- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #24.301
1 saat yürüdüm geldim. şimdi 1 saat daha yürüsem koşu bandı ses çıkarıyor ya komşu şikayet edecek diye korkuyorum.:18::18::18::18:
maşallah canımmm
kız senin haberin yok ben neler yedim. anca böle tedavi ederim.
hımmmçalış yavrum çalışş..ben de hasta yatıorum.çocuklar görüo hasta olduumu sesim cıkmıo inadına üstüme varıolar.onlarn aklı hoca bıraksa gitsek.benim aklım hasta halimlene kdr cok öğretebilirsem o kdr kardır:44:
Evet bize yapılanı biz hiç kimseye yapmıycaz.Sizlere traji-komik bir anımı anlatıyım.Hala her anlatışımda gülerim bu olaya.22 yaşımdaydım.Kilom 79-80.Bir senelik öğretmenim o ara,evlenmeyi düşünmüyorum diye arkadaşımla eşi benden habersiz bir plan yapmışlar,astsubay olan bir arkadaşları ile emrivaki üzerine beni buluşturdular ve başbaşa bıraktılar.Adam 30 yaşlarında o zaman.Bana baktı,baktı,baktı;''hanımefendi kaç kilosunuz acaba merak ettim''dedi.Tabi ben kızdım ama belli de etmek istemiyorum zaafımı,hırçın bir ifade ile''80 kiloyum ne var''dedim.O da ''üstüme düşmediğin sürece birşey yok''dedi.Allah'ın odunuSinirden kahkaha atmıştım,durduramamıştım gülmemi.Sonra birkaç defa daha buluşmak istediğini iletmiş ama;bir kere yerler o numarayı.Telefonumu bile değiştirmiştim arar diye
kaptan gördüm seni naber
iyi diyelim iyi olsun varis çıktı bacağımda ağrısından duramıyorum bu ara çok ayaktayım koşuşturmaca bacak mı dayanır
sen nasılsın geçmiş olsun canım rahatsızmışsın
pinkcatcım geçmiş olsun cnmkaptan sana da geçmiş olsun
iyi geceler kızlar dün 3 buçukta yattım çoook yorgunum byeee.
saol juliam.nasılsın?
iyi geceler kızlar dün 3 buçukta yattım çoook yorgunum byeee.
nasıl olim cnm yhaaa hem zihin hem beden yorgunluğu tam yatıodum seni görünce selam vermeden gitmim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?