• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aslı kızacak ama ben diyorum ki esra kaptan olsun. Zaten aslıda istemeyerek yapıyo gibi. Kendiside kilo vermeye başlar belki sıkı disiplinli bir kaptan gözetiminde. Aslıııı ne dersin? Senin içinde iyi olabilir.ben hep bu muhabbetlere maruz kalmak istemiyorum ya.sende bizimle hiç ilgilenmiyorsun. Lokomotif olacaksın istekli olacaksın ki bizde vagon olup arkandan gelelim.bırakmak istemiyorum .pes etmek istemiyorum.bişeler olmalı yapacak.

Aslı kızacak ama ben diyorum ki esra kaptan olsun. Zaten aslıda istemeyerek yapıyo gibi. Kendiside kilo vermeye başlar belki sıkı disiplinli bir kaptan gözetiminde. Aslıııı ne dersin? Senin içinde iyi olabilir.ben hep bu muhabbetlere maruz kalmak istemiyorum ya.sende bizimle hiç ilgilenmiyorsun. Lokomotif olacaksın istekli olacaksın ki bizde vagon olup arkandan gelelim.bırakmak istemiyorum .pes etmek istemiyorum.bişeler olmalı yapacak.

gülçinim dur sakin yaa ...1 saate kadar geliyorummmm göreve gidiyorum gelince konuşalım...

kızlar aslının şuanda şarz problemi var kaptanı beklemenizi tavsiye ediyorumm...haa haksızmısınız tabiki diilsiniz ama konuşabiliriz ve çözebiliriz diye düşünüyorumm isim vermiyorum ama takıma arasıra uğrayan ve takımla alakası olmayanlar var ne yazıkkii kendi adıma bende çok sık gelemiyorum ama elimden geleni yapmaya calışıyorummm takım olarak rayına oturmayan bişeyler var gabiba ama düzeltebilirizz gitmek çare diil bence lütfen biraz bekleyin ben çok seviyorum sizi amaaa....:58:

canım benim,evet aslıyla görüşmeden bir yere gitmiyorum çünkü ben buraya kafama göre girmedinm bir takımdan alınmam için bekledim ve burda kendime göre iyi arkadaşlıklar edindim sorunumuzun sık girilip girilmemesi değil bir koordine olmadığı için böyle bir karar aldım yoksa şahsi bir sorunum yok burası şahsi bir forum değil zaten ayşecim takımla alakası olmayanları aslının uyarıp gerekirse takımdan çıkarıp takımımıza katkı sağlayacak arkadaşlar araması lazım yazsam çok uzun olacak anlamışsındır canım sıkıntılarımı.....bende seni seviyorum canım

canımmm sıkıldıııı napsam çıksam gezsemmiii maalatyada nerde gezcem acaba bi de bu durum varr ooofffffffffffff offfffffffffff şimdi istanbulda olmak vardı elime kahvemi alır istaklal de bi tur atardım karaköyde küüççük bi börek yerdim galata köprüüsnden karşıya gecer tahtakaleyi alt üst ederdim acıkınca balık ekmek yemek için sahile inerdi atlar bi tekneye boğaz sefası yapardım....offff offfff...bugün cumartesi tranvaya biner bakırköye gider pazarın altını üstüne getirirdimmm...ayyyy canım çok sıkıldı kızlarrrrr.....:84:

ne güzel olurdu keşke herkes bir yerde olsaydı takımca görüşürdük....

canım şu gruplaştıklarını düşündüklerini bize diilde kaptana açıklasan..evet çalıştığım için ben gündüzleri giremiyorum ama evdeysem akşam full burdayım ama esen esra gülçin ve aslı dışında pek kimseler yok doğrusu...hepimiz farklı saatlerde girmiş oluyoruz ama esenin ve esranın ne demek istediğini ben anlıyorum umarım herkes kendine pay çıkarır...

