- Konu Sahibi Pinarbartu
- #23.501
Ve kilo bildirimi:Canlarım bu hafta 700 gram vermişim.Yeni kilom 92.7

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diyorum ya canımsaçma sapan isveç diyet et yerine haşlanmı nogut bifte yerine 5 çiğ köfte ama bu hafta tek bayanım iş yerinde o kadar koşturdum ki millete söve söve iyi ki kosturmuşummmayşegül tebrikler arkadaşım ne yaptın nasıl yaptın süpersin....takımımız seninle gurur duyuyor![]()
arkadaşımın kaynanansı kayseriden getirmiş ti çok değişik güzel bi şeyy sevdim ilk defa yedim ama...ayşegül agece gece canım kabak çiçeği dolması istedi olsada yesem ya yemişim diyeti![]()
canımm sabahtan akşama kadar totoş yer yüzü görmedi tabi az da yedim ama hiç bu kadar vermemiştim bende cok sasırdımm bu arada biberiye cayıyla yağını hergün mutlaka kullanıyorum acaba onun faydası varmı kiiiAyşecim harikasın..1700 ha maşallahhımm haftanı bi incelemem lazım neler yemişsin bakem. özel bişe yaptın mı?
çok az kalmış bacımm 9 la başlayan bütün sayılardan nefret ediyodum bende az kalmışş ya sabırr...kilom 91.0 ufff yaa yeterr gayrııı bi 90nı göremediiimmm
Estağfurullah,öyle şey olur nmu canım benim.Sen birsürü sıkıntının arasında diyetine dikkat ettin,açık büfelerde iradene hakim oldun.Senden vazgeçilir miselam kızlar....ben geldiiiiiimmmmm
ya sabah uyanıınca 2 bardak su içtim ama bizim bardaklarımız biraz büyükcene,sonra tartıldım önce üzüldüm sonra sevindim 100 gr eksik çıktım 71.9 kg olsun almamışım ya,kızlar ben sanırım uzun bir zaman takıma faydam olmuycak beni idare eder misiniz yoksa ayak bağı mı olurum?
selam kızlar....ben geldiiiiiimmmmm
ya sabah uyanıınca 2 bardak su içtim ama bizim bardaklarımız biraz büyükcene,sonra tartıldım önce üzüldüm sonra sevindim 100 gr eksik çıktım 71.9 kg olsun almamışım ya,kızlar ben sanırım uzun bir zaman takıma faydam olmuycak beni idare eder misiniz yoksa ayak bağı mı olurum?
Estağfurullah,öyle şey olur nmu canım benim.Sen birsürü sıkıntının arasında diyetine dikkat ettin,açık büfelerde iradene hakim oldun.Senden vazgeçilir mi![]()
aşkolsun baştacı olursun canımm....![]()
reklamlarımız bile ne kadar dejenere oldu nereye gidiyoruz böyle ya sanki adamlar icat yapmışlar yada bilimsel birşey yayınlıyorlar ne kadar basit bir reklam sektörümüz var millet aya çıkıyor biz hala saçma sapan 118 li numaraların reklamlarını izlemek zorunda kalıyoruz yusuf için tv izlemiyorum,yarın birgün çocuğum tv müptelası olduğunda oğlum tv izleme demek ne kadar boş bir öğüt olacak esasında evden tv yi göndermeyi istiyorum,eşimde izlemez pek ama yinede belli saatlerde izliyoruz...
hofff benim oğlan çok tv izliyor, trt çocuk izliyo, bize de bişey izletmiyor...bazen gece yarısı kalkıp trt çocuk aç diyor, pepe bitttiiii diye ağlıyor. dün elektrikler kesikti, lap top'u açtırdı oradan video izliyor (hani şu dededede diye konuşan ikizler var ya onları izliyor) ya da kendi görüntülerini izliyor. halbuki 2 yaşşına kadar hiç iki yaşından sonra da 2 saatten fazla olmayacak kadar tv izlemesine izin veriliyor, umarım çok zararlı olmaz:18:
çok şükür yusuf tv meraklısı değil ama reklamları bulursa kaçırmaz,şuan 2 yaşında çizgi film hiç ilgisini çekmiyor çekmesinde sonra müptelası oluyorlar.....
