Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaptinn kaptinn

Merhabalar,
Siteyi evden bir süredir takip ediyordum, artık bu yolculukta sizlere katılmak istiyorum. :KK54:
Ankarada oturuyorum, bekarım, iş tempom biraz yoğun, fırsat buldukça seyahat etmeyi severim, sanata da ilgim var.
Yavaş yavaş başlığı okuyup sizleri tanımaya çalışıyorum, birlikte incecik olacağız inşallah :sampiyon:

Boy: 1.59
Kilom: 82.8
Hedefim: 77 (Gönlümde 60 yatar, şimdilik bununla başlayalım bakalım :KK59:)
Kilo alma nedenim: şeker & hamurişi & hareketsizlik
Kilo verme nedenim : Üniversiteden beri istediğim kiloda olamadım, artık istediğimi giymek, sağlıklı olmak istiyorum
5 kilo bile gereğinde günlük enerjimi etkiliyor.

Taze taze ilk menüm gelsin:
Sabah: Maydanoz&dereotlu omlet(1 yumurta), çakmak kadar peynir, yeşillik, 5 zeytin, tarçınlı bitki çayı
Ara: Mandalina
Öğlen: Domates çorbası, Ton balıklı salata
Ara: Mandalina, 1 kutu süt, bitki çayı
Akşam: Patlıcanlı, Patatesli, Domatesli Köfte

Benim zor bir ton ilaç alıyorum yine birde diyet yapmaktan korkuyorum :KK43: snki yine aynı şey olcak gibi geliyor .. sol tarafım berbat kulağım boğazım berbat ilacı ki damla yani ilaç dediğim bugün mecburen aldım
Dogru diyosun kuzum sen guzel beslenmene bak yine iyi bile koruyabiliyosun :dua: bu ay guzel bi haber gelir senden inşallah Rebiulevvel ayindayiz mübarek ayda Rabbim dualarimizi kabul etsin:KK200::dua:

kaptinn kaptinn

Merhabalar,
Siteyi evden bir süredir takip ediyordum, artık bu yolculukta sizlere katılmak istiyorum. :KK54:
Ankarada oturuyorum, bekarım, iş tempom biraz yoğun, fırsat buldukça seyahat etmeyi severim, sanata da ilgim var.
Yavaş yavaş başlığı okuyup sizleri tanımaya çalışıyorum, birlikte incecik olacağız inşallah :sampiyon:

Kilo verme nedenim : Üniversiteden beri istediğim kiloda olamadım, artık istediğimi giymek, sağlıklı olmak istiyorum
hoşgeldin canıııımmm ne güzel sıcak bi giriş oldu bu :rolleyes::rolleyes:
inşallahh istediğin kiloya burda birlikte geliriz ben kaptan yardımcısıyım SekerPancarii SekerPancarii kaptanımız
ilk sayfadan kuralları okuyailirsin aktif olmaya calış ve cma bildirimlerini asla kacırma 2 hafta sonra listeye girebilirsn :KK15::KK15:
valla büyük kolaylık bende 2 tane var birini kullanmaya bende korkuyorum kilipsolu ama o daha az tehlikeliymiş
bende laayım bi tane eski usullerden :KK53:

Ben yaptim onu iki tabak bol salcali makarna yedim özlemisim:KK70:
demaaaaaa:ruh:

Patlıcan candır, her yerde her zaman :)
Bu akşam vakit olursa biraz patlıcan alacağım, patlıcan mücveri denemesi yapacaktım bir ara.
Bu arada ev ahalisinden tam not alan, leziz ve hafif bir mücver tarifi için :

https://www.hayatikolaylastirir.com/firinda-kabak-mucver

Tarif notlarım:
  • Bu tarif 3 gün evdeki buzdolabında rahatça durur, iş yerinde üstüne yoğurtla soğuk soğuk yiyin, harika oluyor
  • Çörekotunu ihmal etmeyin, inanılmaz yakışıyor
  • Yarım havuç rendelerseniz, leziz olur
  • Mahlep & taze soğan şart değil, atlayabilirsiniz, kuru soğanı atlamayalım
  • Un azaltılabilir, 1.5-2 yemek kaşığı katıyorum, kalorisi iyice düşüyor
  • Mutfak robotunuz ufaksa, kabakları rendeleyebilirsiniz, bu yöntemle epey vakit kazandım
  • Afiyet olsun :kk77:

Patlıcan candır, her yerde her zaman :)
Bu akşam vakit olursa biraz patlıcan alacağım, patlıcan mücveri denemesi yapacaktım bir ara.
Bu arada ev ahalisinden tam not alan, leziz ve hafif bir mücver tarifi için :

https://www.hayatikolaylastirir.com/firinda-kabak-mucver

Tarif notlarım:
  • Bu tarif 3 gün evdeki buzdolabında rahatça durur, iş yerinde üstüne yoğurtla soğuk soğuk yiyin, harika oluyor
  • Çörekotunu ihmal etmeyin, inanılmaz yakışıyor
  • Yarım havuç rendelerseniz, leziz olur
  • Mahlep & taze soğan şart değil, atlayabilirsiniz, kuru soğanı atlamayalım
  • Un azaltılabilir, 1.5-2 yemek kaşığı katıyorum, kalorisi iyice düşüyor
  • Mutfak robotunuz ufaksa, kabakları rendeleyebilirsiniz, bu yöntemle epey vakit kazandım
  • Afiyet olsun :kk77:
Hoşgeldin canım ;)

Sabah: Maydanoz&dereotlu omlet(1 yumurta), çakmak kadar peynir, yeşillik, 5 zeytin, tarçınlı bitki çayı
Öğlen ya salata ya çorba tercih etseydin daha iyi olurdu çorba diyette tek başına bir öğünü oluşturuyor
2.ci arada hepsini belli saatlerde yedin sanırım öyle süper akşama çok cıkmamış olursun
akşam yemeğinde patatesleri yemezsen köftenin yanına salata soda ve 4 yk yoğurt yersen harika olur

Dogru diyosun kuzum sen guzel beslenmene bak yine iyi bile koruyabiliyosun :dua: bu ay guzel bi haber gelir senden inşallah Rebiulevvel ayindayiz mübarek ayda Rabbim dualarimizi kabul etsin:KK200::dua:
inşallah canım güzel değerlendirdim kendimce ama ovülasyonu tam anlayamadım akıntıdan en net anlıyordum o da karıştı bu ay ...allah sizden duydun allah razı olsun

kaptinn kaptinn

Merhabalar,

Hoşgeldin bol kilo vermeler :KK25:

Acıkmazmısın daha gece uzun. Akşam bişeyler yemezsen iyi :super:

Öğlen ya salata ya çorba tercih etseydin daha iyi olurdu çorba diyette tek başına bir öğünü oluşturuyor
2.ci arada hepsini belli saatlerde yedin sanırım öyle süper akşama çok cıkmamış olursun
akşam yemeğinde patatesleri yemezsen köftenin yanına salata soda ve 4 yk yoğurt yersen harika olur

Evet, öğlen salata ve çorba beni epeyce doyurdu, malum ton balığında da yağ var zaten.
İlk öğünü sabah 10da ikinci öğünü 3 gibi yiyorum.
Akşamki patatesleri atlayacağım, gerçekten gerek yok, sabahtan kalan sebzeleri eklerim yanına

Kolay gelsin :)

Back
X