• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar nasılsınız okuldan geldim.baş edemedim çocuklarla 1 ders erken bıraktım umarım sorun olmaz:S endüstri meslek olduğu için pek önemsemiolar ama benim vicdanım hiç rahat değil valla.diğer hocalar 3 4 ders öncesi yolluyo ama onlara bişey olmaz bana olur olan.o kadar şanssızım kii:14:

ayyy bende düşemiycem diye ne strese girmiştim aralık ayının sonunda katıldım ben takıma irrascım 97 ile başladım bak şincik 84,6 allahıma şükürler olsun bende 80 olsam diyorum artık azimlisin maşaallahhallah şevkini bozmasın gidiyolar yavaş yavaş....
bu arada bişiy sorcam kızlar tartılırken kıyafetlerinizi çıkartıp mı tartılıyosunuz yoksa üstünüzle başınızla mı?ben don göğnek ne varsa çıkartıyorum da yanlış mı yapıyorum acaba:69:
don kilotla tartılıyorum ben de.doğrusu da bu.kıyafetler minimum 500 gr.farkediyo.her türlü denedim.
benim gibi her sabah tartılan akıll yok mu aranızda:))
slm kızlar bu hafta bana rağmen 3. olmuşuz tebrik ederim sizi :nazar:

ben de hepimizi tebrik ederim.aynalar canım moralini bozacak bi fark yok.adet dönemindemisin acaba kaşırmış olabilirim eski mesajlardan.eğer öyle bi dönemse 1-2 kiloya kadar da fark oluyo.öyle değilse de önemli değil.önemli olan pes etmemek kararlılıkla diyete devam etmekj.14 marttan beri azimle diyete devam ediyorum.97 kilolardayken böyle başarmıştım.haftalarca tatlı yemedim çikolata yemedim vs.
şimdi ise bir iki lokma atıştırıyorum o kadar.,
sabah ta yazdım kızlar akşamları hafifleştirelim.çok az yiyelim ama sağlıklı olanlardan yiyelim.az çorba-yoğurt-taze soğan ve 1 tabak pırasa yedim az önce.ben dengeli olduğunu düşünüyorum.doymadım gerçi ama doymuş gibi davranmak zorundayım.
bi de hedeflerimi kısa tutmak ta beni motive ediyor.önce 85 ten 82 ye düşeyim dedim oldu.
sonra 80 olayım dedim.sonra 78 ve 75 düşünüyorum.
inşallah yoldan çıkmam.
duygusal olarak stabil bi durumda olursam aşarı yeme isteği olmuyor.ama çok üzülüp stres olduğum zaman kendimi frenleyemiyorum.
siz de hedeflerinizi küçülterek düşünün.küçük başarılar motive ediyor bence.

bi de çizelge yapabilseydim.daha önceden yaptım kolaylıkla.ama bu sefer olmuyo.kopyaladığım zaman uyarı veriyor anlamadım gitti ya.neyi yanlış yapıyorum ben.şimdi bi daha denicem

esen maşallah:nazar: ya nasıl gidiyo kilolar 1 bir.ben senin bu haftaki listelerini kopyalayıp uygulamaya başlıycam.telif hakkı istemezsen tabi.aynen spor da yapacam. merak ediyorum acaba benim meto mu zayıf. hadi senle bu hafta yarışalım. bakalım kim çok kilo verecek olur mu?
Çok teşekkür ederim Gülçin.Fazla kilolu insanlarda,ilk aylarda kilo gidişi hızlı olurmuş.Yani hedefim olan senin kilona geldiğimde,haftalık 300-400 gram bile harika kabul ediliyor diyetisyenler tarafından.Yani aslında işin sırrı bende değil,çıktığım 103.5 kiloda.Bir de ben söylemesi çok ayıptır 4 aydır özel günüme de girmedim,bir de öyle şişliğim var;ödem atıyor olma ihtimalim yüksek.Ama hadi yarışalım bu hafta.Diyet listemizi en ince ayrıntısına kadar,sporumuzu ve ne spor yaptığımızı dakika dakika yazalım.Gün gün benim cuma gününden beri aldığım kalori toplam şu kadar,içtiğim su toplam şu kadar litre,sporum toplam şu kadar dakika diye yazalım olur mu.Haa tabi mucize iksirlerimizi,yani zayıflama kürlerimizi de.Göreceksin beraber 2-2.5 kilo atıcaz.Bize katılmak isteyenleri de bekleriz pek tabi :64:

