- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #228.941
Senden zayifim heeve sonundaaa
ben 54.8 hala 100gr alıp veriyorum habire![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senden zayifim heeve sonundaaa
ben 54.8 hala 100gr alıp veriyorum habire![]()
Ayy neden oyle oldu ki kuzum uyuyamamk da cok kötü oluyo gece dön döngece hiç uyuyamadım sağa sola döndüm elimi yüzümü yıkadım kıyafet değiştirdim yok uyuyamadım uyuduğumda da bilinç altı görüntüler ... sersem gibiyim başım ağrıyor
balkon diğer camdan ayrı mıbi taraf duvardan duvara diğer taraf yarım ve fonu yok aslında güzel durmuşböyle yaptırayım bende ama bnm balkon camı o kadar byük değil
Nerdesin sen pincihhhgünaydın kızlaaarrr![]()
Meyvelerine tarcin ek canim biraz alir tatli isteginiYa kızıma yaptım yemedı sağolsun tadına baka baka bıttı mınık bırseydı çok tatlı ıstıyorum bu ara ondan![]()
Yulaf ezmeli kahvalti yapabilirsib benceBen bugün sabah kahvaltısına sütle mısır gevreği yiye bilirmiyim yumurtadan gına geldi artık![]()
ahaaaa alman cikilatasi geldimiiiiiiiiiNeden kimse gunaydin msjima yanit vermemis gidiyom benyemek yicem
evdeki alaman cikolatalarini bitirecem
hep sizin yüzünüzden
![]()
evet aynenDimi bazı şeylere dönüp bakıp neden almışım diyor insan artık alışveriş yaparken bir canavar mı giriyor içimize nedir![]()
günaydın bebeğimkiKiç kilisin bibisginiydindi
![]()
değişiklik olur kuzum bencede hergn aynı sey olmuooooBen bugün sabah kahvaltısına sütle mısır gevreği yiye bilirmiyim yumurtadan gına geldi artık![]()
ama ben bugün regl oldum onuda hesaba katalım litfennnnnnSenden zayifim heecoh rahatladim
ayy ben coh yiyom
bugun baslicam az yemeye
54.5
![]()
Bulamadım markette kuzum yaYulaf ezmeli kahvalti yapabilirsib bence
burdayım pincirrNerdesin sen pincihhh![]()
ataym ben sana fotosunu dur wc ye cıkaym orda şeetcem otururkenebalkon diğer camdan ayrı mıcamın tülünü uzatsan oraya kadar diye düsündüm
stor olsa saçma sapan duru olmaz ayrıysa bile oraya sade bi tül yaptır bence kuzum
resim at sen bana düsüncem
![]()
dedik yaNeden kimse gunaydin msjima yanit vermemis gidiyom benyemek yicem
hep sizin yüzünüzden
![]()
günaydın beybisiGünaydin kizlar
ataym ben sana fotosunu dur wc ye cıkaym orda şeetcem otururkene
dedik ya
günaydın beybisi![]()
zaman kazanıyok işte boş mu oturalmhahahhaha en sevdiğim wcde telefonla oğraşmak![]()
zaman kazanıyok işte boş mu oturalm![]()
boş durmuyodun zati ama neyse![]()
Foto at cicim konusurzşimdi bana cevap ver salonda bi duvarda 2 cam ortada petek diğer duvarda bi cam ve balkon kapısı var nasıl perde olur orayadüşünemkten beynim yandı
![]()
.hahahahahahahaa kahvalti yapiyodum bugun gec olduNeden kimse gunaydin msjima yanit vermemis gidiyom benyemek yicem
hep sizin yüzünüzden
![]()
regl olmşm oturdugum yerdn kalkmak istmeiyorm nerde kald 2 kat merdiven cıkcm imdi
![]()