- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #23.301
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnmmmm hoşgeldin![]()
İkiz miiiiii,hem de tek yumurta;yerim ben Onları,maşallah canım benim.Allah sağlıklı bir şekilde kucaklamayı nasip etsin.Lütfen sık sık uğra,özletme kendini Elif'cim...
Hanımlar az önce Ender Saraç'ın ödem attırıcı yağ yakıcı kürünü yaptım,şimdi içicem.Vücudum bu hafta 1.5 kg kadar su tuttu çünkü.Size de tarif ediyim,belki denemek istersiniz.Tadını bilmiyorum ama kokusu harika,aşure gibi.
*3 yeşil elma
*5 karanfil
*1 tatlı kaşığı tarçın
*1 tatlı kaşığı karabiber
*1 tüm limonun suyu
*1 çorba kaşığı bal
*3 lt su
Düdüklüde 7 dk kaynatılıp,3 günde tüketilecek.Bakalım sonuç nasıl olacak?[/I][/B]
elifezgicim inşallah sağ salim alırsın kucağına...allah analı babalı büyütsün inşallah...umarım sen dönünce biz burda olmayız
menüm
sabah
speciak k+süt(1 porsiyondan daha azdı galiba)
ara
1 çay bar. leblebi
öğleyin
1 kase bamya+2 kuru dolma+2 kuru pasta
ara
1 fincan sütlü şekersiz kahve+1 kuru pasta
akşam
yarım porsiyon fırında köfte+patetes+salata+ayran+yarım kase mercimek çorba
bugün 40 dakika yürüdüm.. okulda da çok aktiftim
teşekkür ederim nev, onlar da senin ellerinden öperler teyzesi...
Elma çayı ile ilgili forum da yazılar var, çok methetmişler, ara sıra yapılabilir, sanırım bi dönem yapılıp ona da ara verilmesi gerekiyor ben de 1 hafta kadar uygulamıştım.
olmaz ben döndüğümde hepinizi burda istiyorumyoksam canım sıkılır
ben geldiğimde yani bundan 6 ay sonra kimler burada olacak, barrrrnak kaldırsındoğum erken olmazsa eylül sonunda, siz bana ekim kilonuzu yazın, geldiğimde yoklama alacam
![]()
selammm canımcıklarımmmm...
sabah iki bardak su
kahvaltı bir dilim kepek ekmeği bir dilim peynir bir çatal helva birfincan çay...![]()
selam kızlar sabah yediklerim
yarım simit peynir domates çay
uzun aradan sonra canım simit istedi,ameliyat olacak olmam biraz konsantrasyonumu bozuyor tekrar narkoz alıcak olmam ürkütüyor ama bu ağrılardan kurtulcak olmam rahatlatıyor..
belki yarın sbah giremeyebilirim kilom 72 2 kilo verdim 15 günde ....
selam kızlar,ben yarın ameliyata giricem tekrar kilomu bildiriyorum 72 ...
ve kaptancım izin istiyorum....
selam kızlar,ben yarın ameliyata giricem tekrar kilomu bildiriyorum 72 ...
ve kaptancım izin istiyorum....
Canım nedensiz değildir,mutlaka birikim,tetikleyici vardır.Ama biliyorsun ki,her kışın sonu bahardır.Sabır canım,sabır...kızlar benim psikolojik sorunlarım var galiba hiç neden yokken birden moralim bozuluyo![]()
kızlar benim psikolojik sorunlarım var galiba hiç neden yokken birden moralim bozuluyo![]()
merhaba arkadaşlar,
ben kardeş takımınız olan 3.takımdan tgull.
ben kaptan yardımcısı ve kaptanımız hatice çalıştığımız ve iş yerlerimizden nete girdiğimiz için geçen hafta aksilikler yaşadık. birimiz giremesek birimiz girip bildirim yapıyorduk ama geçen hafta ikimizde giremedik bu yüzünden listemizi tamamlayamadık ve 1hafta etap dışı kaldık. bu hafta ikimizde görevimizi çalıştığımız için tam olarak yapamıyoruz takımı zor durumda bırakıyoruz diye bıraktık. yeni kaptanımız esraersoy biraz acemi biraz aceleye geldi kaptanlığı tecrübeli değil. yarın giremeyeceğim için şimdiden sizden rica etmek istedim bizim listemiz ve paylaşıma eklenmesi konusunda yeni kaptanımıza yardımcı olur musunuz? eğer bu haftada bildirim yapamazsak takım olarak diskalifiye edileceğiz. yardım ederseniz çok seviniriz...