Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

süper bende hemen girmek istemiyordum sen nasılsın canım bu arada diyet hayat nasıl gidiyor?
o zman tm artık buralardasn menüler bildirimler tam gaz devam
iyiyim canııım evlendim bende işe devam ediyorum diyetede ara verdm
sen neler yapıyosunn

Sürekli sürdürmem zordu zaten bebişle ama kendimi iyi hissediyordum yapınca
İnşallah biraz daha büyüyünce oturturum alışkanlık haline gelir
spor yapıldıgı zaman cidden cok iyi hissettiriyo ama su üstümüzdeki ölü topragı atabilsek keşke de spora başlayabilsek

Nasil olur yalannn yalan soyluyosssuuunnnnnnnn bende 57.1 58.7ydim de haftasonu verdim
nihhaaahahahahha hala senden zayıfım

SekerPancarii gönüllerin kaptanı nasılsın
essah kaptan o kıızzz biribirimize devredip duruyok

Hemen sana bu tarz durumlarda yaptığım şeyi önereyim. Tabağına ne verirlerse al. bir tane en az kalorili ya da sağlıklı olanı yemek üzere seç. onu minnak minnak sanki hiç bitmeyecekmişçesine ye Asla diğer şeylere geçme yemeğin sonunda yemekler çok güzeldi ellerinize sağlık dersin. aaa hiçbir şey yemedin derslerse de ayy nasıl doldurmuşum tabağı yiyeceğimi yedim dersin. Genelde bende işe yarıyor.

Bizim sorunda iş yerinde kimi zaman çikolata ya da börek falan dağıtıyorlar. Almayınca ayıp oluyor. Bende alıp başkasına veriyorum.

Sen niye almiyon kilo bu haksizlik yeni evlisin ondan mi ki ahahahahjahagshajahahahajnajahabab
Hee kaldi yine bende

kaptinn hayırlı olsun canım benim. darısı olmayanlara diyeyim. bende aynı iş, okul ev üçlüsünde takılıyorum. bir ay öncesine kadar çok iyiydim 55'i görmüştüm ama şimdi 59 oldum ( bir gaz son 9 kilo diyerek yeniden diyete başladım bakalım...

Güç hep içimizde veririz kiloları hep beraber inşallah. Kaç kilo aldın?
54 düm uzun bi sure sonra hamile kaldim düşük yaptim bir bucuk ay oluyo sonra yemegimi kontrol edemedim dusukten sonra hizla 57 ye çıktım en son 59 u gördüm ve suan 57 yim 53 olmak istiyorum 4 kilo verecem

sağol bebegiiim amiin darısı sana da inşallah1 ayda 4kg nasıl aldın ki

zamanin gelmis kuzu artık yok mu bi dusundugun senide evlendirelim yada nisaliyalim bak kaptinn 27gunluk taze gelin rabbim senin gonlune gore bi es cikarsin inş kariyer yine yaparsin..
boşver kız erken evlenip ne oluyo yaa okusun biz okumadık ev bekliyoz
okuyun kızlar
tımam bebiş suyu artıracam bu hafta 2 litre hergüne
Kızlar kötü bişey yaptım dayanamadım petibör bisküvi arasına evdeki karamel sos ziyan olmasın diye tatlı yapıyordum üstüne çikolata çeyrek petibör kadarını yedim
küçükkene petiböer içine lokum koyup yerdik kız bakkalda satardı aaayyy
Masallah bende cok merakliyim el isine becerirumde ne kazaklar ordm patikler coraplar lifler yazmabkenarida yapiyorum su andada pike takimi icn dantel oruyorum sitrese bire bir insan yaptiklarina bakinca cok mutlu oluyor
maşallah kııız melek
cüüret bizim göbüş adımız bebiiiiişşşşş tamam benim hedefimi düşüniyim bi kaç olabilirim kaç hafta var yılbaşına
günaydın kızlarrrr
kız ponçik nerdesin

düz hesap 2 ay var diyelim 1 ay 24 gün fln

Sende onun inadina iyce yemesene

Yoh kiz ben gündüz evde erkek sevmem ama aksam erken gelsin cok sey mi istiyom bizim iş vardiyali bi hafta gunduz evde bi hafta aksam falan Allah işsiz birakmasin kimseyi
amin amin canım ya aman diyim Allah korusun iş bulmak zor bu devirde
aceleynen cvp verim mi dedin herkeslere

oy ben sabah kolumu kaldıramıyorm yataktn cıkamıyorm sen spor diyosn amaaa

kv ye bak sen az yeseydn keşke sende idare etcek kadar yesen yeterdi gibi geldi bana
evet ama iradesiz emel pis emel yedikçe yedi emel

Evde sadece üzüm pekmezi vardı bir kaşık koydum
Ama keçiboynuzu pekmezi en kısa zamanda almam lazım
Aynen çok güzel çocuklar için

bende oğlana veriyorum hele havalar çok soğuk hala gribiz ikimizde yaaa keçibonuzu en iyisi diye duydum
Nasil olur yalannn yalan soyluyosssuuunnnnnnnn bende 57.1 58.7ydim de haftasonu verdim
kıııız ne ettin ne yaptın haftasonu 2 günde 1.6 kilo nası verdin kııız pancaaar anlatt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…