Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

benim varislerim çıktı :14: son zamanlarda çok yoruluyorum ayaktayım hep dersler bir yandan okuma bayramı hazırlıkları bir yandan bide derslerde geri kalan öğrencilerime ek ders veriyorum okuldan sonra tabi bide 100 kilo taşıyor bu bacak mı dayanır. bugün baya ağrıdı :59:

kızlar benim adetlerim çok şükür çok düzenlidir :nazar: ama ameliyat sabahı oldum narkozdan mıdır nedir hiç olmadım narkozun etkisi var mıdır acep

yüksek tempo diye buna denir. bravo. bende haftasonu motorlu taşıtlar sınavında gözetmenlik yapacam. ve pazar pazarda okulda kurul toplantımız var.ne haftasonu ama.

canım benim Allah kolaylık versin sana:37:
vee iyi geceler takımımın güzel,zayıf,çıtır kızları seviorum hepinizi:69:

selam kızlar gene birileri gelmeden mesajımı yazayım da atayım yoksa yarım kalıyo ve siliyorum:(
esra geçmiş olsun, ben geçmiş olsun atlattın diyesiye sen düz koşuya başlayacaksın neredeyse:)
mesajlarınızı geldim okudum bi türlü cevap yazamadım, nev her zamanki gibi iyi gidiyor maşallah, pink2in bundan sonra bu kadar olur, zaten baya bi kilo verdi artık
aynalar senin problemin kararsızlık veya cesaretsizlik değil, 'ya hep ya hiç' mantığı ...
dün aslında bunları yazmıştım ama gönderesiye aradan bi sürü zaman geçti...

sizi sevirem, başka forumlara buna benzer eleştiriler yaptığımda kavga ediyos, sabrınızdan dolayı sizi kutluyorum:61:

selam güzel hatunlar güzel diyorum gerçekten facede gördüğüm resimler çok güzel bayanlara ait...

bugün benim diyetisyenle randevum vardı kibarlık bende kalsın diye gelemeyeceğimi bildirdim bayağı bir konuştu benle bende yattığım yerden ne yapabileceğimi sordum o da doku kaybın olduğu için bol protein ve süt-yoğurt u artır dedi şimdi kilo vermen değil iyileşmen önemli geri kalanı iyileşince hallederiz dedi baya moral oldu bugün annemler uyurken kahvaltı hazırladım bulşık vardı onları yıkadım annem çok kızsada ben iyileştiğim için seviniyorum sürekli gelen giden oluyor anneciğim çok yoruluyor kız kardeşim çalışıyor annem hem ben hemde oğlumla annelik böyle bişey işte.....

annemle erkek kardeşim aynı binada oturuyorlar gelinimiz sağolsun her sabah kahvaltımı hazırlıyor diye annemi kaldırmıyorum ....
sabah
beyaz peynir
1 dilim kepek ekmeği ama iki dilime eşit
menemen yarım porsiyon
3 zeytin
liptonun yemek sonrası çayı içtim

saat 11 de
1 elma

öğlende kabuska
çorba
yoğurt yicem

akşama bakalım ne pişecek
aaaa dilek balık yapacak..

selam kızlar gene birileri gelmeden mesajımı yazayım da atayım yoksa yarım kalıyo ve siliyorum:(
esra geçmiş olsun, ben geçmiş olsun atlattın diyesiye sen düz koşuya başlayacaksın neredeyse:)
mesajlarınızı geldim okudum bi türlü cevap yazamadım, nev her zamanki gibi iyi gidiyor maşallah, pink2in bundan sonra bu kadar olur, zaten baya bi kilo verdi artık
aynalar senin problemin kararsızlık veya cesaretsizlik değil, 'ya hep ya hiç' mantığı ...

sizi sevirem, başka forumlara buna benzer eleştiriler yaptığımda kavga ediyos, sabrınızdan dolayı sizi kutluyorum:61:

ben beni unutmuşsun. ama ben seni çok özelmiştiiim.:54: yorumların gerçekten bir abla gibi iyiliğimizi isteyen acı söyleyen dost gibi. sen bana kızdın bazen ama ben hiç alınmadım. arada bir gene yaz olma mı. hamişlerin topiği varmı kilo koruma ile ilgili.

