- Konu Sahibi Pinarbartu
- #23.421
merhaba kızlar noldu ya neyin var rose geçmiş olsun canım ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu aralar çok sessiziz gerçekten takımca,bahar yorgunluğu heraldeselam kızlar sabahtan beri 5-10 kere girdim ama kimse olmayınca bişey yazmakta istemedi canım ....
sabah kahvaltıda klasik diyet kahvaltı
öğlen mercimek çorbası
ara elma
şimdide canım sütlü nescafe istedi onu içicem ama sağlığımda ki gibi azmim yok çünkü yattığım yerden nası lkilo vercem doktoruma göre sadece tuvalet için ayağa kalkmam gerekiyormuş ama ben en az 150 adım atmışımdır ....allahım bir an önce kalkmak istiyorum yatırma rabbim
merhaba kızlar noldu ya neyin var rose geçmiş olsun canım ya
Bu aralar çok sessiziz gerçekten takımca,bahar yorgunluğu heraldeCanım öncelikli olan senin sağlığın.Aslında yattığın yerden takır takır kilo verme imkanın var,ama bi doktora danışman gerek.Eşin bu konuda yardımcı olacaktır.Zaten yattığın ve enerji harcamadığın için güçsüz düşme olanağın da olmaz.İlk hafta Sabah diyet kahvaltısı,öğle ve akşam lahana çorbası içersen,2. hafta normal diyet menüleri,3. hafta yine lahana çorbası akşamları,4. hafta tekrar diyet menüsü,yata yata bile 1 ay sonra o yataktan 5 kilo vermiş de kalkarsın.Ama önemli olan doktora danışman,tiroid vesaire tetikleme yapmaması.Ama lütfen basmamaya çalış ki ayağının üzerine,bir daha gelmemek üzere gitsin bu rahatsızlık...
canım diyet falan deme bana,bana sen lazımsın şimdilik kilo vermiyceksin dedi çünkü ameliyat öncesi tahlillerimde enfeksiyon eğilimim yüksek çıktı vücut direncim düşüyormuş ameliyat sonrası ama ben kilo almak istemiyorum,dünden beri 34 kişi geldi bize zaten ben ev içinde geziyorum annem neden sana orda kızımın şu tez canlılığığını yavaşlat diye dua etmedim diyo bende dedim ki ben koç burcuyum anne yavaş olamam annemde sen doğduğundan beri bir ateş parçasıydın dedi gülüştük...
Bugünkü menüm:
2011-04-12 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Pizza 0.1 ADET 58.4
[2] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[3] Domates 1 ADET 14
[4] Galeta (kepekli) 2 adet 40
[5] Tavuk 100 GRAM 215
[6] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 2 dilim 78
[7] Ton balığı (konserve) 40 GRAM 106.4
[8] Sütaş Light Beyaz Peynir 30 GRAM 55.5
[9] Elma 1 ADET 60
[10] Yarım Yağlı Süt 0.125 LİTRE 81.25
[11] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[12] Nescafe 3 ü Birarada 1 PAKET 78
[13] Form Yulaflı Kepekli Bisküvi 5 GRAM 7.55
[14] Şehriye Çorbası 1.5 PORSİYON 172.5
[15] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 1 dilim 39
[16] Uno Denge Light Ekmek (22 gr) 2 dilim 78
[17] Şeker (küp) 5 ADET 97.5
[18] Patlıcan Salatası 0.5 porsiyon 95
Toplam : 1298.1 kal.
canım geçmiş olsun tekrar tekraar. hastalıkta kıymeti anlaşılıyor sağlığın değil mi? annen var iyi ki. eşin geldi mi peki. zaten oldu mu 9 ayın çarşambası biraraya gelir.
Canımm,çok teşekkür ederim.İnşallah canım benim,inşallah hepimiz sağlıkla veririz bu kiloları.Gerçekten o lafları hiç duyma.Senin resmini gördüm.Sen hiç de ''şişko'' olarak amiyane bir şekilde etiketledikleri gruptan değilsin.Senin fiziksel yapın gayet diri,yüzün yuvarlak;o da sana ayrı bir güzellik,anaçlık ve sevimlilik katıyor.İnanki bir kadın hemcinsine yarım ağızla birşey söylüyor ve kırıyorsa,inan ki emin ol ki senin hayatından kendine de istiyor,elinden birşey gelmiyordur.Ne yazık kibu böyle.Sen doğum yaptığın,emzirdiğin halde 72 kilosun.Bunu bildikleri halde saçmalıyorlar.Ben 105 kiloya neyime güvenerek çıktım acaba,beni görse taşlarmış o kadınsağol canım,bel fıtığı ameliyatı oldum....
