- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #231.821
duyduguma göre güneşte atlamalar olmş buda astrolojik olarak etkilicekmiş insanları belki onunla alakalıdır gerci bn pek inanmam böyle şeylere amaİşte nasıl bır nazarsa kımın gozuyse mahvettı bızı gece kızım yarım saat susmadan ağladı ne yapsak susmuyor çok kotuydu yaa
Evet çok buyuk patlama olmuş halsızlık yorgunlukta yaparmiş. Bilmem ben nazara ınanıyorm ama bı gunde bukadar şey oldu gozumde arpacık borcam kırılması kızımın aglması ay kotu gozler uzerımmdeduyduguma göre güneşte atlamalar olmş buda astrolojik olarak etkilicekmiş insanları belki onunla alakalıdır gerci bn pek inanmam böyle şeylere ama
nazara bende inanırım bakEvet çok buyuk patlama olmuş halsızlık yorgunlukta yaparmiş. Bilmem ben nazara ınanıyorm ama bı gunde bukadar şey oldu gozumde arpacık borcam kırılması kızımın aglması ay kotu gozler uzerımmde
Nolmus ne atlamisduyduguma göre güneşte atlamalar olmş buda astrolojik olarak etkilicekmiş insanları belki onunla alakalıdır gerci bn pek inanmam böyle şeylere ama
Grubun eski halini ozledimpancar ne alemdeymiş bitmemiş mi daha işleri
Gunaydin canimmerhabagünaydın kızlar bugün tam 58.2 çıktım ilk defa izin kilomun altındayım
oooww tebrşk ederim bebeğiiimmmmerhabagünaydın kızlar bugün tam 58.2 çıktım ilk defa izin kilomun altındayım
inşallahhhgelir herhalde
ay patlamış patlamışNolmus ne atlamis
hakket yaaaa nerde bu milleettttGrubun eski halini ozledim
Ne patlamisoooww tebrşk ederim bebeğiiimmm
inşallahhh
ay patlamış patlamış
hakket yaaaa nerde bu milleettttponcikbirgelincik burdasın biliyorum gel buraya
Ne patlamisben kacirmisim nolmus
poncikbirgelincik simdi ben etiketlicektim nerde bu diyee ozellerdemi takiliyosun yoksa
Hahahahah beni etkilemedi zaargüneşte patlama olmş nasıl duymazsın
heee hep cevrimiçi ama hiç yooohhh
nirde bu milletttttHahahahah beni etkilemedi zaar
Gunes dedin de aklima geldi
@denetim sende az gelmeye basladinnerdesn bakimm
Hepsini atip yenilerini alalimnirde bu milletttttçıldırttıınızzz low biziiiii
12ye kadar geldiniz geldiniz yoksa ben giderim
ahahahHepsini atip yenilerini alalim
Amaaanahahahbence kimseyi kalmayalm atmayalmda ikimiz takılıyoz zaten varla yok arası genelde kızlar bnm geldiğim saatlerde
Ne patlamisben kacirmisim nolmus
poncikbirgelincik simdi ben etiketlicektim nerde bu diyee ozellerdemi takiliyosun yoksa
dün akşam azıcık cok yidim hemen artı cıktı kilomAmaaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?