Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kıskandım şimdi benim kuzen 47 kilo çıktı birde üstü kalındı ve akşam tartıldı :KK70: 2 doğum yapmış hatun ama bize bak gram gram gitse şükür diyoruz :KK70: ..
bizdeki kör şansa ilk aydan başlarız almaya :KK70: :KK70:
Bizde sans olsa erkek dogardik selulitimiz olmazdi :D :D

perşembe son gün bu haftada canım
cuma sabaha kadar hepsini bildiriver gülüm bakalım hangi takım kazanacak patateslermi domateslermi :KK70:

evet yemek yapamadım halim yok
Tamam canim bugun aksamda yapayim eklerim sporumu ins komsumun esi rahatsizlandi gunlerdir kosusturmayla geciyor bakamiyorum cok fazla opuyoRm hepinizi ins donecem araniza :halay::halay:

Ozaman şöyle motive edelim. Herkes bikinisini giyip ayna karşısına geçsin ahahahah ben şahsen depresyona giriyorum ozaman. Bakıyorum surdan gitsin surda kalsin falan ahahah :KK70: ahh be lilimmm. 2 metre boyun var. Asıl sen beni motive et :KK70: gerçi yeni gelen annelerde mashAllah 1.70 kısır boyunda

Ayy ben kıyamıyorum size ya. Partem olsa canımızı almıştı şimdi ahahaha
Hep bunlar @ParteMoralll sızlıktan oluyor zaten

Kiz sen harbi iyi verdin he
Tabiii dusun ben kendim inanamiyorum. Ama daha sıkı olabilirim birden verince böyle oldu herhalde. Daha yavaş vermek daha saglikli. Spor ile. Ben yüzmeye baslicam yine lilimmm

Hep bunlar @ParteMoralll sızlıktan oluyor zaten
Aynen yaa parte olsa ayy şöyle oldu yapamadım böyle oldu yapamadım diyemiyordu kimse valla:KK70: herkes herseyi yapabiliyordu @ParteMoralll ozleniyorsunnn

tırstım şuan bacım 7lere nasıl düştün sen

:KK70: :KK70: o da ayrı bir sorun
8 sene oluyo tabi doğum yapalı o zaman lohusalık stres sıkıntı yemedim çok taktım kafaya vallaha yürüdüm ettim verdim ekmeği kestim makarna pilavı kestim felam
Ben 67.7 yım sence umut var mı keptinnn bana öneri verin bi odem atayim bari gitsin
Maydanoz kaynatıp içiver bacım

Back
X