azimli arkadaşım eminim bu forumdan ilk sen diplomanı alıcaksın buna inanıyorum...
kızlar bugün ne oldu biz ailecek insanları ve yaratılan herşeyi severiz yaratandan ötürü neyse her nekadar annemin mertebesine o sabırlı oluşuna o sakinliğine yetişemesemde hoşgörülüyümdür ama bugün gelen bir komşumuzun komşusu geçmiş olsun demeden ameliyat zor olmadı mı dedi bende iyi geçti çok şükür dedim ne dese beğenirsiniz şişkosun zor olmuştur dedi bunu bana diyen kadın en az 110 kilolardadır hiçbirşey demedim ya sabırrrrr
Face deyim Esra'cım.esen face e gelsene
Canım o bende de oluyor biliyor musun.Tuzu nasıl kullanıyorsun?Mesela ben tuzu fazlaca alan biriyimdir.Ama bu diyette bana oldukça zarar verdi.Vücudum çok sık su topluyor.Bir de tabi afedersiniz regl düzensizliği derken balon gibi oluyorum.Ben şöyle yapıyorum Gülçin'cim,cuma kilo bildirimi yaptıktan sonra hele ki bir de 1 kg civarında verdiysem,o günü ödül günüm yapıyorum.Cumartesi pazar da ne de olsa hareketsizlik var,uyku fazlalaşıyor.Pazartesi bir çıkyorum ki tartıya neredeyse 2 kilo fazla.Benim tartı gösteriyor ayrı ayrı.Bakıyorum yağda artma yok,neredeyse 2 kg su tutmuş vücut.Ben de hemen bir ödem atma çayı yapıyorum.Yeşil elmalı,kiraz saplı yahut maydonozlu.kızlar bende hep şöyle oluyor. cumartesi mükemmel hatta bildirim yaptığımdan da düşük çıkıyor. pazartesi tartılıyorum 1 kilo fazla salı tartılıyorum 600 gram fazla derken derken cuma günü ancak 200 gram filan veriyorum. yani hafta içinde o 1 kiloyu düşürene kadar uğraşıyorum. bugün akşam sadece salata yedim. çünkü halley yemiştim sabah.şu an kurt gibi açım.
Gerçekten kötü oluyor canım ya,takımımız bu hafta çok sessizdi.Aslı firarda :2:gerçekten kimse olmayınca kötü oluyomuş. ne yapsak belli satlerde anlaşıp mı gelsek. ayrı ayrı saatlerde birbirimizi bekliyoruz.huuu kaptan nerelerdesin. bak 2 haftadır kilo aldın bu haftada alırsan diskalifiye oluyosun ona göre. bu kaptanı ne yapmalı bi ceza vermeli. öğretmenler hadi. benim yaptığım cezayı sölimmi size ödev yapmayana beslenmesini yedirmiyom. aslıyada beslenme saati yok.
Canım o bende de oluyor biliyor musun.Tuzu nasıl kullanıyorsun?Mesela ben tuzu fazlaca alan biriyimdir.Ama bu diyette bana oldukça zarar verdi.Vücudum çok sık su topluyor.Bir de tabi afedersiniz regl düzensizliği derken balon gibi oluyorum.Ben şöyle yapıyorum Gülçin'cim,cuma kilo bildirimi yaptıktan sonra hele ki bir de 1 kg civarında verdiysem,o günü ödül günüm yapıyorum.Cumartesi pazar da ne de olsa hareketsizlik var,uyku fazlalaşıyor.Pazartesi bir çıkyorum ki tartıya neredeyse 2 kilo fazla.Benim tartı gösteriyor ayrı ayrı.Bakıyorum yağda artma yok,neredeyse 2 kg su tutmuş vücut.Ben de hemen bir ödem atma çayı yapıyorum.Yeşil elmalı,kiraz saplı yahut maydonozlu.
Bir de haftanın en az 3 günü,su içeriği fazla kalorisi az olan ve antioksiden deposu olan beyaz lahana,kabak ya da ıspanak tüketmemiz gerek.Ben her hafta en az toplamda 1000-1500 kalorilik kaçamaklarımı,bu yolla dengeliyorum.Aslında kaçamaktan öte,karbonhidratın da belli ölçüde vücuduma girmesi ve aklımda kalıp diyetimi bıraktırıcı ya da bezdirici etkisi olmasın diye kasıtlı yapıyorum.Zaten haftada 3 akşam yenen haşlanmış antioksidan içerikli sebze,direkt vücuda etki ediyor ve vücut attığı kilo ile illa ki teşekkür ediyor.Mesela ben vücudumdaki toksinleri atsın diye,perşembe günü 3 öğün beyaz lahana ile yapılmış yağsız kabuska yiycem.Bunu yalnızca 1 gün yapsak daki vücut temizleniyor.Hadi bi beyaz lahana al,perşembe 3 öğün kabuska yiyelim.Tabi bunu haftada yalnızca 1 gün yapmak gerekiyor sağlıklı ve kalıcı olması için.
