- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #243.621
o zaman aklımda bulunsunBen soyliyimde. Gece acıkırsan karışmam
Sonra bilmiyordum demezsinneyse tarçınlı süt iceriz takimcak hepberaber. Kim aciksa tarçınlı süt iç diye dürtüyoruz
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman aklımda bulunsunBen soyliyimde. Gece acıkırsan karışmam
Sonra bilmiyordum demezsinneyse tarçınlı süt iceriz takimcak hepberaber. Kim aciksa tarçınlı süt iç diye dürtüyoruz
![]()
Bağırsak düzenleyici şurup vermişti bebeğim kabız olduğunda doktor içsemmiki ondanAa doğruya unutmusum canım pardon. Eczaneden hap alsan bitkisel wc çıkmak icin olmazmi. Hem rahatlarsin. Banada çok oluyor. Ya az yediğinden yada çok proteinli beslendigimde. Dana gibi oluyorum catlicakmis gibi![]()
Canım bitkisel bi hap var affedersin ne var ne yok çıkarıyorsun ahahahah markası bekunis galiba yani ben bitkisel diye biliyorumBağırsak düzenleyici şurup vermişti bebeğim kabız olduğunda doktor içsemmiki ondan
Sen nasıl yapıyordun peki
İyiymiş dur bakalım geçmezse yapcaz bişeylerCanım bitkisel bi hap var affedersin ne var ne yok çıkarıyorsun ahahahah markası bekunis galiba yani ben bitkisel diye biliyorum![]()
Haberleşelimİyiymiş dur bakalım geçmezse yapcaz bişeyler![]()
Haberleşelimahahaha müjde verir gibi
geçmiş olsun diyelimsorun kendiliğinden çözüldü
ama ben hala şişimmmmm
![]()
sorun kendiliğinden çözüldü
ama ben hala şişimmmmm
![]()
Banada 80 dakika yuriyusBanada rica etsem 20 dakika yazarmisiniz emel hanimciiim![]()
Banada 80 dakika yuriyus
Canım gelseydin keşke. Kilo bildirimi geçti. Ozaman haftaya insAllah. Geçmiş olsun bu aradaBen bugn tartilamadim uyanamadim aksam biraz rahatsizdim kilo bilditimi yapamadim internetim yoktu esim yeni geldi zaten kilom 70.7 cikti yine ayni artik haftaya girerim listeye
Sagol keske zaten 70.6 olmaliydim liste icin ama o yuz giramcik gitmemis yine giremezdimemelinbusesi emooos bi zahmet ♡
Canım gelseydin keşke. Kilo bildirimi geçti. Ozaman haftaya insAllah. Geçmiş olsun bu arada
Sağol canımgeçmiş olsun diyelim![]()
İnşallah canım:)hadi gözünaydın
Iner canım merak etme
Dedik alerji dedik hepiciğini oturup gümlettin
Boylarda estetiklimi kııız umeyye
Almanyanın hastası bıle baska baksana, o bıle çikolatalıNe bimi gii. Bimin b'si yok lilimmm
Diğer bir arkadaşım gitti dun. Çok çikolatası var dedi meyvesi yok meyve al
Ondan böyle aldim hazırladım canimm
Almanyanın hastası bıle baska baksana, o bıle çikolatalı
Nasıl bim olmaz almanya cok gerı kalmıs![]()