Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın doğum günü kızı nice yıllara :KK50::KK200:

ay streslerdeyim ondan sanırsam

lor peynirinin protein oranı yğksek yağ oranı düşük yumurta yerine onu yicim :KK70:

stres sanırım bugün spoor yapcam iyice yorcam kendimi kafam dağılır

günaydın ne yiceksin bende çok acıktım :kk77:

günaydın kuzum:KK200:

günaydın nice yıllara kuzum :KK50::KK200:
Sağol kuzum:KK200:
hediye önemli :KK70::KK70:
bnm bu sene herkesler unuttuydu nişanlımda dahil :KK51:
Benim üç sene önce unutmuştu herkes sonra her sene kafalarına kaktığımdan herhalde unutamıyorlar bir daha önemsemiyorum tamam da anam babam unutunca üzülmüştüm vallahi biraz ne yalan söyleyeyim yoksa arkadaşlarım istedikleri kadar unutabilirler :KK45:
poncikbirgelincik poncikbirgelincik kizz poncuhhh dogum gunusun kutlu olsunnnnnnnnnnnn:KK76::KK76::KK200::KK200::KK68:

senad senad dunu kacrmisim canim seninde dogum gunun kutlu olsunnnnn:KK15:
Sağol parte kaptanım :KK51:

Ayyy ben dogum gunumde cok duygusal oluyorm neden blmiyormmm ogun beni hatirlayip arayanlar beni duygulandiriyo:cry: niyeyse :KK37: facemin duvari yillardir kapali yalandan kutlamalara kapaliyim:KK30: hatirlayan yazar:-)
Kesinlikle katılıyorum Face'den ne kutlarım ne kutlayanı takarım ki zaten en son kapattım Facebook'u :KK45::KK45: hiç duygulanmıyorum ruhsuzum o konularda biraz sanırım :duduk:

cok thankssss beybimmm :KK200: az cok karar verdim sayılır :kahve:
sonrası güzel oluyo cilt bi parlıyo falan :KK70:
bi yenileniyo dimi irkikler napsnnn 6 ay d bi kızılaya kan veriyo garipler yenilenmek için :D:D

Ayyy ben dogum gunumde cok duygusal oluyorm neden blmiyormmm ogun beni hatirlayip arayanlar beni duygulandiriyo:cry: niyeyse :KK37: facemin duvari yillardir kapali yalandan kutlamalara kapaliyim:KK30: hatirlayan yazar:-)
bnm bi face im olmadıgından tabi kimse ordan şeedemiyo :KK53::KK53:
teyzem telefonuna kaydetmiş ama 1 gün erken yazmş kutladı e teyze yarın dedm telefon bugün dedi diyo :D:D

Sağol kuzum:KK200:

Benim üç sene önce unutmuştu herkes sonra her sene kafalarına kaktığımdan herhalde unutamıyorlar bir daha önemsemiyorum tamam da anam babam unutunca üzülmüştüm vallahi biraz ne yalan söyleyeyim yoksa arkadaşlarım istedikleri kadar unutabilirler :KK45:

Sağol parte kaptanım :KK51:
değer verdiğin kişiler unutunca bi koyuyuo yani yalan yokkk haklısınnn:ruh:

bi yenileniyo dimi irkikler napsnnn 6 ay d bi kızılaya kan veriyo garipler yenilenmek için :KK70::KK70:

teyzem telefonuna kaydetmiş ama 1 gün erken yazmş kutladı e teyze yarın dedm telefon bugün dedi diyo :KK70::KK70:

ahahhaha onu vermeyende var :D:D:D

bi yenileniyo dimi irkikler napsnnn 6 ay d bi kızılaya kan veriyo garipler yenilenmek için :KK70::KK70:

teyzem telefonuna kaydetmiş ama 1 gün erken yazmş kutladı e teyze yarın dedm telefon bugün dedi diyo :KK70::KK70:

Hahahahahahahahah :D :D oda kotu

günaydın bebeğimki :KK200::KK200::KK200: şişkoyum:bicak:

değişiklik olur kuzum bencede hergn aynı sey olmuoooo:ruh:

ama ben bugün regl oldum onuda hesaba katalım litfennnnnn:KK53::KK53::KK53: cuma bekle beni dicemde demek istemiyorum :KK70::KK70:
Hee iner o zaman kiz senin kilo insin artik 54 den kurtulll:ruh: cuma 53.0 olsam barim:ruh:

günaydın doğum günü kızı nice yıllara :KK50::KK200:

ay streslerdeyim ondan sanırsam

lor peynirinin protein oranı yğksek yağ oranı düşük yumurta yerine onu yicim :KK70:

stres sanırım bugün spoor yapcam iyice yorcam kendimi kafam dağılır

günaydın ne yiceksin bende çok acıktım :kk77:

günaydın kuzum:KK200:

günaydın nice yıllara kuzum :KK50::KK200:
Aynen spor stresi aliyo canim hemde yoruyo miss gibi bi uyku cekersin:eğlence:
İki tane yumurta 1 dilim ekmek peynir zeytin salatalık domates bi lokmacik da tahinpekmez yedim cinim:kk77: sen ne yidin:kk77:

Back
X