Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet bugün artı 300 üm dün çok gitmesi iyi olmuş bekliyordum bunu zaten bugün protein ve hurma artı çay takılacağım inşallah geri gider bu kilolar o_O:bicak:

ay evettttt senad senad ve poncikbirgelincik poncikbirgelincik kızlar dogum gününüz kutlu olsunnnn sevidklerinizle nice uzuuunn ve mutlu yıllara inşallahhhh:KK200::KK36::KK36::KK37::KK60:
ikinizinde bugün müydü yoksa yakın mıydı tam hatırlamıyorumda :eek:
Sağol kuzum benim dündü ponçiğin bugünmüş :KK51: inşallah nice sene burada kutlarız mezun olarak doğum günümüzü :KK45::KK45:

günaydın kızlaaarrr:rapci::rapci:
günaydın doğum günü kızı nice yıllara :KK50::KK200:

Biseye mi canin sikilfi ya da birseyi dusunuyorsundur
Beynini bosaltman lazim sanirsam
ay streslerdeyim ondan sanırsam

Yumurta sevmeyen biri icin zor dimi:KK53:
lor peynirinin protein oranı yğksek yağ oranı düşük yumurta yerine onu yicim :D

Ayy neden oyle oldu ki kuzum uyuyamamk da cok kötü oluyo gece dön dön:KK35:
stres sanırım bugün spoor yapcam iyice yorcam kendimi kafam dağılır
Neden kimse gunaydin msjima yanit vermemis gidiyom ben:63: yemek yicem :63: evdeki alaman cikolatalarini bitirecem :KK12:hep sizin yüzünüzden :mapus:
günaydın ne yiceksin bende çok acıktım :kk77:
Günaydin kizlar
günaydın kuzum:KK200:

Günaydın kızlar diyeceğim de günaydını geçeli çok olmuş :KK48:
günaydın nice yıllara kuzum :KK50::KK200:

Ay nolcak kız ha bir gün önce ha bir gün sonra :KK48: ben çok takılmıyorum doğum günü işine de bir tek aileme takılıyormuşum gibi yapıyorum ki hediyelerimi sallamasınlar :KK53::KK53:
hediye önemli :D:D
bnm bu sene herkesler unuttuydu nişanlımda dahil :KK51:

Ay nolcak kız ha bir gün önce ha bir gün sonra :KK48: ben çok takılmıyorum doğum günü işine de bir tek aileme takılıyormuşum gibi yapıyorum ki hediyelerimi sallamasınlar :KK53::KK53:
Ayyy ben dogum gunumde cok duygusal oluyorm neden blmiyormmm ogun beni hatirlayip arayanlar beni duygulandiriyo:cry: niyeyse :KK37: facemin duvari yillardir kapali yalandan kutlamalara kapaliyim:KK30: hatirlayan yazar:-)

günaydın doğum günü kızı nice yıllara :KK50::KK200:

ay streslerdeyim ondan sanırsam

lor peynirinin protein oranı yğksek yağ oranı düşük yumurta yerine onu yicim :KK70:

stres sanırım bugün spoor yapcam iyice yorcam kendimi kafam dağılır

günaydın ne yiceksin bende çok acıktım :kk77:

günaydın kuzum:KK200:

günaydın nice yıllara kuzum :KK50::KK200:

sağol kuzumm hep birlikte insallah :KK200::KK15:

Back
X