya sade bi tül yaptır bence kuzum :işsiz: resim at sen bana düsüncem :KK53:

Kiç kilisin bibis:sus: giniydindi:sus:
günaydın bebeğimki :KK200::KK200::KK200: şişkoyum:bicak:

Ben bugün sabah kahvaltısına sütle mısır gevreği yiye bilirmiyim yumurtadan gına geldi artık:kusmuk:
değişiklik olur kuzum bencede hergn aynı sey olmuoooo:ruh:

Senden zayifim hee :KK30:coh rahatladim:KK70: ayy ben coh yiyom:silah: bugun baslicam az yemeye:dua: 54.5 :KK1:
ama ben bugün regl oldum onuda hesaba katalım litfennnnnn:KK53::KK53::KK53: cuma bekle beni dicemde demek istemiyorum :D:D

balkon diğer camdan ayrı mı :işsiz: camın tülünü uzatsan oraya kadar diye düsündüm :işsiz: stor olsa saçma sapan duru olmaz ayrıysa bile oraya sade bi tül yaptır bence kuzum :işsiz: resim at sen bana düsüncem :KK53:
ataym ben sana fotosunu dur wc ye cıkaym orda şeetcem otururkene :D:D:D

Neden kimse gunaydin msjima yanit vermemis gidiyom ben:63: yemek yicem :63: evdeki alaman cikolatalarini bitirecem :KK12:hep sizin yüzünüzden :mapus:
dedik ya :tokat:

Günaydin kizlar
günaydın beybisi:KK60:

şimdi bana cevap ver salonda bi duvarda 2 cam ortada petek diğer duvarda bi cam ve balkon kapısı var nasıl perde olur oraya :kahve: düşünemkten beynim yandı :silah:
Foto at cicim konusurz
Neden kimse gunaydin msjima yanit vermemis gidiyom ben:63: yemek yicem :63: evdeki alaman cikolatalarini bitirecem :KK12:hep sizin yüzünüzden :mapus:
.hahahahahahahaa kahvalti yapiyodum bugun gec oldu :kahve: birazdan kayfeeeemi yaparimm:kahve:

Back
X