Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aç karnına 57.5'e ulaşmanın sevinciyle menümü paylaşıyrüm
Kahvaltı
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 çay kaşığı kahvaltılık sos
1 çay kaşığı pesto sosu
1 çay kaşığı pekmez
nane
1 kk süzme peynir
öğlen
yoğurt
müsli
chia
ara
yarım küçük mandalina
akşam
15-20 hamsi
salata
2 yaprak lahana turşusu
ara
60 gr grissino (252 kaloriymiş toplamı)
2 lt su
1 bardak yeşil çay
spor
yine uyanamadım :KK43: 50 dk işe yürümece
Fit 365'e göre ortalama 1215 kalori almışım.

sabah fazla cesit güzel bence:halay::halay:
öğleyi begenmedimmm akşamda grissino harici cok cok cok iyi:KK53:

Bugunku menum
Sabah
1haslanmis yumurta
2dilim ekmek
2zeytin
Sekersiz cay
Domates salatalik

Ara
2mandalin
1elma

Oylen
1haslanmis yumurta yarim dilim ekmek
Sekerziz cay

Ara
Yarim mandalin

Aksam 3yk patatesli tavuk
Az tursu
Yarim suruye ekmegi lavas gibi
Ara
2dilim baklava kucuk
Sekersiz cay
hiç beğenmedim :tokat:
sabah hariç olmamış:skandal::skandal:

Sabah
1 gun kurusu

** gece kizim hic uyumadigi icin sabah yedirdim yatrdim yedirdim yatirdim dus aldim is yaptim biraz uyudum derken saat 11 oldu

1 ad. Sahan yumurta terayagli
1 dilim beyaz peynir
3 dilim kasar peynir
3 ad. Zeytin.
2 dilim ekmek

Ara 1 buyuk mandalina

Aksam
4 parca tavuk kizarmis
1 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kasar peynir
1 ad. Zeytin.

Dizi izlerken
1 ad. Ev kurabiyesi
1 kasik pekmez
1 kasik cikiletaa
Kan sekerim mi dustu ne:ukala:
1 ad. Burcak kurabiyesi
bnmde tansiyonlarım düştü şu an o tv karsısında niye kuruyemiş meyve vs. değilde kurabiyeler çikiletalar yeniyo :deli::deli::deli:

Kizlar mashAllah aralar baklavalar kurabiyeler ahahaha birde birbirimizi begenmiyoruzya şu şu çok olmuş diyoruz ahahah :KK70: körle sağırlar birbirini ağırlar olduk tam :KK70: keptin ve şekerpancarı yarin bi gelsinde fircalarimizi yiyen :KK70:

Ay evet motıve lazım

:KK53::KK53::KK53: dünkü menüler cık gizilmişşşş:deli:

Kizlar mashAllah aralar baklavalar kurabiyeler ahahaha birde birbirimizi begenmiyoruzya şu şu çok olmuş diyoruz ahahah :KK70: körle sağırlar birbirini ağırlar olduk tam :KK70: keptin ve şekerpancarı yarin bi gelsinde fircalarimizi yiyen :KK70:
:D

bnmde tansiyonlarım düştü şu an o tv karsısında niye kuruyemiş meyve vs. değilde kurabiyeler çikiletalar yeniyo :deli::deli::deli:
Bibeimm cayin yaninda dadlii seyleri seviyomm ben yaaa :bicak: gecelerim cok huzursuz geciyir kizim uyumuyor 3 e kadar ugrastim sen dusun gerisini o cikiletanin o kurabikin sayesinde :oops::oops:

tencerenin dibi kara seninki benden kara diyoruz sizin muhabbete ikinizde birbirinize söylenmişiniz :KK70::KK70::KK70:
:D :D
Sonucu tatliya bagladiya ona bak senn :KK19::ıslık::ıslık:

:KK70:

Bibeimm cayin yaninda dadlii seyleri seviyomm ben yaaa :bicak: gecelerim cok huzursuz geciyir kizim uyumuyor 3 e kadar ugrastim sen dusun gerisini o cikiletanin o kurabikin sayesinde :oops::oops:

:KK70: :KK70:
Sonucu tatliya bagladiya ona bak senn :KK19::ıslık::ıslık:
giriş gelişme sonuc hep tatlı zaten sende :D:D:D kuru incir ye üzüm ye hepsini geçtim pekmez ye :KK53:
SekerPancarii SekerPancarii nın granola tarifleri vardı yanlış hatırlamıyosam onlardan deneeeeee :ukala::ukala:

giriş gelişme sonuc hep tatlı zaten sende :KK70::KK70::KK70: kuru incir ye üzüm ye hepsini geçtim pekmez ye :KK53:
SekerPancarii SekerPancarii nın granola tarifleri vardı yanlış hatırlamıyosam onlardan deneeeeee :ukala::ukala:
Onlar bir kurabiyenin yerini tutmii be keptenimmmmm ven yiyerek zayiflicimmm :KK53::KK53::KK53:hem ben onlarida yerim kurabikte yerimm en iyisi kurabikle gecistirmek :D

Onlar bir kurabiyenin yerini tutmii be keptenimmmmm ven yiyerek zayiflicimmm :KK53::KK53::KK53:hem ben onlarida yerim kurabikte yerimm en iyisi kurabikle gecistirmek :KK70:
yemiyceeesiiin :tokat::tokat:
kurabik yeme meyve ye bebeğim ilk başladıgın zamanlara döndük farkında mısın:KK53::KK53:

ooov cok begendıııımmm:KK8::KK8:

o patates öftesi nedir orda :sopa:
akşam pek güzel olmuş begendimHoppa
Masum bisey o pattis köftesi giz yagsiz icinde cok malzeme yok sevmem zaten kizimin okuluna yaptiydim tadina baktim:mapus: gurultular eşliginde uyudum dün gece:KK16:

Onlar bir kurabiyenin yerini tutmii be keptenimmmmm ven yiyerek zayiflicimmm :KK53::KK53::KK53:hem ben onlarida yerim kurabikte yerimm en iyisi kurabikle gecistirmek :KK70:
Aa oyle deme bak topigim var benim orda browni tarifi paylastim tam bi enerji bombasi cok da guzel süt yapar aksam cayin yanina bir dilim yersin :kk77: diyet gunluklerinde keyifli diyetler ismi:kk77:

Back
X