selam kızlar... Evet aslının şarj probleminin bitmesini bekleyelim bakalım.ondan sonrada benim bir teklifim olacak.kabul olursa devam. Esencim ya takımda motivasyon kaynağım sensin bu aralar. yoluuur gitme sakın. ben artık bu takımda kaç aydır kendine alıştırıp gitmek isteyenlere üzülüyorum çok. Aslıda bağışıklık kazanmış sanırım bu duruma. giden gidiyor ama açeydim gollerimi gitme deyeydiiim demiyor.:9::9:olmuyor böyle motivasyon yok diye ama nafile takım değiştirmek çözüm değil. takımı değiştirmek lazım.

canım benim çook güldürdün beni allah senide güldürsün emi,evet aslı bir gelsin bakalım eğere revize yapar takımı biraz sallarsa çoooooook iyi olur çünkü 4-5 kişiyle olmuyor canım ......seviyorum seni

sinirliyim gülçinim yaa esenle özlemi anlıyorum haksız diiller sen varsın ben varım aslı var esen ve esra var tamam diğerleri nerde artık isim veriyorum ya sonra....evet çalışıyoruz çoğumuz ama burda katılım sağlayanların çoğu da çalışanlar...fadime gruplaşma var falan diye yazmış gerçekten çok bozuldum yaa..katılım olmuyo ki gruplaşma olsun aslı çözer bu mevzuyu valla esenle esra giderse bende gitmeyi planlıyorum artık bu nedir yaa...hem katılım sağlamıo arkadaşlar hemde kimse üstüne alınmıo...esen gerçekten takımın motivasyonunu arttırıo...bugün himeros geldi nasıl mutlu oldum anlatam..aman yazıcam daha da tutuyorum kendimi aslı gelsin ondan sonra konuşcamm...onun fikride benim için çok önemli kızcağız giremiyo takım gene sallandı...

sinirlenme şekerim stres kortizon hormonu salgılar kilo vermeni durdurur,bak ne güzel kilolar gidiyor...

merak ediyorum gruplaşanları kimlermiş acaba...tamam böle bi düşünce olabilir bununda paylaşarak asabiliriz yaaa...bizim bilmemize gerek yok kaptana söylensin kaptan özelden uyarsın bizleri eğer gruplaiıyosak...

evet katılıyorum, asla ama asla gruplaşma olduğunu düşünmüyorum burası takım grup değil....

canım sen baya bi takmışsın dediğime ama inan kötü bi niyetle değildi...hem kendin de yukarıda aslı esra giderse bende giderim demişsin bence bu da gruplaşma gibi bişey.. yani senin için onlar daha önemli mi?????sen böyle yazınca insan ister istemez düşünüyor.. ama inan ilk başta söylediğim gruplaşma lafında seni kastetmedim...bende çok giremiyorum gün içinde girebiliyorum ama kimse olmuoyur.. akşam da ben gelemiyorum.. işten gelince ev ve yemekle uğraşırken zaman geçiyor.. eee bi de minik oğlum var...

fadimecim herkesin düşünce özgürlüğü var ama sana katılmıyorum kötü niyetli olmadığını da tahmin ediyorum,haksızmıyım ya ne olur biraz diğer takımları gezelim sanki millet aya çıkıyor ne azim var ya biz kızlar 6.yız tık yok kızlar ikinciyiz tık yok nerde takım ruhu ya nerde biraz gayret istiyorum çok mu....seni seviyorum fadime

gülçinim dur sakin yaa ...1 saate kadar geliyorummmm göreve gidiyorum gelince konuşalım...

ayşecim hep aynı sorun ya.esra evhanımı olduğu için,motivasyonu neşesi yüksek olduğu için,diyetisyene gittiği için,ve kilo verdiği vee spor yaptığı için kaptan olması çok mantıklı.enazından o kabul etmezse bu profilde biri olsun. şimdi ne olacak yeni birileri gelecek 1 ay sonra tam alışacaz onlarda gitmek isteyecek. 14. Takımın imajıda zedeleniyor. Herkes başka takıma geçmek için yarışıyor. Olmaazzzzz böleee. Ben ne olursa olsun bu takımdan ayrılmıycam ve düzene girmesi için elimden ne geliyorsa yapıcam.

