- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #242.101
Tımam
Ya o ne beeeee küsuratlı küsüratlı yazmış bi detamamlasaydın ya onu 20 ye 40 a
Evet canim 40 gün sonra oldum 10 gun gecikmeyleNoldu adet oldunmu
Hah iyi etmisin o diyete de uygunÜşeniyom zatisağlıklı puding yaptım soğusun yarım porsiyon yiycem
Hee bende kizimla erken kalkiyom eşim cani ne zaman isterseBende burda olunca sen, şaşırdıydım
Bu hafta gıremem dıdıydın ya :)
Bnm kocamda dun gece geldı ııkı hafta yoktu aılesının yanındaydı, uyuyor anca
Bende sabahtan berı oglumla kamyon araba oynamaktan sıstim
Öbur kosbıyi uyuttum aha uyandı sesler cıkartıyor
Öğlene karnı bahar pısırcem
Oglum ıcın haslama yapıcam
Off ya sevmıyrm ıs yapmayı
Cocukları uyut
Yemek yap
Burnumda akıyor
İsyaaaennnn
Sen blackk ve selcan olmasa beni hatirlayan yok zaten
aceleynen cvp verim mi dedin herkeslereGunaydin kızlar eşim uyurken himin gildimmm
oy ben sabah kolumu kaldıramıyorm yataktn cıkamıyorm sen spor diyosn amaaaİyiyim çok şükür sabah spor yapamadım sadece
günaydınlar herkesleeeer dün rezalet bir beslnme yaptım kv sağolsun gıcık ediyo beni evlerinde ağıza atılacak bir gıdım sebze filam yok ya diyettetyim diye biliyo ama gıcıklığına daha doğrusu torunum oğluşum beslensin gelin anaparsa yapsın banane diyo heralde ayy hiç anlaşamıyoz yaaaa bütün gün ordaydık tabi böreği dayadı yaayanımda götürsem olay olur eşimde kızar anasına laf ettirirmi heç
neyse ayı gibi şişmişim ya
72,9 kiloyum cumadan 1,1 fazlaanında kilo alıyım ya dün sporda yok tabi nerdeee neyse verecem bu hafta eksiye geçecem
niye kiiiii
yok kız verdim ben
Hee oldugu gadar olmadigi gader didimaceleynen cvp verim mi dedin herkeslere
oy ben sabah kolumu kaldıramıyorm yataktn cıkamıyorm sen spor diyosn amaaa
kv ye bak sen az yeseydn keşke sende idare etcek kadar yesen yeterdi gibi geldi bana
Diyet yapiyom ben taam miaceleynen cvp verim mi dedin herkeslere
kv ye bak sen az yeseydn keşke sende idare etcek kadar yesen yeterdi gibi geldi bana
Çoh begendim aga hatta fazla şekerli bile geldiHah iyi etmisin o diyete de uygungizil oldu mu bigindin mi
İşte iki gündür bende böyleyim Jillian yapıyordum bir haftadıraceleynen cvp verim mi dedin herkeslere
Ahahahaha iyiymişDiyet yapiyom ben taam mieşime dedim yersem aşşalaaa yiyemeyim dedim esim varken kilo almaktan korkuyodum bu sayede veririm belkim didim iki gündür yemeye yeltenmedim laf duymadim henuz bakalim kismet
Ben sekersiz keçiboynuzu özü kullaniyom benim esim de sekeri az olmus demistiÇoh begendim aga hatta fazla şekerli bile geldi
yarısını da gelince eşim yedi bitirdikten sonra şekersiz dedim anlamadı bile
İşte iki gündür bende böyleyim Jillian yapıyordum bir haftadır
Hee buldum yöntemiAhahahaha iyiymiş
Hee oldugu gadar olmadigi gader didim
Diyet yapiyom ben taam mieşime dedim yersem aşşalaaa yiyemeyim dedim esim varken kilo almaktan korkuyodum bu sayede veririm belkim didim iki gündür yemeye yeltenmedim laf duymadim henuz bakalim kismet
cok güzel bi yöntem ama bende işlemezÇoh begendim aga hatta fazla şekerli bile geldi
yarısını da gelince eşim yedi bitirdikten sonra şekersiz dedim anlamadı bile
İşte iki gündür bende böyleyim Jillian yapıyordum bir haftadır
Evde sadece üzüm pekmezi vardı bir kaşık koydumBen sekersiz keçiboynuzu özü kullaniyom benim esim de sekeri az olmus demistiama ben az sekerli severim ve gercek pudingi aratmiyo bence cocuklar icinde cok guzel
Hee buldum yöntemi
hoşgeldin kuzum 59lu kilolardaymişsin liste giriş yapamıyosn 56larda izine ayrılmışssın ama takımda tabikide aktif kalabilirsin listeye girene kadar
nilar canımm cok geçmiş olsun sana da kızına dabugün daha iyisinizdir inşallah
olur beybiii bn ayarlarım bugün listeyi ama cüretkâr hedefler beklerim sizden
kuzumm szede cok geçmiş olsunherkesler dökülüyo bu nedir
demek kesin dönüş yaptık artık
hoşgeldin canııımilk sayfayı okumussundur zaten 2 hafta aday listesindesin menülerini eksik tutma takımda aktif ol sohbetlere katıl kacamak yapma 2 hafta sonunda asıl listedesin inşallah
sen 1 ay daha bebişinle ilgilen kuzu sonra gelirsin takıma dur daha cok erken 1 ay olmadıııııı ama yavastan alıştır kendini diyete şimdi her gelen sana ye süt olsun diyodur
hoşgeldin kuzum 59lu kilolardaymişsin liste giriş yapamıyosn 56larda izine ayrılmışssın ama takımda tabikide aktif kalabilirsin listeye girene kadar
nilar canımm cok geçmiş olsun sana da kızına dabugün daha iyisinizdir inşallah
olur beybiii bn ayarlarım bugün listeyi ama cüretkâr hedefler beklerim sizden
kuzumm szede cok geçmiş olsunherkesler dökülüyo bu nedir
demek kesin dönüş yaptık artık
hoşgeldin canııımilk sayfayı okumussundur zaten 2 hafta aday listesindesin menülerini eksik tutma takımda aktif ol sohbetlere katıl kacamak yapma 2 hafta sonunda asıl listedesin inşallah
sen 1 ay daha bebişinle ilgilen kuzu sonra gelirsin takıma dur daha cok erken 1 ay olmadıııııı ama yavastan alıştır kendini diyete şimdi her gelen sana ye süt olsun diyodur
Sürekli sürdürmem zordu zaten bebişle
cok güzel bi yöntem ama bende işlemez
Nasil olurben 55.2 yim
AmiiiiinnnnnGünaydın canocanlar güzel fit bir hafta bizim olsun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?