- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #23.261
biraz moralim düzeldi.4 kilo bile ne kadar fark ediyor insanda.hemen giyemediğim 1 2 kıyafeti giymeye başladım.hani göğüs göbek fazla fırtınca insan giymekten vazgeçiyo ya bazı basit gündelik kıyafetleri bile.yani en azından ben öyle yapıyorum.sadece siyah bir hırka ile işe gidip geliyorum göbüşü saklamak için.
iyi akşamlar kızlar .......bugün giremedim çünkü kardeşimin eşi geldi emar çektireceğim yusufla ilgilensin diye bugün beyin cerrahına gittim adam ameliyat olman lazım ayağında hissizlik başlamış emarına bakalım ameliyat ediyim dedi beni bir korku sardı ne zaman diyete başlasam ameliyat çıkıyor geçen seferde dizlerimden oldum artık ilaçlar çare olmuyor ağrılarıma birer gün arayla kortizon iğnesi oluyorum leblebi gibi geliyor artık........
diyet devam çünkü ağrıdan canım hiçbirşey istemiyor saat 23,40 da emara giricem........
Canım çok geçmiş olsun,babamda da aynı sorun var,o da 2 haftaya kadar ameliyat olacak.Moralini bozmamaya çalış,her şerde bir hayır vardır...iyi akşamlar kızlar .......bugün giremedim çünkü kardeşimin eşi geldi emar çektireceğim yusufla ilgilensin diye bugün beyin cerrahına gittim adam ameliyat olman lazım ayağında hissizlik başlamış emarına bakalım ameliyat ediyim dedi beni bir korku sardı ne zaman diyete başlasam ameliyat çıkıyor geçen seferde dizlerimden oldum artık ilaçlar çare olmuyor ağrılarıma birer gün arayla kortizon iğnesi oluyorum leblebi gibi geliyor artık........
diyet devam çünkü ağrıdan canım hiçbirşey istemiyor saat 23,40 da emara giricem........
Canım çok geçmiş olsun,babamda da aynı sorun var,o da 2 haftaya kadar ameliyat olacak.Moralini bozmamaya çalış,her şerde bir ayır vardır...
aslı ve esencim çok sağolun inşallah bu ağrılardan kurtulurum hakkımda hayırlısı olsun allah babanada acil şifalar versin esen.......
Çok sağol canım benim.canım geçmiş olsun. allah acil şifalar versin babana
Çok teşekür ederim canım,inşallah sen de çabucak kurtulursun derdinden.aslı ve esencim çok sağolun inşallah bu ağrılardan kurtulurum hakkımda hayırlısı olsun allah babanada acil şifalar versin esen.......
Ben kendimi cezalandırdım,istersen seni de cezalandırıyım.Cumaya kadar ne yesek haşlıyoruzkızlarrr beni cezalandırınnnn pis boğazımı tutamadımmmm
iyi akşamlar kızlar .......bugün giremedim çünkü kardeşimin eşi geldi emar çektireceğim yusufla ilgilensin diye bugün beyin cerrahına gittim adam ameliyat olman lazım ayağında hissizlik başlamış emarına bakalım ameliyat ediyim dedi beni bir korku sardı ne zaman diyete başlasam ameliyat çıkıyor geçen seferde dizlerimden oldum artık ilaçlar çare olmuyor ağrılarıma birer gün arayla kortizon iğnesi oluyorum leblebi gibi geliyor artık........
Canım çok geçmiş olsun,babamda da aynı sorun var,o da 2 haftaya kadar ameliyat olacak.Moralini bozmamaya çalış,her şerde bir hayır vardır...
muhasebe kursuna gittiğinden midir nedendir ben seni iktisat-işletme mezunu zannediyordum her halde diyordum meslek lisesinnde meslek derslerine giriyor, edebiyatçı olduğunu duyunca çok şaşırdım:)
Canım çok geçmiş olsun,babamda da aynı sorun var,o da 2 haftaya kadar ameliyat olacak.Moralini bozmamaya çalış,her şerde bir hayır vardır...
kızlarrr beni cezalandırınnnn pis boğazımı tutamadımmmm
kızlarrr beni cezalandırınnnn pis boğazımı tutamadımmmm
selam kızlar yatağın içnden yazıyorum dün gece yarımda emara girdim bugün doktora götüreceğim sonuçları bakalım ne diyecek........
aynalarcım, kilo almaya başladığım için takımın puanını düşürmemek için takımdan ayrılmaya karar verdim. hamilelik sebeiyle geri dönmek üzere ayrıldı diyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?