Esracım şimdilik o cuma yarışamsına katılmak isteyenlerdeki 2 mesajını da siler misin. önce bir izin al bizden. Izin vermiyoruz ki nereye gidiyosun.sil çabuk o mesajları bakacam birazdan.

Salı günü okuldan sonra öğretmen arkadaşalar gelecek. Ne yapsam şöle hafifi bi tatlı var mı bildiğiniz.

Profiterol geliyo aklıma, börek ypsam ama nasıl bi börek.
Birde salata tarzı bişe lazım kısır olmaz onu geçen başkası yaptı patates saltası da sıradan. Değişik tarif istiyeem.

arkadaşlar hepimizin istemediği kilolar var vücudumuzda amma öyle aldık amma böyle hepimizin amacı bu kilolardan kurtulmak ve ben bu diyet işinin beyinde bittiğini ve moralle desteklendiğini düşünüyorum,herkes aynı amaçla burda, hernekadar sanal alem olsada hepimiz gerçeğiz yaşadıklarımız gerçek mesela ben çevremdeki insanlara bu takımı anlatıyorum ve çok güzel tepkiler alıyorum,diğer takımları gezdim dünden bugüne 20-25 sayfa paylaşım olmuş buda insaı motive ediyor herkesi anlıyorum çalışanımız var çaocuğu olan var hepimizin bir hayyat meşgalesi var kimseyi eleştirme hakkım yok ama esen bir fikir koydu cuma günleri saat 8 de günün kritiğiniz yapalım konuşalım dedi kızcağız hepimiz ektik çok ayıp oldu,bir şekilde anşaıp bu çıtayı biraz yükseltmemiz lazım.....

fikirlerinizi bekliyorum.....

gülçin ben mesaj silmeyi bilmiyorum,canım kaptan konusunda ben böyle bişey itemiyorum.....

evet ev hanımıyım ama şu an bunları yazarken bile oğlan kıyameti kopartıyor allahım hiperaktif midir nedir boynum kasıldı ya .....

bir ara moralim çok bozuk olduğunu yazıyordum ya esasında hayatım o kadar zor ki ama düşünmek istemiyorum düşündüm düşündüm kendimi ameliyatta buldum,artık hayata daha güzel bakmak istiyorum şu son 1-2 ayda eşimle boşanma noktasına geldik ve ailemi üzmemek için tek başıma savaştım,oğlumu düşündüm bu dünyada her zorluğu altından tek başıma kalktım anamı üzmemek için şimdi her tarafı ağrıyan bir annenin bekar çalışan bir kızkardeşin yanındayım ve yerinde saniye duramıyan bir çocuk eşim yok yanımda ve bu bana o kadar koyuyor ki anlatamam ama kendi kendime moral veriyorum neyse ya moralim bozuldu....

geçmişi okumadım daha sivastaydım şarj aletini hallettim. benim için sorun olmaz canım siz istemiyorsanız gücenmemde kimseye. esra eğer istiyorsa olabilir kaptan. ben cumaları öğle arasında eve gelip yapıyorum bildirimi. çoğu zaman yemek yemeden gidiyordum zaman kalmadığı için. belki böyle daha iyi olacak.

