- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #231.861
Hehhhh simdi oldu hosgeldn babyyy
Gunaydin bebikvalla bnmde öyle olur ve patlaması fena olur biliyorum gözüm döner bnm
günaydın beybi
dedikodu bnm işim cünkü
Kiyma bana tulaay geri döndümTamamm artik gel kovucam seni artiktulay ahilli ol tulay
Kac kilosun aydün akşam azıcık cok yidim hemen artı cıktı kilom
ya yokkkk
Gunaydin bebikbende severim yalan yoh ee var mi dedikoduş
Kiyma bana tulaay geri döndüm
Pincikogeldim geldim
Simdilik yokya yokkkköyle sıkıcı sıkıcı yasıyom valla snde var mı
54.4 çıktım sabahKac kilosun ayben uffffff ya
he onu mu bekliyok ben sana sorarım hergünSimdilik yokreglim gecikirse olacah
Hatım ındırcektım gece korkudan zor ya neden agladğını bilmiyorsun çok uzuldum. Bu ara kendımı pek ıyı hıssetmıyorm kotu şeylerın hepsı ust uste oluyornazara bende inanırım baközellikle cocuklar üzerinde
allah beterinden korusun kuzum oku bol bol kendini de kızınıda manevi olarak iyi hissettiğinde daha güzel gidiyo herşey
arada olur öyle canım hersey üst üste gelir sonra bi anda geçiveriyo hepsi birdennnnHatım ındırcektım gece korkudan zor ya neden agladğını bilmiyorsun çok uzuldum. Bu ara kendımı pek ıyı hıssetmıyorm kotu şeylerın hepsı ust uste oluyor
55.5 falanim heralde54.4 çıktım sabahniye öyle oldu dün ne güzel 53.7 ydim
sen kacsın
Hee yarin regl gunumhe onu mu bekliyok ben sana sorarım hergün
hay maşallahhhhh bencede başlaman lazımmmm55.5 falanim heraldeartik diyete baslamam lazim
oldun oldun yoğğsaammm patlatırım bombayıHee yarin regl gunum
Dün tam basladimdi az yiyodumdu aplam geldi abur cubur yidim gec vakittehay maşallahhhhh bencede başlaman lazımmmm55 ne demek nerdeyse 56 olcan
Tum gun hıçbışey yemıyosunkı 3 kg bıle gider o ne oyle yaw bozmayasın mıdenıevet bu saate kadar 2 bardak sütlü çay ictim sadicibide su iciyorum bide bi bardak şekersiz çay ictim ama aç değilim inanailiyomusun akşam geç saatte meyve yedim ondan mıdır ki dicem ama yok diil onu ictikten sonra yemek yemis gibi oldum yoğun zaten
Hep günümde olurum normalde hic sasmaz hep 13 de oluyom eger yarin olmazsamm şüphelenebilirikoldun oldun yoğğsaammm patlatırım bombayı
Arada olur oylee herkes yasiyodur. Bolbol dua et. Kotu dusuncelerden arin guzel dusunHatım ındırcektım gece korkudan zor ya neden agladğını bilmiyorsun çok uzuldum. Bu ara kendımı pek ıyı hıssetmıyorm kotu şeylerın hepsı ust uste oluyor
Cuma tekrar kontrole.gidecem iğnelere devam...buralarda ol
ne dedi doktor kuzuum var mıymış bi değişim ilerleme
Cuma kontrol var bende merak ediyorum nasıl olacak diye sürekli wc geliyor muayne olcam.diye aşılama günü nasıl olacak bilmiyorumNasil gidiyooooo canimmm nasil devam ediyo ne zaman belli oluyo bilmiyorm ama...merak ediyorm
Çok aç kalınır bununla yeşil çay içerim daha iyi. Tadı nasıl
Günaydın şekerGünaydın kizlar
Belirtiler ne durumda peki ay çok heyecanlıSimdilik yokreglim gecikirse olacah
bende hastaymdı ondan yiyemedimdi zaten dişimde agrıyodu bunlar bana eksi oalrak döndüDün tam basladimdi az yiyodumdu aplam geldi abur cubur yidim gec vakittebugun basladim sösss gocam da 5 kilo aldi 1 ayda beraber diyet yapacuh rahatim
İnşallah cnmmarada olur öyle canım hersey üst üste gelir sonra bi anda geçiveriyo hepsi birdennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?