Tamam canım,zaten kimse uğramadı;gelseydin benim gibi sinir olacaktın,sorun değil.
Tamam canım.
Bitanem biraz gerildim ama,şimdi geçti.
İyi yapmışsın canım,bedeni uykuyla diriltmek lazım ara ara.
Hanımlar,dün özellikle toplanmak istemiştim,çünkü gerçekten bazı rahatsızlıklarım var.Gerçekten ama gerçekten takımımız çok cansız.4 gün üst üste gelmeyen,habersiz ayrılan takımdaşlarımız var.Birkaç kişi dışında,diğer arkadaşının listesiyle,ya da egzersizi ile ilgilenen,tavsiyeler veren,motive eden kimse yok.Sırf takımdan atılmayım diye giriyoruz çoğumuz 3-4 günde bir.Ben son hafta çok zorlandım mesela diyetimde,hevesim kaçtı.Motive olamıyorum artık.Dün eski takım arkadaşımız Julia'nın takımına şöyle bir not yazdığını gördüm.''İyi ki burdayım,iyi ki beni aranıza almışsınız.Sizlerle azmim de,kilo verişim de hızlandı''yazmış.Onun adına gerçekten çok sevindim.İmrendim.Sevgili arkadaşlarım açık olmak,şeffaf olmak taraftarıyım.Ben ciddi ciddi başka takıma geçmeyi düşünüyorum.Çünkü Esra,Gülçin ve Ayşegül dışında etkileşim içinde olabildiğim,paylaştığım,beni motive eden ve motive edebildiğim kimse yok bu takımda,çok açık söylüyorum.Dün hep beraber toplanmak isteyişimin sebebi buydu.Neredeyse 80 dakika tek başıma bekledikten sonra çıktım.Buna rağmen Esra,Ayşegül ve Gülçin dışında o notu okuyan bir insan bile yok,bırakın gelip gelmemeyi.Uzatıp canınızı sıkmayım,bunları toplandığımız zaman daha mantıklı ve ılımlı bir dille iletmeyi isterdim ama,toplanmayı bile başamıyoruz.O yüzden üzüle üzüle,başka takıma geçmek kararı aldım.[/B]