kızlar yazdıklarınızda haklısın...esen ben senin buluşma yazını okudum ama gelemezdim.. o yüzden cevap vermedim.. bende arasıra geliyorum şimdi.. geçmişe bakarsanız çok fazla gelip herkese bişeyler yazıyordum ama takımda gruplaşma olduğunu düşündüğümden artık sadece atılmamak için giriyorum desem yeridir. keşke başarabilsek hep girsek ama olmuyor.. hatta ben geçmişte bunu dile getirdiğimde ortam gerilmiş ve herkes çalıştığından dert yanmıştı....
Canım düşüncelerine gerçekten saygı duyuyorum.Ama canım benim,bir de şöyle düşün.Ne zaman gelsem topikte ya kimse yok;ya da yalnızca Esra,Gülçin ve Ayşegül var.Eğer gruplaşma diye kastettiğin buysa,soruyorum yalnızca bu 4 kişi varsa burada,bu 4 kişinin etkileşmesi doğal değil mi.Gerçekten son haftalarda sessizliğin dikkatimi çekiyordu.Böyle bir imaj çizdi isek,hoşgörüne sığınıyorum.Ama amaç gruplaşma,diğer üyelerden ayrılma değildi.Çünkü düğer üyeleri bulamıyorduk...
selam kızlar... Evet aslının şarj probleminin bitmesini bekleyelim bakalım.ondan sonrada benim bir teklifim olacak.kabul olursa devam. Esencim ya takımda motivasyon kaynağım sensin bu aralar. yoluuur gitme sakın. ben artık bu takımda kaç aydır kendine alıştırıp gitmek isteyenlere üzülüyorum çok. Aslıda bağışıklık kazanmış sanırım bu duruma. giden gidiyor ama açeydim gollerimi gitme deyeydiiim demiyor.:9::9:olmuyor böyle motivasyon yok diye ama nafile takım değiştirmek çözüm değil. takımı değiştirmek lazım.
Çok haklısın canım,ama takımın tümü bunu istemedikçe mümkün olmuyor işte.
sinirliyim gülçinim yaa esenle özlemi anlıyorum haksız diiller sen varsın ben varım aslı var esen ve esra var tamam diğerleri nerde artık isim veriyorum ya sonra....evet çalışıyoruz çoğumuz ama burda katılım sağlayanların çoğu da çalışanlar...fadime gruplaşma var falan diye yazmış gerçekten çok bozuldum yaa..katılım olmuyo ki gruplaşma olsun aslı çözer bu mevzuyu valla esenle esra giderse bende gitmeyi planlıyorum artık bu nedir yaa...hem katılım sağlamıo arkadaşlar hemde kimse üstüne alınmıo...esen gerçekten takımın motivasyonunu arttırıo...bugün himeros geldi nasıl mutlu oldum anlatam..aman yazıcam daha da tutuyorum kendimi aslı gelsin ondan sonra konuşcamm...onun fikride benim için çok önemli kızcağız giremiyo takım gene sallandı...
Açık söyleyim,ben bu olanların faturasını biraz da Aslı'ya da çıkarıyorum.Bunda kırılacak birşey yok,takımın iyiliği için sırf atılamyım diye paylaşım yapanları,ya da girmeenleri uyarmalı.Bazen takımın lehine olan şey,bireyin aleyhine bile olsa yeri geldiğinde silkelemeli diye düşünüyorum.Saklamanın ya da riyanın anlamı yok.Gerçek bu.
:9::9:bizimde Esenle böle bi polemiğimiz olmuştu hatırlıyomusunuz? ama şimdi ne saçmalamışım yarabbim diyorum.Eseni de hepinizide çok seviyoruuum çünkü takımım 1 tane.gitmek değil kalıp hepberaber uğraşmak önemli. ve fırsat buldukça takıma yeni kişiler davet edelim. çünkü lilav ,umut,bitanesi gitti.
Estağfurullah canım,hiçbir zaman saçmaladığını düşünmedim.Bu tamamiyle yanlış anlamaydı.
Paylaşım yok,etkileşim yok.Bence 14. takımda takım ruhu yok.3-4 kişinin çabası koskoca takımın içinde eriyip gidiyor.
ayşecim hep aynı sorun ya.esra evhanımı olduğu için,motivasyonu neşesi yüksek olduğu için,diyetisyene gittiği için,ve kilo verdiği vee spor yaptığı için kaptan olması çok mantıklı.enazından o kabul etmezse bu profilde biri olsun. şimdi ne olacak yeni birileri gelecek 1 ay sonra tam alışacaz onlarda gitmek isteyecek. 14. Takımın imajıda zedeleniyor. Herkes başka takıma geçmek için yarışıyor. Olmaazzzzz böleee. Ben ne olursa olsun bu takımdan ayrılmıycam ve düzene girmesi için elimden ne geliyorsa yapıcam.
Gülçin'cim bu çabayı tüm takım,en çok da kaptanımız göstermeli değil mi.Julia bir hiç uğruna ayrıldı,kılımızı kıpırdatmadık,doğruya doğru şimdi.
gülçin ben mesaj silmeyi bilmiyorum,canım kaptan konusunda ben böyle bişey itemiyorum.....
bir ara moralim çok bozuk olduğunu yazıyordum ya esasında hayatım o kadar zor ki ama düşünmek istemiyorum düşündüm düşündüm kendimi ameliyatta buldum,artık hayata daha güzel bakmak istiyorum şu son 1-2 ayda eşimle boşanma noktasına geldik ve ailemi üzmemek için tek başıma savaştım,oğlumu düşündüm bu dünyada her zorluğu altından tek başıma kalktım anamı üzmemek için şimdi her tarafı ağrıyan bir annenin bekar çalışan bir kızkardeşin yanındayım ve yerinde saniye duramıyan bir çocuk eşim yok yanımda ve bu bana o kadar koyuyor ki anlatamam ama kendi kendime moral veriyorum neyse ya moralim bozuldu....
Offfff,okurken bile efkarlandım Esra'cım.Hayat ne zor. Hayat hepimize başka başka zor.Şöyle bi bakıyorum hepimizin ayrı ayrı yaraları var.Biz direndikçe bir yerlerden yıkılıyor,bir de burası böyle olunca,2 gündür ilk defa diyeti bozdum,2 gündür spor bile yapmıyorum.Ben motivasyonsuz yapamıyorum.Böyle olmasındansa,beni tetikleyecek bir yol seçmek durumundayım.Çok mutsuzum bugün ya,ilk kez direncim kırıldı zayıflama konusunda :58:

