Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay aynı benim kv hep onun istediini yiyecez mobilyalar onun istediği renk olacak çoxuk onun isediğni yiyecek gideceimiz yere karar veriyo yaa ben karıştırmıyom kötü gelinim ben:mad: bi oğlan doğuruyolar evlendiriyolar sanıyolarki bizide satın aldılar ya:KK62:
Allah sabir versin canim okurken bunaldim vallah

03-10 KASIM SPOR LİSTEMİZ

DOMATESLER
SchonerDuft SchonerDuft 0 + 40 + 0 +30 +20

@Favelayn 0 + 0 + 20 + 66 +40
@SekerPancarii 0 + 16 + 37 + 45 + 42
emelinbusesi emelinbusesi 45 + 45 + 0 + 0 + 30
@pembebalerin 65 + 46 +0 + 0 + 0
@elaalemi 0 + 20 + 0 + 75 + 50

PATATESLER

M Melekemal 40 + 25 + 0 + 60 + 20
@selcenmehmetcan 0 + 90 + 0 + 0 + 100
kaptinn kaptinn 30 + 60 + 60 +0 +30
@Blacksee55 0 + 0 + 0 + 0 + 30
@Bir garip 45 + 45 + 30 + 30
Buki_89 Buki_89 0 + 65 + 25 + 25

@Bir garip ve Buki_89 Buki_89 bacılar dün spor yaptınızmı
yaptınızsa deyiverin hele
yapmadıysanız size salıya sıfırı çakacam çok ayıp :sinirli::KK4::KK12::KK12::KK12::duduk:
yapanlara yıldızlı beş pekii:KK68::nazar:
Benim dünden +20 dk daha sporum var kuzum akşam yürüyüş yaptım

evet kuzum teşekkür ederim süt detoksu sayesinde :deli::deli:
ya ne güzel regli olursam bende öyle bişi yapacam

Yasasinnnnnn:KK73:
Ne zmn kilomu sogleyecegim liste falan paylasacagim kuzum bana bir ozet geciver lutfennnnnn:KK60:

Yaa cok gecmis olsun cnmm hayirlisi olsun ins en kisa zamanda bebis gelir.

Iyiyiz cnm siz nasilsiniz yavrus okula gidecekti dimii nasil guzel gidiyor mu

Col gecmis olsun cnm Rabbim hayirlisijinasip etsin. Dusuk tehliken varmiydi
amin kuzum inşallah

aaaa hadi bakalmmmm naptı nişanlın gitmişler mi almaya

unuttun yani o kadar ugramıyolar :KK70::KK70:

he biz evatlıgız beslemeyiz sanki sıgıntı gibi haklısın kız kv ler ne fenaaaa :KK70::KK70::KK70:
bn olmadım SchonerDuft SchonerDuft oldu şişko :confused::confused: ama bnde fena değilim yani 56olmuşm :KK70:

kendini ne zaman hazır hissedersen menüleri yorumları eksik etmicem dediğinde kop gel listeye giriyorum de :KK15::KK15::halay:
tazeyeşilnane mi ne o işte :D yazınca gördüm hiç yok gibi ya da ben denk gelmiyorum :D
hee şişkoyum ben yuvarlanacm yakında bugün 71,80 çıktım bakalım yarın ne olcam :D bir an önce 68 i görmek istiyorummmm

aaaa hadi bakalmmmm naptı nişanlın gitmişler mi almaya

unuttun yani o kadar ugramıyolar :KK70::KK70:

he biz evatlıgız beslemeyiz sanki sıgıntı gibi haklısın kız kv ler ne fenaaaa :KK70::KK70::KK70:
bn olmadım SchonerDuft SchonerDuft oldu şişko :confused::confused: ama bnde fena değilim yani 56olmuşm :KK70:

kendini ne zaman hazır hissedersen menüleri yorumları eksik etmicem dediğinde kop gel listeye giriyorum de :KK15::KK15::halay:
Menuleri eksik etmem de yorumu nasil yapacaz benm bebisim var sizin gibi giremiyom :( arkadaslarin menulerine mi yorumbyaomaktan bahsediyorsun kizi onu yaparim alsamdan girerim bakarim olur mu

ya ne güzel regli olursam bende öyle bişi yapacam

amin kuzum inşallah

tazeyeşilnane mi ne o işte :KK70: yazınca gördüm hiç yok gibi ya da ben denk gelmiyorum :KK70:
hee şişkoyum ben yuvarlanacm yakında bugün 71,80 çıktım bakalım yarın ne olcam :KK70: bir an önce 68 i görmek istiyorummmm

niye olmadan yapamıyomusun :KK64:

yaaa e nasıl olcak beklicek mi akşama kadar
bekliyo işte bilmiyorum nolcak beni aramış lavabodaydım allah beni bu işten kurtarsın bıktım yazmıs kesın bişey oldu gelemiyo :( :(

yok günüm geçti belki bebiş vardır diye zorlamıyorum protein de yerleşmesini sağlıyor diye yapıyorum zaten
ay inşallah vardır kuzuuuuum sen proteine devam yapma sakın regl olsan bile

poncikbirgelincik poncikbirgelincik kuzuu nasilsinnnn ben geldimmm

kuzummmmmm hoşgeldin iyiiyim şükür sen nasılsın bebişin nasıl özledik seni :KK15::KK15::KK15::KK15:

bekliyo işte bilmiyorum nolcak beni aramış lavabodaydım allah beni bu işten kurtarsın bıktım yazmıs kesın bişey oldu gelemiyo :KK43: :KK43:

kuzummmmmm hoşgeldin iyiiyim şükür sen nasılsın bebişin nasıl özledik seni :KK15::KK15::KK15::KK15:
protein en fazla 3 gün yapılıyor zaten kuzum bakalım cumaya kdar olmzsam kn verecem

bekliyo işte bilmiyorum nolcak beni aramış lavabodaydım allah beni bu işten kurtarsın bıktım yazmıs kesın bişey oldu gelemiyo :KK43: :KK43:

Hosbulduk kuzuu bizde iyiyiz sukur kikolari aldim vermeye geldim :KK19:

anladim canim umarim cook yakin oturmuyosunuzdur
Yakin degiliz ama kizini cuma okuldan alir buraya gelir pazartesi burdan okula giderler okadar dusuncesiz bir insan benimde erkek kardesim var evlensin bir gece bile yatiya gitmem. Cunku ne kadar zor oldunu biliyirum gonulun yazi var kisi var kapaliyim yazin kisa kollu gezeniyorum basi acik gezemiyorum evimde tamm tesetturlu doladiyorum bide cocuk istiyorum tedavi goruyorum namaz kiliyorum cok bunaltiyor gonlum hic hos olmuyor o bunu dusmuyormu alkah onada akil vermis isine boylesi geliyor butn kisliginida biz hazirliyoruz tarhanasi makarnasi mantisi konservesi tursusu kahvaltilik soskari sen olsan utanmazmiydin oyle yaparken

Back
X