bi de çizelge yapabilseydim.daha önceden yaptım kolaylıkla.ama bu sefer olmuyo.kopyaladığım zaman uyarı veriyor anlamadım gitti ya.neyi yanlış yapıyorum ben.şimdi bi daha denicem
Canım başlangıç kilonla şimdiki yaz istersen ben sana yapıyım,link veririm eklersin profiline.

Canım başlangıç kilonla şimdiki yaz istersen ben sana yapıyım,link veririm eklersin profiline.

ay çok sevinirim.neresini beceremiyorum anlamadım.öngörülen formatta değil diyo benim yapıştırdığıma.
başlangıç:85 hedef:70 şimdiki kilo 79.6

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim Gülçin.Fazla kilolu insanlarda,ilk aylarda kilo gidişi hızlı olurmuş.Yani hedefim olan senin kilona geldiğimde,haftalık 300-400 gram bile harika kabul ediliyor diyetisyenler tarafından.Yani aslında işin sırrı bende değil,çıktığım 103.5 kiloda.Bir de ben söylemesi çok ayıptır 4 aydır özel günüme de girmedim,bir de öyle şişliğim var;ödem atıyor olma ihtimalim yüksek.Ama hadi yarışalım bu hafta.Diyet listemizi en ince ayrıntısına kadar,sporumuzu ve ne spor yaptığımızı dakika dakika yazalım.Gün gün benim cuma gününden beri aldığım kalori toplam şu kadar,içtiğim su toplam şu kadar litre,sporum toplam şu kadar dakika diye yazalım olur mu.Haa tabi mucize iksirlerimizi,yani zayıflama kürlerimizi de.Göreceksin beraber 2-2.5 kilo atıcaz.Bize katılmak isteyenleri de bekleriz pek tabi :64:

tamam yarından itibaren yarış başlıyor. haftaya diyetisyene gittiğimde adam bana kızacak ya ayda 2 vermem lazım şuana kadar 1100 oldu. en az 900 gram vermeliyim bu hafta.senin gün gün listelerini kopyaladım. benzerini yapmaya çalışıcam. yaşasın ki bu hafta sen kaçamak yapmıştın. bende o gün börek filan yiyebilirim demekki:9: bu gece kocam geliyor o varken yürüyüş yapamıyorum genelde geziyoruz. zaten ben bu hafta kilo veremeyişimide ona bağlıyorum 2 gün spor yapamadım ist. gidince ve devamlı oturdum yolda vs. neyse çok konuştum. ben bu hafta seni geçecem haberin olsun üzülme. ayy ne güzel böyle güzel şeylerde yarışmak.iyilikte yarışmak..

banada yaparmısın bende beceremiyorum aynı uyarıyı banada veriooo:5:
her cuma sabahı tartıların dili olsa da konuşsa. cıbıl cıbıl avratlar ohhh.
ben her sabah o formattayımm:1:ama iç çamaşırları bile nerden baksan 200 gr insanın morali için bu rakam yüksek bence....eşimi odadan çıkartıyorum hemen tartıya adam beni tartıyla aldatıyosun diyo artıkk:1:bi vazgeceemedim tartılmaktannn:61:

kızlar napıosunuz maşallahı var takımın 3. olmusuz süper.inşallah haftaya kilo verebilirim.uzun bir aradan sonra güzel verebildim o da çalışma hayatndan yemek yemeyi unuttuğum için:D ama artık aklıma gelio bu aralar çünkü çok kötü oluorm ders anlatrken ac olunca:9:

tamam yarından itibaren yarış başlıyor. haftaya diyetisyene gittiğimde adam bana kızacak ya ayda 2 vermem lazım şuana kadar 1100 oldu. en az 900 gram vermeliyim bu hafta.senin gün gün listelerini kopyaladım. benzerini yapmaya çalışıcam. yaşasın ki bu hafta sen kaçamak yapmıştın. bende o gün börek filan yiyebilirim demekki:9: bu gece kocam geliyor o varken yürüyüş yapamıyorum genelde geziyoruz. zaten ben bu hafta kilo veremeyişimide ona bağlıyorum 2 gün spor yapamadım ist. gidince ve devamlı oturdum yolda vs. neyse çok konuştum. ben bu hafta seni geçecem haberin olsun üzülme. ayy ne güzel böyle güzel şeylerde yarışmak.iyilikte yarışmak..
Canım ama senin benden 100-150 kal az alman gerekiyor.Çünkü benim günlük kalori ihtiyacım 1850,seninki ise 1600 kilolarımıza göre.Yani eşit kilo atabilmemiz için benim listelerimden biraz az alıp,sporumdan biraz fazla yaparsan kesin geçersin.Ve ne güzel bir yarış senin dediğin gibi,inanki sizlerin kilo vermesi kendim vermiş kadar mutlu ediyor beni :1:
banada yaparmısın bende beceremiyorum aynı uyarıyı banada veriooo:5:
ben her sabah o formattayımm:1:ama iç çamaşırları bile nerden baksan 200 gr insanın morali için bu rakam yüksek bence....eşimi odadan çıkartıyorum hemen tartıya adam beni tartıyla aldatıyosun diyo artıkk:1:bi vazgeceemedim tartılmaktannn:61:
Yaparım canım,başlangıç ve şimdiki kilonu yazar mısın.

Son düzenleme:
ben de hepimizi tebrik ederim.aynalar canım moralini bozacak bi fark yok.adet dönemindemisin acaba kaşırmış olabilirim eski mesajlardan.eğer öyle bi dönemse 1-2 kiloya kadar da fark oluyo.öyle değilse de önemli değil.önemli olan pes etmemek kararlılıkla diyete devam etmekj.14 marttan beri azimle diyete devam ediyorum.97 kilolardayken böyle başarmıştım.haftalarca tatlı yemedim çikolata yemedim vs.

canım benim ki biraz sorunlu adet görmek için hap kullanıyorum. geçen bir ayda 3 defa oldum. hap arada böyle yapıyo bende bu ay kullanmadım. düzene girsin diye o yüzden bu ay adet görmeyecem. onun şişkinliği var mı bilmiyorum. benimki psikolojik. psikolajimi düzeltmek içinde yemeğe veriyorum kendimi :14:

her cuma sabahı tartıların dili olsa da konuşsa. cıbıl cıbıl avratlar ohhh.

valla canım sizi bilmemde benim tartı gözlerini kapatıyo göz sağlığı için :52:

her ne kadar benim 100 gram katkım olsa da 3. olmuşuz hepimizi tebrik ediyorum:74::74::64::64:

mesajın sonuna eklediğin ifadeye takıldım. neden donunu sallayan erkek. eşinden ayrı olduğun nasıl belli :60:

nevcim 97 ile başladım 84,6 yım şuan hedefim 75şuan sana ne kadar teşekkür ediyim bilmiyorum takımda eskiler bilir göbeğim çatladı kaç gün uğraştım beceremedimmm:2:çok saollll......:69:

aslı sen gene niye kilo aldın bakımmm sana ceza lazımmm çık topuklularla 2 saat yürü yarın cezalısınn...kendi kendine sıkılıp bunalıp binbir çabayla verdiğin kiloları geri alıyosunn bu kadar hoş bir hatuna yakıişmıoo yaa:59:

aslı sen gene niye kilo aldın bakımmm sana ceza lazımmm çık topuklularla 2 saat yürü yarın cezalısınn...kendi kendine sıkılıp bunalıp binbir çabayla verdiğin kiloları geri alıyosunn bu kadar hoş bir hatuna yakıişmıoo yaa:59:

ne biliyim canım ya yine sıkıntılar basıyor beni :50:

Back
X