Son düzenleme:
Evet günlerdir planlanan 14. takım cuma akşamı 20:00'da toplanma randevusu,68 dakika tek başıma bekleyişimden sonra benim için sona erdi.Bence herkes kafasına göre takılsın,zorlamanın anlamı yok etkileşim paylaşım olsun diye.İyi hafta sonları hepinize...

canım ben güzel fikir olduğunu ama bu hafta gelemeyeceğimi önceden yazmıştım. pcnin şarjından dolayı. bugün sivasa gittim yaptırdım geldim ama ortalık karışmış olayları anlamaya çalışıyorum.

iyi akşamlar kızlar cuma akşamı gelirim dedim ama anneme şu termal yatklardan aldık onunla ilgileniyorduk evde herkesin beli boynu ağrıyor ama annem yattı bağıra bağıra öldü çok acımış sırtı yarın arıycam bakalım neymiş ....

tere tohumu siparişi vermiştim ya geldi akşam yemeğinden önce 2 tane yuttum karnıma bir ağrı girdi wc.ye zor yetiştim şimdide karnım çok ağrıyor ....

geçmiş olsun canım

geçtiğimiz hafta 420 dk yürüyüşüm vardı. bu haftada en az 420 olsun inşallah. az önce 45 dk yürüdüm..kızlar bacaklarımı sıkınca selülitlerim belli oluyor. kilo verenlere soruyorum 80 lerden düşen arkadaşlar. zayıflayınca selülitde geçiyo mu.yani sonuçta yağ değil mi bu?

azalıyor canım tam geçmesede

kızlar aslının şuanda şarz problemi var kaptanı beklemenizi tavsiye ediyorumm...haa haksızmısınız tabiki diilsiniz ama konuşabiliriz ve çözebiliriz diye düşünüyorumm isim vermiyorum ama takıma arasıra uğrayan ve takımla alakası olmayanlar var ne yazıkkii kendi adıma bende çok sık gelemiyorum ama elimden geleni yapmaya calışıyorummm takım olarak rayına oturmayan bişeyler var gabiba ama düzeltebilirizz gitmek çare diil bence lütfen biraz bekleyin ben çok seviyorum sizi amaaa....:58:

düzeltilemeyecek hiç birşey yok canım inş düzelticez.

