Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İkiz miiiiii,hem de tek yumurta;yerim ben Onları,maşallah canım benim.Allah sağlıklı bir şekilde kucaklamayı nasip etsin.Lütfen sık sık uğra,özletme kendini Elif'cim...
kızlar giremiyorum kusura bakmayın hastalarımız var geçmiş olsunnn sizler nasılsınız...dün terörist cenazesi vardı o yüzden giremedim nete..berbat bi geceydi sabah olmıycak zannettim bi ara..
Bişey diyecektim ama,burası yeri değil.İyi ki ahiret var;al kanlı şehitlerle,kansız leşler orada ayrılıyor şükürler olsun ki.Canım Allah yardımcın olsun...
Bugünkü menüm:
2011-04-06 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
SABAH:
[1] Domates 1 ADET 14
[2] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 2 dilim 78
[3] Sütaş Light Beyaz Peynir 30 GRAM 55.5
[4] Domates 1 ADET 14
[5] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[6] Tavuk Göğüs 20 GRAM 20.8
ARA ÖĞÜN-1:
[7] cafe crown 2si1 arada light 2 paket 70
[8] Form Çörekotlu Kepekli Tuzlu Bisküvi 16 GRAM 58.08
ÖĞLE YEMEĞİ:
[9] Tavuk Göğüs 110 GRAM 114.4
[10] Grissini (kepekli) 2 ÇUBUK(6.2GR) 51.36
[11] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
[12] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
AKŞAM:
[13] Yumurta (yağsız pişmiş) 1 ADET 70
[14] Soğan (taze) 10 GRAM 4.6
[15] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 1.5 dilim 58.5
[16] Yaprak Sarma (zeytinyağlı) 1 PORSİYON 268
[17] Çörek 50 GRAM 223
Toplam : 1208.24 kal.
Hanımlar az önce Ender Saraç'ın ödem attırıcı yağ yakıcı kürünü yaptım,şimdi içicem.Vücudum bu hafta 1.5 kg kadar su tuttu çünkü.Size de tarif ediyim,belki denemek istersiniz.Tadını bilmiyorum ama kokusu harika,aşure gibi.
*3 yeşil elma
*5 karanfil
*1 tatlı kaşığı tarçın
*1 tatlı kaşığı karabiber
*1 tüm limonun suyu
*1 çorba kaşığı bal
*3 lt su
Düdüklüde 7 dk kaynatılıp,3 günde tüketilecek.Bakalım sonuç nasıl olacak?

elifezgicim inşallah sağ salim alırsın kucağına...allah analı babalı büyütsün inşallah...umarım sen dönünce biz burda olmayız

menüm

sabah
speciak k+süt(1 porsiyondan daha azdı galiba)

ara
1 çay bar. leblebi

öğleyin
1 kase bamya+2 kuru dolma+2 kuru pasta

ara
1 fincan sütlü şekersiz kahve+1 kuru pasta

akşam
yarım porsiyon fırında köfte+patetes+salata+ayran+yarım kase mercimek çorba

bugün 40 dakika yürüdüm.. okulda da çok aktiftim

çok geçmiş olsun canım ya.hastalıkla uğraşmak çok zor.acil şifalar dilerim.
kızlarrr beni cezalandırınnnn pis boğazımı tutamadımmmm

haşlama sebze yemek güzel bi ceza aynen uygula canım
hepimiz yapıyoruz arada.ben 3 haftadır kaçamak derecesinde bişey yemedim.küçük bi parça çikolata veya 1 ısırık tatlı filan dışında.sadece yemek az porsiyonlarda ve de elma yiyorum.

ahh nevcim senin diyceğni ben anladım o kadar sabır çektim ki dün.....allahtan bitti...düşünebiliyomusunuz elli araçlı konvoyla geldi leş...ya bazen anlayamıyorum bu insanları neyse bu mevzuda çok dertliyim bi başlarsam sonu gelmez...iyi geceler ...

kızlar nasılsınız?ben pek ii deilim moralim bozuk brz.öğrenciler çok terbiyesiz.okuldan ayrılmayı düşünüyorum ciddi ciddi.verdikleri üç kuruş paraya değmez yaptığım çobanlık.böyle düşünüyorum sonra 2 aylığına diorum sabret diorm ama ilk haftadan sabrım taştı napcam netcem bilmiyorum...

peki aldın mı

kızlar giremiyorum kusura bakmayın hastalarımız var geçmiş olsunnn sizler nasılsınız...dün terörist cenazesi vardı o yüzden giremedim nete..berbat bi geceydi sabah olmıycak zannettim bi ara..

sana da geçmiş olsun diyeyim canım

atanınca da farklı olmayacak ki canım. tabi o zaman mecburum diyorsun katlanıyorsun. ama kpss ye çalışıyorsan ben baştan çalışma derdim. kendini sınava vermen daha iyi olurdu

selamın hello kızlaaarrr

hello canım

Selam kızlar nabersiniz? Bende tartıldım bugün vermemiş hatta almış görünüyorum. Her haftakine göre dikkat etmeme rağmen neden böyle oluyor ya? Sinir oluyorum. Ama cumaya kadar suysa atarım inş. Esen sen ne yaptın faydası oldu mu bitki çaylarıının su atmanda.

Söylesek tesiri yok,sussak gönül razı değil.Dualarımız sizlerle canım...
Tabi ki karar senin ama,şimdi bırakıp gidersen atandığında dahi ilk deneyimini hep böyle hatırlayacaksın.Biraz sabır canım,daha çok yeni.Branşın edebiyat,illa ki liselerde çalışacaksın.Ve ne yazık ki ülkemizin ergen erkek profili bu.Biraz sabret,herşeyin rengi değişecektir...
selamın hello kızlaaarrr
Selam canım.

Tümünü atamadım Gülçin ama,tuttuğum 2 kilonun 600 gramını atmış gözüküyorum,bu akşam tarifini verdiğim karışım inanılmaz.Daha 3 fincan içtim,belki 8 kere lavaboya koştum afedersiniz.Bi denesene,kesin su tutuyorsundur,bu hafta listelerin çok hafifti çünkü.Yarın yapsan bile attırır,hele ki evde maydonoz varsa kaynat 2 gün sabah akşam iç kesin atarsın,şişliktir.Bide yarın ne yersen haşla öğle ve akşam,o da şişliği indiriyor direk.Bu haftaki listelerinin sana kilo aldırması imkansız bence,bi dene olmazsa.

elmalı tarçınlı karanfilii çayı birara yapmıştım evet çok iyiydi. Ama elmam bitti. Bana 2 tane göndersen:)

ooofff canım sıkıldı

niye canın sıkıldı kız?yürüyüşümü yaptım. şimdide limonlu yeşil çay içiyorum.

irrascım o liste şöle 2 litre suya 4 elma ,2 çubuk tarçın. 2 t.k. karanfil , 2 t.k. tane karabiber(öğütülmüş acı oluyo) kaynatıp içiyosun. afiyet olsuun.tuvalete yol yapıyor:=)

Son düzenleme:
yi geceler kızlar nasılsınız haftaya ameliyat olucam belimin emarı çok kötü doktor çok şaşırdı nasıl ayakta durabiliyorsun diye ..........

diyet devam ama herşey zoruma gidiyor annemler umreden haftasonu gelecekler ameliyat için onlarla görüşmem lazım...

ya ben o listeyi biliyorum çoook acı anaam hiç tadı tuzuda yok
ben bugun inceltici ve selülit gideltici bişiye başladım bakim 2 hafta sonunda incelme diyor ne olucak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…