kızlar yarın okulda nöbetçiyim erken giderim okula. bugün tartıldım
300 garm vermiştim. sabah bir fark olur ve ben yetişebilirsem yazarım. şimdi üşenmezsem spor paketi almıştım grupfoniden hidrolik fitness diye bişey oraya gidecem. 2 vasıta ile. ne akla hizmet aldıysam. ama yürüyüşe alışınca bünye arada bir sporu değiştirmek lazım galiba.

selamm takımımım nasılsınız?ben yeni geldim okuldan tartıldım ve kilom aynı.yrn sabah giremem heralde.kilomu 65 olarak alırsınız:(

benim varislerim çıktı :14: son zamanlarda çok yoruluyorum ayaktayım hep dersler bir yandan okuma bayramı hazırlıkları bir yandan bide derslerde geri kalan öğrencilerime ek ders veriyorum okuldan sonra tabi bide 100 kilo taşıyor bu bacak mı dayanır. bugün baya ağrıdı :59:
aynı dertten bende müzdaripim mesleğe ilk girdiğimde istanbulda başlamıştı doğumdan sonra tavan yaptı yaktırabiliyomuşuz aslıcım güzellik merkezlerinde doktor kontrolunde hallediyolar 10 dakkadda ben bi 10 kilo daha veririsem gitmeyi düşünüyorumm...

bu arada gülçin lazeri naptın gidiyomusun
esra resim yüklemişsin face canım hastasın ama gayet iyi gözüküosun maşallah toparlandın bu aarada gayette fit gözüküyosun bence ki üstünde bol eşortmanlar var :nazar:

selamlar
dün kendime nazar değdirdim heralde.herşeyi yiyesim var.yemedim gerçi şu saate kadar abur cubur inş.yemeden yatarım.zaten bu hafta kilo verememiş durumdayım.benim vucut tartıda 80 in altına düştüğünü görünce otomatikman kilo almaya başlıyo ki 80 kiloyu koruyabilsin.:))şaka bi yana benim psikolojim bi tuhaf heralde.
300 gr. eksideydi bu sabah.yani79.9
sabah girebilirsem sabahkini yazarım yoksa bunu bildirmiş olayım malesef üzülerek.

Canımmm,çok teşekkür ederiz.Lütfen arada gel,sen bu takımın çok özel bir rengisin,bebelerimizi çifter çifter öpüyorum :16:
selam güzel hatunlar güzel diyorum gerçekten facede gördüğüm resimler çok güzel bayanlara ait...
bugün benim diyetisyenle randevum vardı kibarlık bende kalsın diye gelemeyeceğimi bildirdim bayağı bir konuştu benle bende yattığım yerden ne yapabileceğimi sordum o da doku kaybın olduğu için bol protein ve süt-yoğurt u artır dedi şimdi kilo vermen değil iyileşmen önemli geri kalanı iyileşince hallederiz dedi baya moral oldu bugün annemler uyurken kahvaltı hazırladım bulşık vardı onları yıkadım annem çok kızsada ben iyileştiğim için seviniyorum sürekli gelen giden oluyor anneciğim çok yoruluyor kız kardeşim çalışıyor annem hem ben hemde oğlumla annelik böyle bişey işte.....
Çok incesin bitanem,teşekkür ederiz.Ben de üstüme alındım ama :1: Diyetisyeninin tavrını çok beğendim bu kez,işte böyle olmalı
kızlar yarın okulda nöbetçiyim erken giderim okula. bugün tartıldım
300 garm vermiştim. sabah bir fark olur ve ben yetişebilirsem yazarım. şimdi üşenmezsem spor paketi almıştım grupfoniden hidrolik fitness diye bişey oraya gidecem. 2 vasıta ile. ne akla hizmet aldıysam. ama yürüyüşe alışınca bünye arada bir sporu değiştirmek lazım galiba.
Çok mantıklı canım benim,kesinlikle çok bilinçli bir değişim :16:
aynı dertten bende müzdaripim mesleğe ilk girdiğimde istanbulda başlamıştı doğumdan sonra tavan yaptı yaktırabiliyomuşuz aslıcım güzellik merkezlerinde doktor kontrolunde hallediyolar 10 dakkadda ben bi 10 kilo daha veririsem gitmeyi düşünüyorumm...
Fıstık olacaksınız fıstıkkkkkk,kim tutar bu takımı :16:
Bugünkü menüm:
2011-04-14 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Yumurta (haşlanmış) 50 GRAM 79
[2] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 1 dilim 39
[3] Kıymalı Kapuska 1 PORSİYON 190
[4] Sütaş Light Beyaz Peynir 30 GRAM 55.5
[5] Domates 1 ADET 14
[6] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[7] Altınbaşak kepekli bisküvi 4 adet 72
[8] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[9] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 2 dilim 78
[10] Kıymalı Kapuska 1 PORSİYON 190
[11] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 2 dilim 78
[12] Domates 2 ADET 28
[13] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
[14] Galeta (kepekli) 2 adet 40
[15] Simit 0.5 ADET 137.5
[16] pazı 1 100 gr 33
[17] Jacobs 3 in 1 2 adet 104
[18] Şeker (küp) 4 ADET 78
[19] danone tam yağlı yoğurt 50 gram 37
Toplam : 1297 kal.