merhaba herkese,
çok istiyorum takıma tekrar dönmek ama internet problemim devam ediyor arkadaşlar. arada girdiğim zamanlarda da okuyorum forumu. iyi haberlerle döndüm size.
75 kiloyum ve 40 bedene düştüm. spor yapıyorum, hemde ciddi ciddi sıkılaşmaya başladım.
burda başladığım bu yolculuktan, yol arkadaşlarımdan çok memnunum sizleri çookkk öpüyorum.
yine uğrarım kızlar, kaptancım görüşürüz ;)

tebrik ederim canım inş sorunlarını halletmişsindir

kızlar yazdıklarınızda haklısın...esen ben senin buluşma yazını okudum ama gelemezdim.. o yüzden cevap vermedim.. bende arasıra geliyorum şimdi.. geçmişe bakarsanız çok fazla gelip herkese bişeyler yazıyordum ama takımda gruplaşma olduğunu düşündüğümden artık sadece atılmamak için giriyorum desem yeridir. keşke başarabilsek hep girsek ama olmuyor.. hatta ben geçmişte bunu dile getirdiğimde ortam gerilmiş ve herkes çalıştığından dert yanmıştı....

canım gruplaşma değil ama aynı zamanda nete girebilen arkadaşlar daha çok birbirleriyle paylaşma fırsatları oluyor. buda sanki gruplaşma varmış gibi görülebiliyor. ama böyle bişey yok emin olabilirsin

ben mi demiyorum daha öncede ne kadar uğraştığımı biliyorsun

canım bu konuda bir önerim olacak. birazdan söyleyecem

:9::9:bizimde Esenle böle bi polemiğimiz olmuştu hatırlıyomusunuz? ama şimdi ne saçmalamışım yarabbim diyorum.Eseni de hepinizide çok seviyoruuum çünkü takımım 1 tane.gitmek değil kalıp hepberaber uğraşmak önemli. ve fırsat buldukça takıma yeni kişiler davet edelim. çünkü lilav ,umut,bitanesi gitti.

söyleyecem şey bunlarla ilgili canım birazdan

selam,hali hazırda bir takıma üyeyim fakat paylaşım ve motivasyon olmadığı bir takımız 2-3 arkadaşım haricinde ve ben bu durumdan sıkıldım,kaptanı iyi paylaşımı ve motivasyonu yüksek bir takıma transfer olmak istiyorum eğer böyle bir takımda yer varsa beni kaçırmayın derim takımımın 1.olması için mücadele ederim,şu anki takımımda yaklaşık 1,5 ayda 5 kilo yağ yaktım ....

boyum 160
kilom 72
hedefim ilk başta 65
yaşım 34
diyetisyen gözetiminde zayıflıyorum ....

özelden mesaj atarsanız çok sevinirim....

ESRA SEN YAZMIŞ OLAMAZSIN BUNU YA.

çok üzüldüm

canım sen ol mesela ne dersin

teklifi ben getirdiğim için olmaz Aslı. esra veya esen yapabilrise daha iyi olur..yada kendine elifezgi yerine yardımcı tayin et en azından. elifezginin gitmesi de bi boşluk yarattı ya güzel kızıyodu:9:

Açık söyleyim,ben bu olanların faturasını Aslı'ya da çıkarıyorum.Saklamanın ya da riyanın anlamı yok.Gerçek bu.

Evet gerçekten yukarıda da yazdım,Aslı ilgili,motive edici,azimli bir kaptan profili çizmiyor.Evet birkaç gündür şarj aleti problemi var,ondan önce nasıldı peki durum.Aslı haftalardır diyetinden ve takımdan kopmuş gibi.Motive etmeye çalıyoruz topluca,direniyor.Tamam bu Onu bağlar,ama biz takımız.Biribirimizin iyiliğini istiyoruz.Offf bilmiyorum ya,bunları duyunca muhtemelen Aslı kızgınlıkla kaptanlığı bırakıyorum diyecek.O da çözüm değil ki,paylaşım yok,etkileşim yok.Bence 14. takımda takım ruhu yok.3-4 kişinin çabası koskoca takımın içinde eriyip gidiyor.

