Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

abisinin seni konuşturmadığını gördü mü ?

yok kuzum abisi beni konusturmadı değil benim kuzenim annem ben gitmistik düğün günü eve annem annesini görmek istedi annemi kuzenimi öptü beni öpmeden es geçti ve düğün günü nişanlımlada benimle de konusmadı hiç yani tavır yaptı

Ben 70.1 otaman listedeyim demek

poncik görmezden gelmiş sonuçta hiçte arayıp sorma sen bu insnları mesafeni uzak tut kardeşi onun için izin alıp nerelerden geldi sen de aynı şekilde sizde tavır yapın mesafenizi koruyun çok ayıp yaptıkları

nişanlım mesafe koymaz bende koy demem karışmam ama ben artık mesafeliyim çok severdim abisini ama gerçekten çok kırıldım ben senin düğünün için gelmişim ne olursa olsun bide hep koşuşturdum ordan oraya elimden geleni yaptım kırıldım gerçekten ben eltiyede onada mesafeliyim artık

en iyisi öyle olmak kuzum

Oo şahane spor onun peşinde koşturmaktan yeterince kalori yakıyosndur beybi

abisine kimse anlatmamış mı eltinin yaptıklarını boş yere trip cekiyosunuz

he acık işe yaradı
bi işe yaramış eltin neyse geçti gitti senin düğünde sende ona öyle yaparsn

Ben 70.1 otaman listedeyim demek
cumaya da 70,2 altında olursan aynen kuzuu listedesinnn

en iyisi öyle olmak kuzum
kesinlikle

nişanlım anlatmış düğün bittikten sonra hiçbişey yokmuş gibi davranmaya başladı ama ben kırgınım

kesinlikle

nişanlım anlatmış düğün bittikten sonra hiçbişey yokmuş gibi davranmaya başladı ama ben kırgınım
bu saatten sonra sen hiç bişi deme kuzum cünkü karı koca arasına girmiş gibi olursun koy mesafeni oyle mesaj flnda ataym deme ne eltine ne abisine evlendiginizde zaten mecbur aynı ortamlarda olcaksınız bari simdi uzak dur kafan rahat olsun

aynen kuzu yok daha ne eltiye ne abisine mesaj atmam grubumuz var whatsapta videoları vardı onları atarım demiştim gruptan atarım bidaha da mecbur kalmadıkca bayram seyran olmadıkca aramam

aynen kuzu yok daha ne eltiye ne abisine mesaj atmam grubumuz var whatsapta videoları vardı onları atarım demiştim gruptan atarım bidaha da mecbur kalmadıkca bayram seyran olmadıkca aramam
en azından abi ortalıgı eltinin karıstırdıgını biliyo bu da bişey görümcelerin ne dedi

en azından abi ortalıgı eltinin karıstırdıgını biliyo bu da bişey görümcelerin ne dedi
büyük görümcem aradı ağlıyodum ağlama noldu ne yazdı sana dedi boşver abla dedim atıyosun bana o mesajı bekliyorum itin köpeğin lafına bakmıyosun geliyosun dedi kücüğün haberi yoktu onada ben analttım böyle böyle oldu benim istenmediğm yere oda gidemezdi dedim ama oda onun kuzeni dedi bende olsun dedim

ooo küçük eltine hak veriyo gibi kuzeni olsun ne olursa olsun ben kocamdan hoşlandıgını bile bile onu bi kadının yanına göndermem ne olursa olsun kocama güvensizlik değil bu
sonucta orda bi ortam oluşturulmaya calışılmış sensiz planlı gibi de duruyo

Bence sen haklisin kim olsa aynisini yapardi eltinin dusunmesi lazimdi bunu kendine olsa hoslanir mi

yok oda ona haklı demedi ama ben sinirli konusunca abisine yengesine kızmayım diye orta yolu bulmak icin öyle konustu oda kuzeniydi gibi görümcelerim bek tatlı nazar değmesin Allah bozmasın severim
dimi bencede hayalini bile kuramıyorum onlar beraber cekime gitcekler gelin damat beraber cekim yapcak onlar yanyana yürücek Allahım kan beynıme sıcrıyo hem yanına oturcak düşüncesine bile katlanamıyorum
Bence sen haklisin kim olsa aynisini yapardi eltinin dusunmesi lazimdi bunu kendine olsa hoslanir mi
bende aynısını söyledim konusu acılırsa da sorucam oda cok kıskanc aynı durumda sen olsaydın izin verir miydin yada ben böyle bi mesaj atsaydım sen kırılmaz mıydın diye

inşllah dediğin gibidir karnımda şişlik var hissediyorum ama kilo mu iner gram mı iner bilemedim sen ne durumdasın
İner iner yüreğini temiz tut. Ben hafta sonu biraz kaçırdım ama bu sabah yine Cuma sabahki kilomdaydım yani 58.3. Bu Cuma'ya kadar 57.9'a inmek istiyorum

aman bosver geçti gitti senin istediğin oldu

iş yerinde yürümeler ne oluyo kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…