- 18 Ağustos 2011
- 927
- 1.163
- 113
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #243.561
*** ADAYLAR LİSTESİ***
@mihracee (68///%)yeni üye baslangic tarihi 26 eylul 2017, başlangıç kilo:70, hedef kilo:60,
@emelinbusesi (71.8/ 73,2 /+1,4 /% + 1,91) yeni uye başlangıç tarihi 31 ekim sali, başlangıç kilo 73,4 , hedef kilo 63
@pembebalerin (85,5 gecen.haftaki /85.2 bu haftaki / -300 fark /%0.53 yuzde)3kasım cuma Baslangic kilo85,5 , hedef kilo 79,9
@ertugrulunhalimesi si (61 / / /%)3kas
@heksi ( 70.4/ / /%) sabit 9kasım perşembe Baslangic kilo 70.4, hedef kilo 57
Melekemal: : (71,5//%)yeni uye başlangıç tarih 22 ekim Pazar Baslangic kilo 71 , hedef kilo 60,
Kaldımmı listede***14. TAKİM 543. ETAP***
lilipit (75.1///%)sabit
Blacksee55 (65.1/65/0.1/0.15%)
Bir garip (53 //%) Sabit yeni uye başlangıç tarihi 24 ekim, baslangic kilo 56, hedef kilo 50
14. Takim ortalamasi: %0,050
AttımAt kız merak ettim
ooo cok iyi yapmissin, ay evet ya Burda hic öyle seyler yok herseyi kendimiz halledioz yaaaaBukiii aldim canım khaki. Physialismidir nedir ondan aldim muz azıcık koydum iyi değilmiş armut koydum uzum elma böğürtlen birde bi paketlesin annem yarim saattir dalga geçiyoree burda turkiyedeki gibi hazırlayan yerler yok
bende merak ettimmmm
sola doğru solaAha gigi hadid ve bella hadid ve anası
Eki Görüntüle 2065965 Eki Görüntüle 2065966
Nereye doğru utanıyoruz
he gördüm simdi bu neeeee anammmm
Aynen bukis. Olsa keşkeooo cok iyi yapmissin, ay evet ya Burda hic öyle seyler yok herseyi kendimiz halledioz yaaaa
Ahahahaha bebekli halinde azcık göbek var gibi benimkinden aynı azcık sonra benimki de geçicek demek mi bu şimdiAha gigi hadid ve bella hadid ve anası
Eki Görüntüle 2065965 Eki Görüntüle 2065966
Nereye doğru utanıyoruz
Paylaştım canım usttebende merak ettimmmm
hahahaahah cok iyi dedin aynende öyleyiz milletce... kesin cok begenir sonucda düsünmek önemli olan. Ben Arkadasima gitigimde tek cicek yaptirmistim bide gitigim gün ailesinin orda oldugunu bildigim icin güzel bi cikolata götürmüstüm orda hepbirlikde yedik:) bide bebise hediyeAynen bukis. Olsa keşkeben bisiler yapmaya çalıştım iste amaaan açıp yiyecek zaten. Birde türk değil yabanci. Onlar biliyorsun bizden daha daha sade hic oyle takıntıları yok. Bizde yok surda sus olsun yok şurası parlasın yok burdan havai fisekler çıksın
Bu ama 3 tane çıkarmış ben çıkarmadan ne haldeyim ahahahaAhahahaha bebekli halinde azcık göbek var gibi benimkinden aynı azcık sonra benimki de geçicek demek mi bu şimdi
Birde babaları müslümanhe gördüm simdi bu neeeee anammmm
Bizde kadın diye dolaniyoz ortalıktasola doğru sola
anam kadına bak fizik süper donla transparen giymiş çıkmış off çok sekssssiii
hep o yüzdenLilimm burda sütlü tatlı bulamamkikeske turkiyedeki gibi her köşede olsa
Senden tam tamına 100 gram fazla vermişim lilim. Kıskanma beni
Çok hırs iyi değilmişondan boyle olduydu
hee kal artıkın girip girip geri atıyom sizi habireKaldımmı listedeçok kötü ama durum
yuhhhhh diyesim geldiBirde babaları müslümanövünüyorlar çok.
Filistinli hemideyuhhhhh diyesim geldi
Raffello goturLilimm burda sütlü tatlı bulamamkikeske turkiyedeki gibi her köşede olsa
Senden tam tamına 100 gram fazla vermişim lilim. Kıskanma beni
Çok hırs iyi değilmişondan boyle olduydu
o ne be öyle anamm sasirdikca sasiriyorum suanFilistinli hemidearap vogue dergisinin ilk cover yüzü olmuş with hijab yaziyo ama kadın çıplak sadece yüzünün yarisi kapali
Ne bimi gii. Bimin b'si yok lilimmmRaffello gotur
Gecen hepsını yidim
Uşak alerjıden kabardı
Bim yok mu orda
Bende milleti stalkliyomo ne be öyle anamm sasirdikca sasiriyorum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?