esencim derin bilgilerine hayranım gittiğim diyetisyen bu kadar fikir vermiyordu bana ben seni bu forumun diyetisyeni gibi görüyorum verdiğin bilgiler gerçekten çok güzel teşekkür ederim kendi adıma![]()
esra dün yazamadım ama bugün diyim sana diceklerimi.. ben senin beslenme düzenini hiç beğenmiyoru.. başkaları katılır katılmaz bilmiyorum ama sen ameliyattan önce diyet yaparken bile çok çok az yiyordun şimdi yatıyorum korkusu ile hiç yememeye başlamışsın.. şimdi senin vucudunun enerjiye ihtiyacı varki toparlanabilsin ama sen çok az yiyorsun.. elbette cips kola iç ye demiyorum ama özellikle protein grunubu ve e vitaminin alımını artırmalısın.. gerekirse kilo al iyişelince yürür verirsin. ama ne olur kendine dikkat et birazselam kızlar sabahtan beri 5-10 kere girdim ama kimse olmayınca bişey yazmakta istemedi canım ....
sabah kahvaltıda klasik diyet kahvaltı
öğlen mercimek çorbası
ara elma
şimdide canım sütlü nescafe istedi onu içicem ama sağlığımda ki gibi azmim yok çünkü yattığım yerden nası lkilo vercem doktoruma göre sadece tuvalet için ayağa kalkmam gerekiyormuş ama ben en az 150 adım atmışımdır ....allahım bir an önce kalkmak istiyorum yatırma rabbim
sağol canım,bel fıtığı ameliyatı oldum....
azimli arkadaşım eminim bu forumdan ilk sen diplomanı alıcaksın buna inanıyorum...
çok sağol gülçincim,evet eşim geldi sağolsun zaten ameliyattan sonra o kaldı başımda ama bana bir faydası olmadı paso uyudu
kızlar bugün ne oldu biz ailecek insanları ve yaratılan herşeyi severiz yaratandan ötürü neyse her nekadar annemin mertebesine o sabırlı oluşuna o sakinliğine yetişemesemde hoşgörülüyümdür ama bugün gelen bir komşumuzun komşusu geçmiş olsun demeden ameliyat zor olmadı mı dedi bende iyi geçti çok şükür dedim ne dese beğenirsiniz şişkosun zor olmuştur dedi bunu bana diyen kadın en az 110 kilolardadır hiçbirşey demedim ya sabırrrrr
kanal d de bir program var onu izliyorum orda bir yarışmacı var aslıya benzettim, albümüne eklediği resimlerine insan ainsana benzer derler ya
Aslıcım nerelerdesin. ya bende bir oyuna öüptela oldum facede. onun için başından kalkamıyorum ki buraya geleyim. ama birkaç gün sonra hevesim kaçar inşallah. sen ne oynuyorsun?
gerçekten kimse olmayınca kötü oluyomuş. ne yapsak belli satlerde anlaşıp mı gelsek. ayrı ayrı saatlerde birbirimizi bekliyoruz.huuu kaptan nerelerdesin. bak 2 haftadır kilo aldın bu haftada alırsan diskalifiye oluyosun ona göre. bu kaptanı ne yapmalı bi ceza vermeli. öğretmenler hadi. benim yaptığım cezayı sölimmi size ödev yapmayana beslenmesini yedirmiyom. aslıyada beslenme saati yok.
Canım,çok teşekkür ederim.Aslında biliyor musun,105 kiloya çıkmama rağmen bu benim hayatımdaki ilk diyetim.Diyet de demiyorum aslında,hayatla bağlarımın çok inceldiği bir dönemde bana bahşedilen yaşama yeniden tutunuşum,dirilişim diyorum.Çünkü ben herşeyden vazgeçmiştim.Kalben.Yalnızca yiyen içen,nefes alıp veren bir anotomik canlıya dönmüştüm.1 şubat 2011 günü tesadüfen kadınlar kulübü ile tanıştım.Ve sizlerle.Aslında sizler farketmeden sizlere tutundum ben,sizlerle tutundum hedefime.Aslında diyetle ilgili ne biliyorsam da bu siteden ve vücudumun tepkilerinden öğrendim.Vücudumla barıştım,beynim de aracı oldu bu ittifakaesencim derin bilgilerine hayranım gittiğim diyetisyen bu kadar fikir vermiyordu bana ben seni bu forumun diyetisyeni gibi görüyorum verdiğin bilgiler gerçekten çok güzel teşekkür ederim kendi adıma![]()