Gülçin'cim bu çabayı tüm takım,en çok da kaptan göstermeli.Julia bir hiç uğruna ayrıldı,kılımızı kıpırdatmadık,doğruya doğru şimdi.

[/B]

yok canım kızmıyorum. öyle kaptanlığı bırakıyorumda demiyorum. isterseniz bırakırım dedim.
ama durmadan aynı sorunları yaşamaktan bıktım doğru. kaptanlık sadece burda mesaj yazmayla kalmıyor. her cuma bildirim yapmak benim stres oluyor. ama bir günden bir güne aksatmadım. yapamayacaksam önceden kaptan yardımcısına bildirerek ayrıldım. gün oldu biraz daha bekleyim. kilo bildirimi yapmayan yapar diye pc başında bekledim. kendi takımım bittikten sonra kardeş takıma bakıyorum bildirim yapmış mı. yapmamışsa hemen bana özel mesaj atılıyor. kardeş takımınız bildirim yapmadı. siz yapın diye biri uyarıyor. hiç tanımadığınız kişilerin listesini hazırlamak zorunda kalıyorum. kim nedir bilmiyorum. durmadan online olanlara bakıyorum kardeş takımın kaptanı yaptı mı yapmadı mı diye. bide onun stresi. paylaşım alanını durmadan takip etmek zorundayım. yeni karara alınırsa fikir vermek zorundayız. ordada sorun çıkıyor. siz görmüyorsunuz ama ben takıma yeni kişileri almak için durmadan katılmak isteyenler topiğine bakıyorum. ve davet ettiğim kişilere özel mesaj yazıyorum olurda görmezse diye. ama cevap veren olmuyor. yada biliyorsunuz sizde geliyor selam veriyor sonra yok ortada bir iki gün takılıyor o kadar. burası sanal alem kulağından tutup getiremem. siteye girerse ancak görebilirim. başka yerde göremem. biraz rahat davransam kaptan bişey demiyor diye rahatlık oluyor. sert olsam kaptan bişey yapmadı oluyor. julia örneğini vermişsin. onun yaptığı doğrusu ise ben bişey demiyorum. biz sizden daha önce julia ile birlikteydik bu takımda zamanında oda uğramıyordu. tepkiler oluştu. bende özelden yazdım. tepkiler var takıma geliyor musun ayrılıyor musun diye. eğer kötü niyetli biri olsam o zaman juliayı takımdan diskalifiye ederdim. ama ben regliyim o yüzden bildirim yapmayacam demesi doğru mu sence.
kurallar koydum. baştan kabul edildi. sonra çok ağır dendi. diskalifiye olmasın başak ceza olsun. diskalifiye cezasına karşın bile paylaşım olmuyorsa hangi cezada paylaşım olur benim aklım almıyor.
yani ne yapacağımı şaşırdım. çünkü hangi türlü davransam mutlaka birine ters geliyor, doğru gelmiyor. inanın kaptan kim olursa olsun aynı şeyleri yine yaşıyacak. benden önceki kaptanda aynı şeyleri yaşadı çünkü.

benle ilgili sorun var tamam bunun dışında yeni gelenlerle sorun var. o zaman söyleyecem şey şu. bir süre kimseyi almayın. az olsun öz olsun. o zaman biz giriyoruz onlar girmiyor olmasın

evet ev hanımıyım ama şu an bunları yazarken bile oğlan kıyameti kopartıyor allahım hiperaktif midir nedir boynum kasıldı ya .....

