Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Uyyoahahahhaha kalkar birazdan evde bu hafta hep izinli
Ooooh ayle saadeti kııız ne güzel benimkide hep olsa evde gerçi o zamanda zor be herşeye karışır demi
emelinbusesi canimmm Dün 16dk bugun 37 dk sporum var
Tımam
Ya o ne beeeee küsuratlı küsüratlı yazmış bi de tamamlasaydın ya onu 20 ye 40 a
Üşeniyom zati sağlıklı puding yaptım soğusun yarım porsiyon yiycem
Bayılıyom kız senin sağlıklı tariflere yaaaa kendim yapamasamda olsun belki zamanla banada geçer

Hoşgel canım ben emel yaşım 40 oğluş var 8 yaşında okula gidiyo ben evdeyim işte ben salı başladım 73.4 kiloyla ne kursuna gidiyosın canım bende kurdele işine gitsem diye düşündüm ama

Sağol canım bende hamile kaldıktan sonra bilinçlendim buraya gelince daha da pekişti şimdi şekere elim gitmiyor bomba gibi sanki

Hoşgel canım ben emel yaşım 40 oğluş var 8 yaşında okula gidiyo ben evdeyim işte ben salı başladım 73.4 kiloyla ne kursuna gidiyosın canım bende kurdele işine gitsem diye düşündüm ama
Hoşbulduk. Daha önce kurdele işi ve panç kursuna gittim. Çok güzel işler. 5 tane çay tepsisi, 6 tane bohça, 2 tane havlu yaptım. Keçe işlerinide internetten öğrendim. Kızımın doğum hazırlıklarını kendim yaptım. İnsanın bişeyler üretmesi ruhuna çok iyi geliyor. Tavsiye ederim. Bu senede kuran kursuna gidiyorum. Seneyede dikiş nakış düşünüyorum nasipse.

Aaayy on parmağjnda on marifet maşallah bayılırım senin gibilere ya evde boş boş oturacağına ne güzel ne güzel dikiş makinam var benimde bi öğrenebilsem keşke annanemden kalma makina ama öğrenemedim daha
Ben kanaviçe yaparım örgü yapaeım o kadar bildiğim daha
Haftaya ısınonca yarışmaya giriyim dersin alırız senide listeye

Ayy maşallah iyu kendini toparla gel canim hemenn verirsin kiz buzle kg cok almamisi ideal kg vence dogumdan sonra gitmustir dimi biraz
Bende tekrar döneceğim listeye kg verip tedaviye hemen baslicagim hadi bakalim ara sira gel oluymuu..
Cok sukur 74 75 arasi gidip geliyorum cnm. Sende gel baslayalim birlikte 65 olmak istiyorum ben yaaaa

Bu koca gobek iner mii bilmuyorum
Ben geri donmek istiyorum keptinim nasil yapcaz. Ben cok giremiyorum malum bebistenn bir kolaylik yap bana

Maşallah ya ne güzel bende severim böyle kursları kuran ve pastacılık kurslarını çok istiyorum

Emziren anne menüsü

Kalkınca
1kuru kayısı
21 kuru üzüm

9:15 kahvaltı
Yarım dilim t.b. ekmeği
Pırasalı omlet (1yumurtayla yapılmış)
Domates, acur
Peynir
Süt kaymağı (1yemek kaşığı)
Nutella (kendim yaptım şekersiz) 1tatlı kaşığı
Tahin pekmez (1tatlı kaşığı)
1bardak rezene çayı

11:00
Yarım porsiyon sağlıklı puding

13:30
Karnabahar çorbası (1tabak )
Bulgur pilavı (4y.kaşığı)
Salata
Yoğurt

17:25
1kuru incir
5 fındık

18:45 akşam yemeği kahvaltı tarzı yaptık
Menemen (3-4yemek kaşığı)
1,5dilim ekmek
Domates acur
Peynir
Kendi yaptığım fıstık ezmesi şekersiz (2tatlı kaşığı)
Yoğurt
Karpuz

Buğday ruşeymli yoğurt
Mandalina

Menum
Sabah
2 haslanmis yumurta
2 dilim tam buğday ekmegi
5 tane zeytin
1 dilim kadar otlu peynir
1 tatli kasigi tahin pekmez

Ara
1 avuç ceviz

Öğlen
Tavuklu salata

Ara
1 avuc badem
1 tatlu kasigi bal

Aksam
Tavuk sote
1 kase yogurt
1 tabak salata
1 dilim tam buğday ekmegi

Acikirsam 1 bardak süt icerimm :))

Ay güzel güzel

Meraba boy 159 felam 73.4 ile salı başladım diyete evlyim oğlum var 8 yaşında canım senden naber çoluk çocuk varmı

Burdada var kız migrosta yeme ama çok niye yedin
Tekrar hoslgedin cani., allah bagislasin. Ben yeni evli sayilirim birbucuk sene oldu... cocuk yok calisiyorum iste, sen ev hanimimisin?

Tekrar hoslgedin cani., allah bagislasin. Ben yeni evli sayilirim birbucuk sene oldu... cocuk yok calisiyorum iste, sen ev hanimimisin?
Benim oğlan var 8 yaşında ben 40 yaşındayım ev hanımıyım canısı çalıştım bi ara sonra bıraktım

Menü berbat kızlar kv ye gittik ya rezil oldu diyet miyet kalmadı sporda yok haftaiçi halledecem inş yaaaa
Kahvaltıda börek yedim
Öğlen börek yedim
Akşam mantı yedim

Kızlar kötü bişey yaptım dayanamadım petibör bisküvi arasına evdeki karamel sos ziyan olmasın diye tatlı yapıyordum üstüne çikolata çeyrek petibör kadarını yedim

Masallah bende cok merakliyim el isine becerirumde ne kazaklar ordm patikler coraplar lifler yazmabkenarida yapiyorum su andada pike takimi icn dantel oruyorum sitrese bire bir insan yaptiklarina bakinca cok mutlu oluyor

Bugnku menum
Sabah
2 haslanmis yumurta

Arav
2 incir
5 kuru uzum
Oylen
Yarim dilim ekmek
1 kuck kase yogurt
4 yemek kasigi susuz taze fasulye
1 yemek kasigi haslanmis tavuk
Ara
Turk kahvesi sekersiz yanindada tirkunun kuck bir ukulatasi dayanamadim acayip bisey anlanadim o cukulatayi yiynce rahatladim sakinledim
1 kuck mandalin

Aksam
4 lahana sarmasi
2 yemek kasigi kisir
2 yemek kasigi patates salatasi
Cok kuck bir parca borek
Nu arada aksam yemegini 4 bbuckta yedigim icn botek yedim oda kendim yaptim az yagli ekmek yerine

Ara
1 kepce corba sirf sofrada oturim diye ictim
Cay
2 kuck gofret cokkkk acikmistim bugn kacamaklar oldu kendimi cok kotu hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…