Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ooo cok iyi yapmissin, ay evet ya Burda hic öyle seyler yok herseyi kendimiz halledioz yaaaa

ooo cok iyi yapmissin, ay evet ya Burda hic öyle seyler yok herseyi kendimiz halledioz yaaaa
Aynen bukis. Olsa keşke ben bisiler yapmaya çalıştım iste amaaan açıp yiyecek zaten. Birde türk değil yabanci. Onlar biliyorsun bizden daha daha sade hic oyle takıntıları yok. Bizde yok surda sus olsun yok şurası parlasın yok burdan havai fisekler çıksın

hahahaahah cok iyi dedin aynende öyleyiz milletce... kesin cok begenir sonucda düsünmek önemli olan. Ben Arkadasima gitigimde tek cicek yaptirmistim bide gitigim gün ailesinin orda oldugunu bildigim icin güzel bi cikolata götürmüstüm orda hepbirlikde yedik:) bide bebise hediye

Ahahahaha bebekli halinde azcık göbek var gibi benimkinden aynı azcık sonra benimki de geçicek demek mi bu şimdi
Bu ama 3 tane çıkarmış ben çıkarmadan ne haldeyim ahahaha sende cici olacaksın canım fazla kilon yok
he gördüm simdi bu neeeee anammmm
Birde babaları müslüman övünüyorlar çok.
sola doğru sola
anam kadına bak fizik süper donla transparen giymiş çıkmış off çok sekssssiii
Bizde kadın diye dolaniyoz ortalıkta ahahaha ya boy nasil fark ediyor ama. B Buki89 Kız sağdaki senin boyunda lilipit sizin boy. Sizde 50 kilo olunca böyle olacaksınız kizlar biz gelemicez biz devam yuvarlanak

Lilimm burda sütlü tatlı bulamamki keske turkiyedeki gibi her köşede olsa

Senden tam tamına 100 gram fazla vermişim lilim. Kıskanma beni

Çok hırs iyi değilmiş ondan boyle olduydu
hep o yüzden

Kaldımmı listede çok kötü ama durum
hee kal artıkın girip girip geri atıyom sizi habire Favelayn ın 2. çıkışı bakam allahın hakkı 3 tür haftaya girer artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…