canım üzüldüm. evlenen bir pişman evlenmeyen daha başka... sorun ne? konuşarak çözülebilecek birşeydir inşallah.bence takımla birlikte sende düşüncelierini bu yöne kanalize edersen hem olumsuz düşünceerden bi nebze uzak durursun. içimizde en uygun ve en araştırma yapabilecek, bize yeni şeyler sunacak sensin. mesela yeni mesut yarın kilo verme yöntemi yazıyormuş gazetede tv de de bahsediyorlardı sabah ama sınav görevine gittim izleyemedim.sen izler yazarsın, bizi de kendini de zayıf mutlu günlere yönlendiririsin. olmaz mı. Aslıda olumlu baktı bence bi düşün. yapabilirsin. sen yapamazsan kimse yapamaz. çocuğun fırsat verdikçe yaparsın.

teklifi ben getirdiğim için olmaz Aslı. esra veya esen yapabilrise daha iyi olur..yada kendine elifezgi yerine yardımcı tayin et en azından. elifezginin gitmesi de bi boşluk yarattı ya güzel kızıyodu:9:
Dün toplanabilseydik çok daha yumuşak,sinirler yıpranmadan,kimse kırılmadan da halledebilirdik ama maalesef olmadı.Canım benim tek sorunumuz kaptan değişimi de değil ki.Bana biri dışardan 14. takım üyelerini say dese,5 kişiden fazla kişi sayamam ezbere.Takımın bütününde problem.Çok sık söyledik kabak tadı verecek ama yok işte,4 kişinin dışında konuşan paylaşım yapan yok.Birbirinin lehine düşünen,motive etmeye çalışan yok.Forumun yarısı şu cümlelerle dolu.''Selan hanımlar,vaktim yok,ne yediğimi yazıp hemen gidicem''Bu cümleyi yazıp 3 gün ortadan kaybolan üyeleri olan bir takımız.Hala da kimse yok ki,bi orta yol bulsak.Gerildim valla :58:

Dün toplanabilseydik çok daha yumuşak,sinirler yıpranmadan,kimse kırılmadan da halledebilirdik ama maalesef olmadı.Canım benim tek sorunumuz kaptan değişimi de değil ki.Bana biri dışardan 14. takım üyelerini say dese,5 kişiden fazla kişi sayamam ezbere.Takımın bütününde problem.Çok sık söyledik kabak tadı verecek ama yok işte,4 kişinin dışında konuşan paylaşım yapan yok.Birbirinin lehine düşünen,motive etmeye çalışan yok.Forumun yarısı şu cümlelerle dolu.''Selan hanımlar,vaktim yok,ne yediğimi yazıp hemen gidicem''Bu cümleyi yazıp 3 gün ortadan kaybolan üyeleri olan bir takımız.Hala da kimse yok ki,bi orta yol bulsak.Gerildim valla :58:

canım benim teklifim hakkında ne diyorsun bir süre az olup öz olma konusunda

canım çok üzüldüm allah yardımcın olsun ve inş tez zamanda bütün sorunlar düzelir.

yok canım kızmıyorum. öyle kaptanlığı bırakıyorumda demiyorum. isterseniz bırakırım dedim.
benle ilgili sorun var tamam bunun dışında yeni gelenlerle sorun var. o zaman söyleyecem şey şu. bir süre kimseyi almayın. az olsun öz olsun. o zaman biz giriyoruz onlar girmiyor olmasın
Öncelikle bu yüklenmeyi böylesine bir hoşgörü ile karşıladığın için teşekkür ederim.Açık söyleyim benbu kadar soğukkanlılıkla çözüm çabasına giremezdim.Az ama öz olsun mantıklı ama,bugün yaşadığımız durumdan farklı olamayacak Aslı'cım,günde 1-1.5 sayfa paylaşımı geçmez yine.Ben şunu sorsam,başka takımla birleşme imkanımız yok mu?Bir takım vardı üyesi az olan ve kaptanı olmayan.

:36:

tamam paylaşımı olmayan diskalifiye edilsin ben razıyım. hatta yediklerini yazmayan hatta spor yapmayan..herşeye varım yeter ki halolsun

Back
X