Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Zor badireler atlatıp ulaştım Türkiyeye
Sayfa 24221de detaylı yazdım hatta uzun
Sizi çok özledim
Siz neler yapıyorsunuz
ay canim ya neler gelmis öyle basina cok cok gecmis olsun nezaman dönceksin tekrar? okadar yogun bi tempoya dayanamassin dersleri erteleme imkanin yokmu yani birdahaki döneme ?

Yazarım tabii kuzu zaten artık dersler yavaş yavaş azalıyor bitiyor
Rahatlayacağım
Çok çalışmam lazım yine ama okul bitecek en azından
Bir sonraki deneme ne zaman?

hadi inşallah rahatlarsın kuzum çalışmak lazım zaten güncel tutmak lazım okul bitsede değişmiyor malesef
aralık ta istiyorum ama belki ocağa ertelemek zorunda kalırım

kısmet ölüme bahane gerekli allah mekanını cennet eylesin .. evet eylül de oldum hamile de kaldım ama düşük yaptım benimki kısmen ihmal kısmet bahane işte rabbim tekrar yaşatmasın

ayy işler niye bitmiyoo bende biber yiyorum eşim geldi pazara uğramış bu haftanın menüsünde pırasa yeşil fasulye olcak bir günde mercimek çorba yaparım bugün kuru fasülye bulgurum var bir günde balık fırında yapsam oo hafta bitti kv ve anama da gitsem kuş gibi oldum bir an

ayak üstü haftalık yemek planını cıkardın ya kız ben bilmiyorum dolapta mantar pırasa ıspanak var ıspanagı yapmam lazım bozulcakkkk nasıl unuttum bn onu

ayak üstü haftalık yemek planını cıkardın ya kız ben bilmiyorum dolapta mantar pırasa ıspanak var ıspanagı yapmam lazım bozulcakkkk nasıl unuttum bn onu
Kavur yanına bir çorba yap yada gözleme gibi yap yufkadan çorba salata gözleme bak oldu bir menü
Kuru fasulye yine kaldı desene

66 dk yürüyüs 66 Yalniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…