- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #245.081
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun kuzu aşk olsunışk ılsın![]()
öğle yemeklerinde tatlı cıkmasına snir oluyorum yogurt salatayı es geçiyolar tatlı oluncaOlsun kuzu aşk olsun![]()
NİYE ÖNCEDEN HAŞLADINfasulyeyi zaten dün buzluktan cıkarmıştm onların kısmetiymiş haslayıp koymustm cabuk pişer
corbayı da hemenck yaparım oldu bittiii yok kuzum her hafta değil denk gelince işte arada gönülleri olsun![]()
Ayy bana da cok zor geliyo diyet yapmak ama yapmam lazim yaaveremiyorum zaten bari istediğimi yiyeyim dimi
ciddi anlamda şoklama yapmam lazım kendime cumartesi yada cuma yapmayı düşünüyorum
Hadi yaöğle yemeklerinde tatlı cıkmasına snir oluyorum yogurt salatayı es geçiyolar tatlı olunca![]()
Keske hemen aldigimiz gibi hemen versekYARIM TABAK YEDİM BEN SARIMSAKSIZ YEİM EŞİM İSTEDİ BUGÜN AVAKADOLU SÜT İÇECEM SADECE YA DA ÇORBA
buzluga atmadan haşladım kuzu annem öyle yapıyomuş bana da öyle yap didiNİYE ÖNCEDEN HAŞLADIN
patatesli tavuk yemegiyle bulgur pilavı yedim azıcıktı hiç doymadımHadi ya![]()
Diyette msn çennnpatatesli tavuk yemegiyle bulgur pilavı yedim azıcıktı hiç doymadım![]()
He dogru vallane günaydını aymamıştı o zaman daha gün![]()
HEE anladım ben domteste koyuyorum içine bir soğan kavurup atıyorum düdüklüye 12 15 dk arasında pişiyorbuzluga atmadan haşladım kuzu annem öyle yapıyomuş bana da öyle yap didi![]()
keşkee ben doymak bilmiyorum böyle giderse yemekten 78 olacamKeske hemen aldigimiz gibi hemen verseklabneli tambugday makarna tavuk ve haslanmis karnabahar brokoli yicim aaşamınan
hala midem bulaniyo hic bisi yapasim yohhh bi turk kahvesi icip enerji toplamaya calisicam
![]()
Bnmde gobegım heryerımr takılıyorEvet canım burda :)
Alerji cilde mi tepkili canım
Çok üzülüyorum şu alerjili bebek ve annelerine ya
Canım zayıfım ama göbeğim çok takılıyor benim de kafama
yiiiioooooo ne alakası vaaağğğDiyette msn çennn![]()
işe 2 saat sonrada kararcak hava sabah ki mesajıma cvp veriyosun sende öle yaniHe dogru valla![]()
Napayım beybı fırsatım olmayor :)yiiiioooooo ne alakası vaaağğğ
işe 2 saat sonrada kararcak hava sabah ki mesajıma cvp veriyosun sende öle yani![]()
düdüklüde corbayı ypcam galibaHEE anladım ben domteste koyuyorum içine bir soğan kavurup atıyorum düdüklüye 12 15 dk arasında pişiyor
Ben salatayla doyuyorum iyiki Salata var yoksa aç aç gezecezpatatesli tavuk yemegiyle bulgur pilavı yedim azıcıktı hiç doymadım![]()
Bnmde gobegım heryerımr takılıyor
Elım kolum bazen kapıya bıle![]()
Ben korumayi guzel yapiyom vermekte başarılı olamiyom artikkeşkee ben doymak bilmiyorum böyle giderse yemekten 78 olacam
düdüklüde güzel oluyor çorbaadüdüklüde corbayı ypcam galiba![]()