benim iki tane yeğenim var şeyma melek ve kerem,kerem bizim ilk göz ağrımız 5 yaşında çok zeki bir çocuk ama bilgisayarda çok oyun oynuyordu ve bu çocuğun psikolojisini bozdu,sürekli zombi savaş neyse benim ısrarımla evden bilgisayar gitti bu sefer çizgi film müptelası oldu soru soruyorsun hiç cevap yok geceleri ağlıyormuş neyse gelinimize keremi bir çocuk psikoloğuna götürmesi için çok ısrar ettim 4 terapi yapıldı ve psikolog keremin zekasının diğer yaşıtlarına göre daha fazla olduğunu ve zeka testleri istedi testler yapıldı ve zeka seviyesi normal yaşıtlarından fazla çıktı böyle çocukların kendi gibi çocuklarla eğitim alması gerekiyormuş doğal olarak, babası ve bende çocukken çok zekiydik ben çok yaramaz yerinde duramayan çabuk öğrenen ve diğer öğrnemeyen çocuklara hayret eden bir çocuktum arabada giderken reklam tabelalarınden telefon numarası ezberler eve gelince arardım öğretmenim çok zekisin ama çok yaramazsın diye şikayet ederdi hiç kimse yönlendirmedi beni ve o zeka zamanla azalıyor hala telefon nolarını bir yere not almam bir kere duymam yeterli,erkek kardeşim ilkokula gitmeden okuma yazma dört işlem matematik problemi çözerdi ilkokula 2.sınıftan başladı ama uyum yine sağlayamadı o çok sakin bir çocuktu ve lise 2 den terk etti şimdi düşünüyorumda anne ve babalarımız o zamanlar keşfetseydi bu yaşadıklarımızı daha güzel eğitim alırdık neyse ki ben istemeye istemeye üniversiteyi bitirdim,şimdi ki çocuklar çok şanslı biz anne ve babalar daha dikkatliyiz......
çok yaramaz bir çocuk olduğum için hareketli çocuklara kızamam hala oğlumda aynı benim çocukluğum gibiymiş anne ve babam öyle diyor,hiç kızamıyorum ne yapsın çocuğun içinden geliyor .....
çocukları çok ama çok seviyorum,onlar bizim geleceğimiz ve en büyük yatırırımız onlara layık anne ve baba oluruz inşallah....
bile bile izletmeye başladık tvyi, benimkisi de geceleri korkuyor. dün elektrikler kesik olsunca tv izlemeden de durabileceğini düşündüm (ama nasıl vakit geçirdik dışarıda gezerek). önce evde küçük bir tv vardı şimdi büyük ekran alınca hem mutfakta hem salonda tv oldu. bilgisayar oyunu evde olmuyor ama bakıcısına gelen çocuklardan görüyor, araba yarışı vs. adam öldüren tipler de olabilirkreşe başlatsam mı en azından daha az elektronik şeylerle uğraşır arkadaşlarıyla oynar diyorum ama ilk 3 yaş için 1 bakıcı tarafından bakılması söyleniyor, bakıcımdan da diğer konularda memnunum. çocuk da sürekli arkadaş istiyor, sabahları bile parka gidelim diye tutturuyor. ne yapsam ki? sen kendin baktığın için düşünmezsin ama acaba kreşe mi versem?
selam kızlar....ben geldiiiiiimmmmm
ben senden küçüğümkızlar diyetisyendne geldim yeni. bu ay 1100 garm vermişim. onun tartısı daha farklı. yağımı suyumu vs ölçtü. veee benim vücut yaşım bu verilere göre kaç çıktı biliyomusunuz? 38
annemin yaşına yakınım yani.çok üzüldüm. ama bel bölgesinden 4 cm incelmişim ona sevindim.101 simit dediğimiz yeri ölçtü.. 110 da basen çevrem. maşallah ne kadar kocaman totom var ya demi?
ben senden küçüğüm1 yaş benimde metabolik yaşım 37 ne komik değil mi ?bende duyunca şaşırdım,boşver ya oda neymiş oleee .....
1100 kg çok iyi ne kadar yağdan gitmiş söylemiştir 110 cm de çok değil şurda ne kalmış 90 a manken gibi olcaz benimde totom tombiştir ve erkeklerin sevdiği bölge genel olarak,şahen şanslıyım eşim yuvarlak kalça sever ben mızırdanırım eşimde dümdüz olsan benden ne farkın olur der hep haksızda değil adamcağız....