Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

nazara bende inanırım bak özellikle cocuklar üzerinde
allah beterinden korusun kuzum oku bol bol kendini de kızınıda manevi olarak iyi hissettiğinde daha güzel gidiyo herşey
Hatım ındırcektım gece korkudan zor ya neden agladğını bilmiyorsun çok uzuldum. Bu ara kendımı pek ıyı hıssetmıyorm kotu şeylerın hepsı ust uste oluyor

Hatım ındırcektım gece korkudan zor ya neden agladğını bilmiyorsun çok uzuldum. Bu ara kendımı pek ıyı hıssetmıyorm kotu şeylerın hepsı ust uste oluyor
arada olur öyle canım hersey üst üste gelir sonra bi anda geçiveriyo hepsi birdennnn

Tum gun hıçbışey yemıyosunkı 3 kg bıle gider o ne oyle yaw bozmayasın mıdenı

buralarda ol

ne dedi doktor kuzuum var mıymış bi değişim ilerleme
Cuma tekrar kontrole.gidecem iğnelere devam...

Nasil gidiyooooo canimmm nasil devam ediyo ne zaman belli oluyo bilmiyorm ama...merak ediyorm
Cuma kontrol var bende merak ediyorum nasıl olacak diye sürekli wc geliyor muayne olcam.diye aşılama günü nasıl olacak bilmiyorum

Çok aç kalınır bununla yeşil çay içerim daha iyi. Tadı nasıl

Günaydın kizlar
Günaydın şeker

Simdilik yok reglim gecikirse olacah
Belirtiler ne durumda peki ay çok heyecanlı

Dün tam basladimdi az yiyodumdu aplam geldi abur cubur yidim gec vakitte bugun basladim sösss gocam da 5 kilo aldi 1 ayda beraber diyet yapacuh rahatim
bende hastaymdı ondan yiyemedimdi zaten dişimde agrıyodu bunlar bana eksi oalrak döndü
başlayın diyete bakam hadi bnm gocam olcak adam 3 kilo vermiş bn gr gr veriyom onlar cabuk veriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…