- 31 Ekim 2017
- 444
- 589
- 18
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #242.061
Ooooh ayle saadeti kııız ne güzel benimkide hep olsa evde gerçi o zamanda zor be herşeye karışır demiUyyoahahahhaha kalkar birazdan evde bu hafta hep izinli
Tımam
Bayılıyom kız senin sağlıklı tariflere yaaaa kendim yapamasamda olsun belki zamanla banada geçerÜşeniyom zatisağlıklı puding yaptım soğusun yarım porsiyon yiycem
Hoşgel canım ben emel yaşım 40 oğluş var 8 yaşında okula gidiyo ben evdeyim işte ben salı başladım 73.4 kiloyla ne kursuna gidiyosın canım bende kurdele işine gitsem diye düşündüm amaSelam kızlar yaş 32 boy 154 kilo 72.5
Bir buçuk yaşında kızım var. Aslında 64.5 e düştüm bi ara ama sonra stresten yemeye verdim kendimi.Çalışmıyorum hafta içi kursa gidiyorum öğlene kadar. Eşim vardiyalı çalışıyor. İskenderunda yaşıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Evet evet başla çabuk başla senide katalım yarışa ya yarışmadan olmuyoSpor yapmıyorum. Ama inşallah yürüyüşe başlayacağım yarın
Sağol canım bende hamile kaldıktan sonra bilinçlendim buraya gelince daha da pekişti şimdi şekere elim gitmiyor bomba gibi sankiOoooh ayle saadeti kııız ne güzel benimkide hep olsa evde gerçi o zamanda zor be herşeye karışır demi
Tımam
Ya o ne beeeee küsuratlı küsüratlı yazmış bi detamamlasaydın ya onu 20 ye 40 a
Bayılıyom kız senin sağlıklı tariflere yaaaa kendim yapamasamda olsun belki zamanla banada geçer
Hoşbulduk.Hoşgel canım ben emel yaşım 40 oğluş var 8 yaşında okula gidiyo ben evdeyim işte ben salı başladım 73.4 kiloyla ne kursuna gidiyosın canım bende kurdele işine gitsem diye düşündüm ama
Aaayy on parmağjnda on marifet maşallah bayılırım senin gibilere ya evde boş boş oturacağına ne güzel ne güzel dikiş makinam var benimde bi öğrenebilsem keşke annanemden kalma makina ama öğrenemedim dahaHoşbulduk.Daha önce kurdele işi ve panç kursuna gittim. Çok güzel işler. 5 tane çay tepsisi, 6 tane bohça, 2 tane havlu yaptım. Keçe işlerinide internetten öğrendim. Kızımın doğum hazırlıklarını kendim yaptım. İnsanın bişeyler üretmesi ruhuna çok iyi geliyor. Tavsiye ederim. Bu senede kuran kursuna gidiyorum. Seneyede dikiş nakış düşünüyorum nasipse.
Cok sukur 74 75 arasi gidip geliyorum cnm. Sende gel baslayalim birlikte 65 olmak istiyorum ben yaaaaAyy maşallah iyu kendini toparla gel canim hemenn verirsin kiz buzle kg cok almamisi ideal kg vence dogumdan sonra gitmustir dimi biraz
Bende tekrar döneceğim listeye kg verip tedaviye hemen baslicagim hadi bakalim ara sira gel oluymuu..
Bu koca gobek iner mii bilmuyorumaahahah bitmiiyyy kuuzuuusssstahminen 56lardaym inşallah amin
sen ne almelerdesnn göbek falan indi mi
spor yaptım diyosun yani 20dk az değil mi ben 30dk yaptım
ne demek sabah yok
bunu 3 öğün lahmacun yiyen kadın söylüyo
3se iyi bebeğim buralar fena herkesler kölo aldı şimdi diyete başlıcaz toplucanak
hee pancar mikemmel cıkış yaptı ve 7kg birden aldı@SekerPancarii
ahahahaha
hayır olsun canııım gündüz niyetine inşallahhh
ahahahahahaay cok güldüm selcan bebegim vallla allahta seni güldürsn
bnmde yeni evde var öyle bi komsu cok konusuyo ama tatlı biri
Maşallah ya ne güzel bende severim böyle kursları kuran ve pastacılık kurslarını çok istiyorumHoşbulduk.Daha önce kurdele işi ve panç kursuna gittim. Çok güzel işler. 5 tane çay tepsisi, 6 tane bohça, 2 tane havlu yaptım. Keçe işlerinide internetten öğrendim. Kızımın doğum hazırlıklarını kendim yaptım. İnsanın bişeyler üretmesi ruhuna çok iyi geliyor. Tavsiye ederim. Bu senede kuran kursuna gidiyorum. Seneyede dikiş nakış düşünüyorum nasipse.
Napiyon tatlimSende hosgeldn bebek:)
Tekrar hoslgedin cani., allah bagislasin. Ben yeni evli sayilirim birbucuk sene oldu... cocuk yok calisiyorum iste, sen ev hanimimisin?Ay güzel güzel
Meraba boy 159 felam 73.4 ile salı başladım diyete evlyim oğlum var 8 yaşında canım senden naber çoluk çocuk varmı
Burdada var kız migrosta yeme ama çok niye yedin
İstediğin sporuNapıyosunuz peki yarışmada
Benim oğlan var 8 yaşında ben 40 yaşındayım ev hanımıyım canısı çalıştım bi ara sonra bıraktımTekrar hoslgedin cani., allah bagislasin. Ben yeni evli sayilirim birbucuk sene oldu... cocuk yok calisiyorum iste, sen ev hanimimisin?
Hay masallahMenü berbat kızlar kv ye gittik ya rezil oldu diyet miyet kalmadı sporda yok haftaiçi halledecem inş yaaaa
Kahvaltıda börek yedim
Öğlen börek yedim
Akşam mantı yedim
Masallah bende cok merakliyim el isine becerirumde ne kazaklar ordm patikler coraplar lifler yazmabkenarida yapiyorum su andada pike takimi icn dantel oruyorum sitrese bire bir insan yaptiklarina bakinca cok mutlu oluyorHoşbulduk.Daha önce kurdele işi ve panç kursuna gittim. Çok güzel işler. 5 tane çay tepsisi, 6 tane bohça, 2 tane havlu yaptım. Keçe işlerinide internetten öğrendim. Kızımın doğum hazırlıklarını kendim yaptım. İnsanın bişeyler üretmesi ruhuna çok iyi geliyor. Tavsiye ederim. Bu senede kuran kursuna gidiyorum. Seneyede dikiş nakış düşünüyorum nasipse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?