- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #242.281
nasılsın canım kv vefat etmiş başınsağolsunSağol canım..aynen öyleydi kaynım hayirsızın teki onlar öyle olunca biz de huzursuz oluyoruz..
cok kötü olmuş o yaallah size yardıme tsin de sizden ne istiyolar ne alkanız var yani herkesn evi ayrı
sokcm ben onu strese
***14. TAKİM 532. ETAP*** YEDİNCİSİ
Vanillav(66,8 / / /%) Sabit - İzne ayrılmak istiyor
öyle şeyler deme
nişan günü 56 kiloydum didim
Kuzum dedne geçmiş olsun geçen gün aklıma geldin ama girmiyorsundur diye yazmadım sen nasılsın şimdi daha iyi hissediyormusun peki .. ben aşılama oldum hamile kaldım düşük yaptım üstüne bonus olarak kilo aldım
Şükür iyiyim canım sen nasılsın..Allah razı olsun ani oldu biz de şok geçirdik..nasılsın canım kv vefat etmiş başınsağolsun
Sartaf sende mi döndün süper herkes geliyor yavaş yavaşŞimdi yine diyete başladim spor salonuna da gidicem yaza kadar gitsin artık kilolar..
stresten sadece böyle oldu sana allahın izni ile birşey olmayacakAaaa e o zaman kilo vermişim ben
Ben de sabitim diye geziyorum listeye göre kilom aşağıda
Yehuu
Dönünce şak diye girebilirung listeye heheh
Diyeceğim
Çok sağol kuzum
Evet hala baş dönmem arada var ama MR temiz çıksın daha ötesini istemiyorum doktordan
Sana da çok geçmiş olsun
Hamile kalmana sevindim düşmesine üzüldüm
Olsun kilo yine verilir
Hamile kalabilmiş olman bir umut demek ki olabilir yeniden
Genelde hamile kalanlarda ilk gebelikte düşük yaygınmış
neyden vefat etti ...Şükür iyiyim canım sen nasılsın..Allah razı olsun ani oldu biz de şok geçirdik..
Aaaa e o zaman kilo vermişim ben
Yehuu
Diyeceğim
Çok sağol kuzum
Evet hala baş dönmem arada var ama MR temiz çıksın daha ötesini istemiyorum doktordan
Sana da çok geçmiş olsun
Hamile kalmana sevindim düşmesine üzüldüm
Olsun kilo yine verilir
Hamile kalabilmiş olman bir umut demek ki olabilir yeniden
Genelde hamile kalanlarda ilk gebelikte düşük yaygınmış
Burdayım canım evet kürkcü dukkanı misaliSartaf sende mi döndün süper herkes geliyor yavaş yavaş
stresten sadece böyle oldu sana allahın izni ile birşey olmayacak
evet hamile kalmak bile yetti demekki oluyormuş diyorum .. mr çıkınca yaz bizede sonucu
Kalbine stent takildı ama yoğun bakımdan çıkamadı doktor ihmali malesef..bir gün sonra da bacak anjiyosu yaptı böbrekleri dayanamadı..neyden vefat etti ...
iyiyim bende aynıyım kilo vermece
e abisi calışmıyo mu ki neyin parasını alıyo sizdenİster istemez yansiyo kv nin aylik kesilince eltim cok zorlandı cocukları var abisine akil ver ayri para ver ayrı sıkıntı iste..
Aaaa e o zaman kilo vermişim ben
Yehuu
65le girsen 55 le cıkarsın
15 veren 10da verir bebeğimKaptan o günleri görecek miyiz ya
Ama diyorum her yerde 15 kilo verdim deyi
Çalışıyo hem de cok iyi usta ama iste para yok ortada..annesinin maaşına guveniyodu tabi..e abisi calışmıyo mu ki neyin parasını alıyo sizdencok dertlenmişsin kuzum inşallah biran önce yoluna girer hersey bn üzülüyorm böyle yuva yıkılınca
15 veren 10da verir bebeğim
kesinlikle kuzum kimse ailesine güvenerek evlenmesnde cocukta dogurmasın tm eltin bakmış senelerce ama yinede fazla bel baglamışlar maaasa hata yapmışlar simdi bi süre bocalıcaklar düzen oturtana kadarÇalışıyo hem de cok iyi usta ama iste para yok ortada..annesinin maaşına guveniyodu tabi..
Artık kafam daha rahat nasıl benim eşim gece gündüz cocukları için çalışıyosa o da yapsın hazıra alışmasın..olmadı eltim çalışacak artık..
yarımcı kaptan diyelim ona liiitfeeenEn büyük kaptanlar bizim kaptanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?