- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #23.281
İkiz miiiiii,hem de tek yumurta;yerim ben Onları,maşallah canım benim.Allah sağlıklı bir şekilde kucaklamayı nasip etsin.Lütfen sık sık uğra,özletme kendini Elif'cim...geçmiş olsun umarım tez zamanda kurtulursun ağrılarından.
nev81'in cezasına katılıyorum, cumaya kadar haşlama yiyeceksinzaten bugün çarşamba, haşlama sebzeleri tercih ediver 2 gün.
Kızlar bugün kontrole gittim. Herşey yolunda inşallah. muhtemelen tek yumurta ikizleri ve bir tanesi erkek ( diğeri cinsiyetini göstermese de muhtemelen o da erkek).
aynalarcım, kilo almaya başladığım için takımın puanını düşürmemek için takımdan ayrılmaya karar verdim. hamilelik sebeiyle geri dönmek üzere ayrıldı diyebilirsin
Bişey diyecektim ama,burası yeri değil.İyi ki ahiret var;al kanlı şehitlerle,kansız leşler orada ayrılıyor şükürler olsun ki.Canım Allah yardımcın olsun...kızlar giremiyorum kusura bakmayın hastalarımız var geçmiş olsunnn sizler nasılsınız...dün terörist cenazesi vardı o yüzden giremedim nete..berbat bi geceydi sabah olmıycak zannettim bi ara..
çok geçmiş olsun canım ya.hastalıkla uğraşmak çok zor.acil şifalar dilerim.iyi akşamlar kızlar .......bugün giremedim çünkü kardeşimin eşi geldi emar çektireceğim yusufla ilgilensin diye bugün beyin cerrahına gittim adam ameliyat olman lazım ayağında hissizlik başlamış emarına bakalım ameliyat ediyim dedi beni bir korku sardı ne zaman diyete başlasam ameliyat çıkıyor geçen seferde dizlerimden oldum artık ilaçlar çare olmuyor ağrılarıma birer gün arayla kortizon iğnesi oluyorum leblebi gibi geliyor artık........
diyet devam çünkü ağrıdan canım hiçbirşey istemiyor saat 23,40 da emara giricem........
kızlarrr beni cezalandırınnnn pis boğazımı tutamadımmmm
ben geldim bir kac gündür giremiyorum cocuklardan
bu sabah disarda ettim kahvaltimi simit ve ayran,öglen yemegindede yesil fasülye yedim ekmeksiz ama acim birazda´nda ne yicem bilmiyorum
dün ve ondan önceki gün malesef cok yedim o yüzden bugün tartildim kilo vermemisim :84:
kızlar giremiyorum kusura bakmayın hastalarımız var geçmiş olsunnn sizler nasılsınız...dün terörist cenazesi vardı o yüzden giremedim nete..berbat bi geceydi sabah olmıycak zannettim bi ara..
kızlar nasılsınız?ben pek ii deilim moralim bozuk brz.öğrenciler çok terbiyesiz.okuldan ayrılmayı düşünüyorum ciddi ciddi.verdikleri üç kuruş paraya değmez yaptığım çobanlık.böyle düşünüyorum sonra 2 aylığına diorum sabret diorm ama ilk haftadan sabrım taştı napcam netcem bilmiyorum...
selamın hello kızlaaarrr
Söylesek tesiri yok,sussak gönül razı değil.Dualarımız sizlerle canım...ahh nevcim senin diyceğni ben anladım o kadar sabır çektim ki dün.....allahtan bitti...düşünebiliyomusunuz elli araçlı konvoyla geldi leş...ya bazen anlayamıyorum bu insanları neyse bu mevzuda çok dertliyim bi başlarsam sonu gelmez...iyi geceler ...
Tabi ki karar senin ama,şimdi bırakıp gidersen atandığında dahi ilk deneyimini hep böyle hatırlayacaksın.Biraz sabır canım,daha çok yeni.Branşın edebiyat,illa ki liselerde çalışacaksın.Ve ne yazık ki ülkemizin ergen erkek profili bu.Biraz sabret,herşeyin rengi değişecektir...kızlar nasılsınız?ben pek ii deilim moralim bozuk brz.öğrenciler çok terbiyesiz.okuldan ayrılmayı düşünüyorum ciddi ciddi.verdikleri üç kuruş paraya değmez yaptığım çobanlık.böyle düşünüyorum sonra 2 aylığına diorum sabret diorm ama ilk haftadan sabrım taştı napcam netcem bilmiyorum...
Selam canım.selamın hello kızlaaarrr
Tümünü atamadım Gülçin ama,tuttuğum 2 kilonun 600 gramını atmış gözüküyorum,bu akşam tarifini verdiğim karışım inanılmaz.Daha 3 fincan içtim,belki 8 kere lavaboya koştum afedersiniz.Bi denesene,kesin su tutuyorsundur,bu hafta listelerin çok hafifti çünkü.Yarın yapsan bile attırır,hele ki evde maydonoz varsa kaynat 2 gün sabah akşam iç kesin atarsın,şişliktir.Bide yarın ne yersen haşla öğle ve akşam,o da şişliği indiriyor direk.Bu haftaki listelerinin sana kilo aldırması imkansız bence,bi dene olmazsa.Selam kızlar nabersiniz? Bende tartıldım bugün vermemiş hatta almış görünüyorum. Her haftakine göre dikkat etmeme rağmen neden böyle oluyor ya? Sinir oluyorum. Ama cumaya kadar suysa atarım inş. Esen sen ne yaptın faydası oldu mu bitki çaylarıının su atmanda.
tümünü atamadım gülçin ama,tuttuğum 2 kilonun 600 gramını atmış gözüküyorum,bu akşam tarifini verdiğim karışım inanılmaz.daha 3 fincan içtim,belki 8 kere lavaboya koştum afedersiniz.bi denesene,kesin su tutuyorsundur,bu hafta listelerin çok hafifti çünkü.yarın yapsan bile attırır,hele ki evde maydonoz varsa kaynat 2 gün sabah akşam iç kesin atarsın,şişliktir.bide yarın ne yersen haşla öğle ve akşam,o da şişliği indiriyor direk.bu haftaki listelerinin sana kilo aldırması imkansız bence,bi dene olmazsa.
ooofff canım sıkıldı
benimde burda pek muhabbet olmuo ya niee yaa
ufff karnım acıktııı
ooofff canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?