- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #242.261
Heğ doğru biraz damardan girdim
Sıkıldım bir süre sonra makarnadan falan
Hamur hamur haftada 1 wcye çıkarsan anca
Buraya geleli birkaç gün oldu sayısını unuttum wcye çıkmanın hahahah
Adam vardı da biz mi evlenmedik
Vatandaşı olduğun ülkede yaşamak bence daha kolay
Yoksa bir sürü şeyle uğraşıyorsun
Bir de evet kendi sağlık sistemimize daha büyük tebrik koydum oradakiyle böyle cebelleşince
Aşk yok beybi
Benle ilgilenen birkaç kişi oldu ama ben çok beğenmedim
Yani hoş olan vardı ama öyle çok etkilenmedim
dedim şuan vermeye başladım az azVay ben nerelere gideyim 6 kg nasıl önünü almadın kız onun
Buna bir dur de bence artık
işte sorun orda biz merak edip bakıp sonra arama geçmişini siliyoruzYanı kendımden dusunuyrm bende merak edıp bakabılırım
Insanın esıne sapık muamelesı yapmaması lazım :)
sen 58le mi izine ayrıldındedim şuan vermeye başladım az azya zaten izine ayrılırkenki kilomdan 2 kg fazlayım ama nişan günü baya bi zayıftım listeye dönmem için 1,800 vermem gerek
Kiloyu hiç sormane işler yaptın yazın söyle bakaym kac kilosun
sağol kuzuum sonunda
ahahah bn yedi sülalesini arastırıyormaynı olay bnmde basıma gelmişti hiç bişey demedim ama kahrolmuştu resmen adam niyer hesap sormuyorm diye
Sen sımdı nerdesın yav
Turkıyedemı
bn bi şeyi farkettm ne kadar yersem o kadar wc ye cıkıyorm diyetteykn ondan sorunluymşmaz yememem lazım yoksa hemen geri kaçıyo ahahaha pisleştm
italyanooo spagettiiikoooogeçen bime gelmiş italyan makarnası alaym didim sonra dedm evde erişte var annem yaptı onu yeriz
evet 58,6 ydi galibasen 58le mi izine ayrıldın
yaaa başınız sagolsun canııımKiloyu hiç sormayazın kayınvalidem vefat etti eltim onunla oturuyodu eşiyle sorunlar coğaldı arada kalmaktan usandik eşimle...eşim annesini kaybedince tabi çok zor atlatti bu durumu..
dedim şuan vermeye başladım az azya zaten izine ayrılırkenki kilomdan 2 kg fazlayım ama nişan günü baya bi zayıftım listeye dönmem için 1,800 vermem gerek
doğruymsevet 58,6 ydi galibaizine ayrıldıktan sonra zayıfladım benn
ahhah evet tutusmustum o zaman veriyodumBir dahaki gelişimde çıtır pıtır olursun yine öyle hatırlıyorum ben giderkene kutluyorduk güzel kilo verişini
yalan demem bendoğruyms
***14. TAKIM 527. ETAP***ONUNCUSU
poncikbirgelincik(58,6/58,4/0,2/%0,34) izne ayrılmak istiyor
Sağol canım..aynen öyleydi kaynım hayirsızın teki onlar öyle olunca biz de huzursuz oluyoruz..yaaa başınız sagolsun canıııme kv mi tutuyomş eltinle kaynını bi arada onun ölmesini mi beklemişler yani
giderkn yanında meyve kurusu götür barıııı hoşafını fln yaparsın bi şekilde vitaminde alman lazım havalar soguk bakEvet
Yazdım ya kuzu uzun uzun TRye geldim MR falan çektirmeye deyi
Sonuçlar çıkınca geri gideceğim
Temiz çıkmasını umuyorum tabii
Markası neymiş? Ben yumurtalısı hariç pek bir fark göremiyorum açıkçası makarnada
Pizza dersen ayrı ama makarna makarna işte bıktım her gün yeseler bıkmıyorlar onlar ama ben şöyle sulu köfte falan istiyorum
En son bıktım sebze, yeşillik ne görürsem alıp yapıyorum artık
Çoğu meyve sebze de güzel değil sadece elma ve mor erik sevdim, portakal falan çok kötü tadı
ahhah evet tutusmustum o zaman veriyodum
yalan demem ben
anammmm netcezzz büyük bir derttttKızlar bdvlık konu buldum
Esım facede lıse arkadasını aratmıs
Bu kız sımdı sunucu program yapıyor
Bnmkı ıkı haftadır ankaradaydı ya, kızda orda
Aratmıs onu
Vay anasını
Basımı nelere vuram , gidem bdvye konu açam
Ay azcıkda kıskanclık olsa bende ya
O aratmıs bende arattım baktım gıza
O kadarzerre kıskanmıyrm
cok kötü olmuş o yaSağol canım..aynen öyleydi kaynım hayirsızın teki onlar öyle olunca biz de huzursuz oluyoruz..
sokcm ben onu strese
Kuzum dedne geçmiş olsun geçen gün aklıma geldin ama girmiyorsundur diye yazmadım sen nasılsın şimdi daha iyi hissediyormusun peki .. ben aşılama oldum hamile kaldım düşük yaptım üstüne bonus olarak kilo aldımZor badireler atlatıp ulaştım Türkiyeye
Sayfa 24221de detaylı yazdım hatta uzun
Sizi çok özledim
Siz neler yapıyorsunuz
İster istemez yansiyo kv nin aylik kesilince eltim cok zorlandı cocukları var abisine akil ver ayri para ver ayrı sıkıntı iste..cok kötü olmuş o yaallah size yardıme tsin de sizden ne istiyolar ne alkanız var yani herkesn evi ayrı
sokcm ben onu strese
***14. TAKİM 532. ETAP*** YEDİNCİSİ
Vanillav(66,8 / / /%) Sabit - İzne ayrılmak istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?