- Konu Sahibi Pinarbartu
- #244.061
Simdiden afiyet olsun sende herseyden az tadimlik alirsn kesin bu olur pattes kizartmasiSelam kızlar..
Sporumu yaptım bugün..yarin da kahvaltıya gidicem arkadaşa diyetteyim dedim inşallah abartmaz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Simdiden afiyet olsun sende herseyden az tadimlik alirsn kesin bu olur pattes kizartmasiSelam kızlar..
Sporumu yaptım bugün..yarin da kahvaltıya gidicem arkadaşa diyetteyim dedim inşallah abartmaz![]()
Ne güzel :)
İnşallah abartmaz insan görünce duramıyor
Dediğiniz gibi olur inşallah..insan emek harcayınca boşa gitsin istemiyo.Simdiden afiyet olsun sende herseyden az tadimlik alirsn kesin bu olur pattes kizartmasi
Oyle demin arkadasin biri sagliksiz bir menu dedi sizce zorla yemek daha sagliksiz olmazmiDediğiniz gibi olur inşallah..insan emek harcayınca boşa gitsin istemiyo.
Kırkım cıktıgından beri:)Olsun kısmet. Sen bayağı verdin galiba ne kadardır buradasın?
Igneyi vurulduğun gün olmadı mı? n çatladı ise ya da kullandığın ilaçlar fena ediyor seniHamilelik yoktur pazar gunu oldum igneyi
Yok canim doktor bir gun sonra iliski dedi ilac kotu ediyor heralde normaldede en ufak seyden midem bulanir bide artik iki hapa ciktik nasil olucak bilmiyorum cok zor olucakIgneyi vurulduğun gün olmadı mı? n çatladı ise ya da kullandığın ilaçlar fena ediyor seni
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendineYiyemiyorumki ayni hamile gibi yemek kokusundan midem bulaniyor zor tutuyorum kendimi oda ilac ictim diye dunde aksam 3 kere kustm yemekten sonra yiyemiyorum
Evet canim simdi 6aylik bal olmus kendimden korkuyorum dayanamam die cok tatli bi bebek bende istiyorum kendimdenn ...nef.. iradesis bir insan oldum okadar yoruldum ki. ...Bebeği olmuştu dimi onların değişiklik olur size de ...
Keşke bende tiksinsem birazcık![]()
gitti 1 günü şafak 2 gün
![]()
Ben kırkım cıkınca buraya geldımMerhaba kızlar ben hamilelik nedeniyle aranızdan ayrılmış tm doğum yaptım ve 40 mız çıktı şükürler olsun yarından itibaren tekrar zayıflamak için çalışmaya başlıyorum emzirdigim için hızlı kilo veremem sanırım emzirirken şöyle yapsan saha iyi olur dediginiz tavsiyeniz varsa beklerim hayırlı geceler kızlar
Günaydın canımGünaydın kızlar![]()
Ohooo ben görene kadar sen halletmişsinnasıl gidiyor diyet?
Ben bu sabah bir kilo fazla çıktım sen ne diyorsun hem de o kadar yemiyorum dikkat ediyorum tatlı da yokGünaydın kızlar
Üç gündür ugrayamadim bebeler grip oldu eşim de is seyahatinde... ben de uykusuz gecelerde terelelli oldumşutlanmadigimi umuyorum liste paylaşayım mi? Hoş haftasonu coştum verdiğim 400 gramın yarısı geri gelmiş sabah tartıda 63,3 gördüm... what a shame
![]()
dereotlu pogaca şekerpare yeşil mercimekli erişte bide bi tatlı daha yapsam yeter gibi sanki dimi 4 çeşitEvet annemler geldi kv gelecekti gelmediler soğuk diye... ıspanaklı kek ve fırında sütlaç babamla kardeşim sever böyle şeyleri yemekte pide sözümüz vardı onlara öyle yani... sana buluruz birşeyler ya patates salatası olur yada makarna salatası kısır börek ıslak kek tavuk göğsü bir sürü şey sayarım sana
kuzuuum hoşgeldiiinnn hayırlı ugurlu olsun rabbim saglıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallhhhMerhaba kızlar ben hamilelik nedeniyle aranızdan ayrılmış tm doğum yaptım ve 40 mız çıktı şükürler olsun yarından itibaren tekrar zayıflamak için çalışmaya başlıyorum emzirdigim için hızlı kilo veremem sanırım emzirirken şöyle yapsan saha iyi olur dediginiz tavsiyeniz varsa beklerim hayırlı geceler kızlar
günaydın cınıııımmmmGünaydın kızlar![]()
cok geçmiş olsun kuzum nasıl oldu bebişlerGünaydın kızlar
Üç gündür ugrayamadim bebeler grip oldu eşim de is seyahatinde... ben de uykusuz gecelerde terelelli oldumşutlanmadigimi umuyorum liste paylaşayım mi? Hoş haftasonu coştum verdiğim 400 gramın yarısı geri gelmiş sabah tartıda 63,3 gördüm... what a shame
![]()