Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bn bi şeyi farkettm ne kadar yersem o kadar wc ye cıkıyorm diyetteykn ondan sorunluymşm az yememem lazım yoksa hemen geri kaçıyo ahahaha pisleştm
italyanooo spagettiiikoooo geçen bime gelmiş italyan makarnası alaym didim sonra dedm evde erişte var annem yaptı onu yeriz

Yanı kendımden dusunuyrm bende merak edıp bakabılırım
Insanın esıne sapık muamelesı yapmaması lazım :)
işte sorun orda biz merak edip bakıp sonra arama geçmişini siliyoruz
yada mesela ben ahmeti aratıcamdr ama ortak arkadasımızı aslıyı aratır onun arkadaslarından bulurum ahmeti iz bırakmam adam kıskanc

Kiloyu hiç sorma yazın kayınvalidem vefat etti eltim onunla oturuyodu eşiyle sorunlar coğaldı arada kalmaktan usandik eşimle...eşim annesini kaybedince tabi çok zor atlatti bu durumu..

Sen sımdı nerdesın yav
Turkıyedemı

Evet
Yazdım ya kuzu uzun uzun TRye geldim MR falan çektirmeye deyi
Sonuçlar çıkınca geri gideceğim
Temiz çıkmasını umuyorum tabii

Markası neymiş? Ben yumurtalısı hariç pek bir fark göremiyorum açıkçası makarnada
Pizza dersen ayrı ama makarna makarna işte bıktım her gün yeseler bıkmıyorlar onlar ama ben şöyle sulu köfte falan istiyorum
En son bıktım sebze, yeşillik ne görürsem alıp yapıyorum artık
Çoğu meyve sebze de güzel değil sadece elma ve mor erik sevdim, portakal falan çok kötü tadı

Kiloyu hiç sorma yazın kayınvalidem vefat etti eltim onunla oturuyodu eşiyle sorunlar coğaldı arada kalmaktan usandik eşimle...eşim annesini kaybedince tabi çok zor atlatti bu durumu..
yaaa başınız sagolsun canııım e kv mi tutuyomş eltinle kaynını bi arada onun ölmesini mi beklemişler yani

dedim şuan vermeye başladım az az ya zaten izine ayrılırkenki kilomdan 2 kg fazlayım ama nişan günü baya bi zayıftım listeye dönmem için 1,800 vermem gerek

Bir dahaki gelişimde çıtır pıtır olursun yine öyle hatırlıyorum ben giderkene kutluyorduk güzel kilo verişini

giderkn yanında meyve kurusu götür barıııı hoşafını fln yaparsın bi şekilde vitaminde alman lazım havalar soguk bak
hiç bilmiim marka fln ama bn makarna severm kıymalı salcalı oh mis

anammmm netcezzz büyük bir dertttt

Sağol canım..aynen öyleydi kaynım hayirsızın teki onlar öyle olunca biz de huzursuz oluyoruz..
cok kötü olmuş o ya allah size yardıme tsin de sizden ne istiyolar ne alkanız var yani herkesn evi ayrı

kaptinn strese sok yine ponçiği kilo versin

kaptinn ben kaçla ayrılmışım izne, profilimin altında yazanı sonradan değiştirdim gibi geliyor çünkü
sokcm ben onu strese

***14. TAKİM 532. ETAP*** YEDİNCİSİ

Vanillav(66,8 / / /%) Sabit - İzne ayrılmak istiyor

Zor badireler atlatıp ulaştım Türkiyeye
Sayfa 24221de detaylı yazdım hatta uzun
Sizi çok özledim
Siz neler yapıyorsunuz
Kuzum dedne geçmiş olsun geçen gün aklıma geldin ama girmiyorsundur diye yazmadım sen nasılsın şimdi daha iyi hissediyormusun peki .. ben aşılama oldum hamile kaldım düşük yaptım üstüne bonus olarak kilo aldım

İster istemez yansiyo kv nin aylik kesilince eltim cok zorlandı cocukları var abisine akil ver ayri para ver ayrı sıkıntı iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…