Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bilmiyomki ben ilactandir diyirum insallah senin dedigin gibi dir
Ins cnm. Rabbim hayirlisiyla nasip etsin.

Oglen 1 tam pide mi yedin yedin dizi keyfisini de kurabiksiz yapamiyyyy bebikim nasill benim küçük sümbülüm
Canim bir parca kocisime ayirdimm kendim pideden doymadim vallaa ac kalktim kurabik candir yine yaptim attim firina
Bebisim iyiii ama uykusu hic yok gunduz yine idare ediyorumda geceleri perisanizz oda bende

Wuuu geri donusun mihtisim olmus bibiiiimmmm

Amin istiyen herkese nasip etsin insallah

Kizimi uyuttum keyif yapiyomsen nerdaasınnn
Burdiiiym bebeem ecik işlerim vardi

Ayyy labneli makarna ♡ iyi yemissin cnm

Onun icin testler oluyomus ya ondan mi yapsaydin ki kuzum garanti olurdu inşallah canim bol bol dua edelim
Eczacim gerek yok dedi alcaktım takvimde ortalama görünüyor ya ordan takio et dedi birde 1 dolu bir boş ilişki olursa olur zaten dedi amann düşünemeye de karar verdim düşününce de önüne serilmiyor insanın

Canim eczanede cok pahali olur gitti gidiyirdan aliyordum cokta uygun 35 tl ye 6gebelik testi 25 tane falanda lh testi geliyor bazen erkn yumurtlama olurdu bende bazende gec polikistik ovet oldugu icn duzensiz adetlerim hem surekli iliski oldunda insan kendini becbur hissefmdiyir kotu oluyir bence al o testkerden

Yazdığın mesajı ekliyorlar canım sen polemiğe girmemissinki. Hatalı bulduğum yorumu ekliyorlar sana gelen mesajda. Çok saçma olmus. Bende böyle kim vurduya gidiyorum hep ahahah geçmiş olsun

Yazdığın mesajı ekliyorlar canım sen polemiğe girmemissinki. Hatalı bulduğum yorumu ekliyorlar sana gelen mesajda. Çok saçma olmus. Bende böyle kim vurduya gidiyorum hep ahahah geçmiş olsun
Yok valla eklememisler hatali yeri neyse sorun yok bir daha bdv ye konu acmayacagim burada takilirim

Yok valla eklememisler hatali yeri neyse sorun yok bir daha bdv ye konu acmayacagim burada takilirim
Aynen cnm bende birsey olunca burda kizlarla paylaşıp rahatliyorum. Sonuçta biz biliyoruz az çok birbirimizi. Ama dışarıdakiler bilmedikleri icin farklı farklı seyler söyleyip can sıkabiliyorlar

Kızlar bı konuyu merak ediyorum
Ben ozelımı kımseylr paylsssn bırı degılım ama konusmam lazım
Hormonların etkısımı bılmıyrm
Ben hıc cınseellık ıstemıyrm
Olmadsn yasasam zerre farketmez
İstemıyorum esımı hıc
Ayda bı kac kere oluyor oda bnm ıcın gorev gıbı, ısteyerek degıl
Tedavı falan mı gormem lazım bılmıyrm kı
Bı evlılık ıcın buyuk sorun sslında cınseellık
Cocuklar oldugundan berı hep boyledıyebılırım

Gunaydin lilimmm bu konuda inan hicbir fikrim yok ama etrafımdan bildiğim kadarıyla cocuk ve iş stresi yüzünden azaliyormus istek. En son kuzenimde hiç seks yapmasam aramam dedi ve daha 5 yıllık evli ama yeni cocuk doğurdu senin gibi

Aynen cnm ya
Kendımı kotu hıssedıyrm o yuzden bunları duymaya ıhtıyacımvar ya da nasıl duzelecek
Ben altı aylık evlıydım koalama hamıle oldugumu ogrendıgımde, zaten bı hafta sonra kusmalar baskadı orada koptu hersey, hala daha devam edıyor. Bızde 4 yıllık evlıyız dusun
Bı konu var bdv de sende gormussun
Bız ben hamıle kalana kadar bu gun ara anca verırdık, yanı cok ısteklıydık. Zaten bırbırımızı severek askla evlendık, hala sevıyrm
Allahtan sorun etmıyor, yorgun oldugumu bılıyor, erkenden sızıyorm kıyamıyor bana uyuyayım dıye. Inan öncelıklı arzum uyku

Yerimm senin koalani ♡♡
Canım yorgunluktandir inan benim kuzenimde senin gibi, onunda bi koalasi hemen oldu sonra bu yıl yine cocugu oldu. Dün ordaydim mesela. 2 dk konusamadik. Büyük koala zaten dört dönüyor, oğlum bir dakika dur diyorlar ama durmuyo. Sonra bebisede mama yedirmeler hazirlamalar falan derken kafam sepet gibi oldu. Enistemede dedim beni evliliktende cocuktanda soguttunuz diye gulduk hatta. Bence bi dönemdir lilimmm merak etme oturur yine hersey zamanla

Burada gun aymadı henuz beybj:) orada nasıl? Sana sey sormustum cevabını goremedım
Sen evlenınce nerede oturacaksın
Vallami kiz cevapladım saniyordum. Burda kalicaz. Yani o gelicek. Pek gönüllü değil anasida istemiyor ama bakalim burda saat 5 olmadı lilimm

Aha aynı ben ıste öyleyim
Gozunde daha rahat canlanır ıste kuzum
Hemen cocuk yapma dıcem ama yapacaksın mecbur
Cocuk herşeyden guzel:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…