bu arada gülçin lazeri naptın gidiyomusun
esra resim yüklemişsin face canım hastasın ama gayet iyi gözüküosun maşallah toparlandın bu aarada gayette fit gözüküyosun bence ki üstünde bol eşortmanlar var :nazar:

gidiyorum evet. 1 kere gittim..2 ay sonra bida gidecem. şu an dökülüyor yavaş yavaş.çok güzel bişe eğer zararı yoksa. keşke evlennmeden yaptırsaydım.

selam bacılar. ben kiloyu üst taraftan veriyorum ya. göğsüm sarkıcak diye korkuyorum. çilek yağı mı demiştiniz?kullanan oldu mu?

bugün yediklerimi yazayım

sabah bir sade hiçbişeysiz(ne demekse) gözleme

ara 1 elma

öğle 1 kepçe çorba ,salata

ara 2 çatal helva
1 dilim kek

akşam pazara gittim geldiğimde çok geç olnuştu yemek yapamadım.

1 minik mangal sucuk
3 zeytin
1 dilim ekmek
domates salatalık
marul

ekşi elma

ayyy ayyyy kiloooo bildirimi kızlarrrr.....:66::nazar::9::16::36::27::21:82.9:40::62::61::66::64::74::71::81:allahım 70li kilolar bekleyinnn geliyorummmm....yarım yamalak isveç diyetiii fayda verdi galiba:56:bu arada bugün yediklerimide yazıyımm
sabah:1yumurta 1 dilim ekmek 1 ikisi bi arada nescafe
ara:kabak çiçeği dolması
öğle:1 havuç 1 kase çorba yeşil salata
akşam:yağsız ızgara alabalık salata greyfurt suyu:65:

iyi akşamlar kızlar ......
bugün kendimi baya iyi hissediyorum çok şükür ama doktorumu aradaım senin kendini iyi hissetmen güzel ama sakın eğilme ve 10 adımdan fazla atma yat dedi moralmanım bozuldu ben günde en az 50 adım yürüyorumdur aman işleyen demir pas tutmaz ...

ayşegül facede ki resimler ameliyattan 1 gün önce şimdi resim koysam şaşırırsınız allah etmesin koktum yarın banyo yapabilicem o zaman resim koyarım inşallah....

esencim hemen hemen bugün aynı şeyleri yemiş kapuska,pazı ama ben bugün biraz hamsi yedim boool salata iki yeşil çay birazdan kafeinsiz sütle yapılmış nescafe çok severim kendilerini....

kızlar daha önce tere tohumundan bahsetmiştim 2-3 gün kullandım ama sonra bıraktım bugün nette kapsulünü araştırdım ve sipariş verdim her nekadar inanmasam da cumartesi gelecek bakalım bir faydası olacak mı?

ayyy ayyyy kiloooo bildirimi kızlarrrr.....:66::nazar::9::16::36::27::21:82.9:40::62::61::66::64::74::71::81:allahım 70li kilolar bekleyinnn geliyorummmm....yarım yamalak isveç diyetiii fayda verdi galiba:56:bu arada bugün yediklerimide yazıyımm
sabah:1yumurta 1 dilim ekmek 1 ikisi bi arada nescafe
ara:kabak çiçeği dolması
öğle:1 havuç 1 kase çorba yeşil salata
akşam:yağsız ızgara alabalık salata greyfurt suyu:65:

tebrikler:nazar: de ne kadar vermiş oluyosun. geçen hafta kaçtın?

Back
X