- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #24.561
benziyomuyuz
bende merak ediyorum bazen ama kilo aldıktan sonra hiç merak etmedim kendimden kaçtım desem yeridir :86:
ama diyete başladım başlayalı hergün aynada bakıyorum kendime motive ediyorum kendimi zayıf hallerimden bir resmide buzdolabına yapıştırdım gidip gelip bakıyorum hadi ayşen ha gayret ha gayret diyorum :98:
canım seninde abartı bir kilon yok boyun kaç senin ?
bir dahaki yeni yıl dönemine sende çıtır olarak gireceksin canım sende bunu düşün azmin artsın
inşallah canım. boyum 164 çıkıyo bazen o civarda. seneye nisanda 50 li rakamları görürsem benim için mucize gibi. 58 bile olduğumu hatırlamıyorum orta okulda filandım sanırsam.
canım çok tatlısın maşallah,sarı saç çok güzel yakışmış bende saç rengimi kyulaştırdım çok pişmanım....
çok güzel hareketlerdekiii..ama bizim kaptanımız tabiki daha zayıf ve daha güzel. pelini bizim takıma mı açğırsak ne yapsak. ya Ayça ne güzel zayıflamış ordaki yine. 12 kilo vermiş.
kızlar ben evlendiğimde 52 kiloydum yaaa...................29 yaşında kilolarla uğraşıyosam 50 yaşında naparım ben..........................
Canım evet,sima olarak ben de benzettim.Canım sen bakılınca kilolu biri gibi gözükmüyorsun ama,Yani yalnızca sende göğüs ve göbek var,alt kısmın 60 kilo birinin basen ve bacakları gibi.Hantal bir görünüm yok,Ayşende de yok o görüntü mesela,sıkısınız maşallah.evet baktım tiplerimiz benziyo gibi geldi bana. Esen öle mi. aynı şeyleri giysek ayşen gibi miyim yoksa daha mı çoğum.ya ben hep dışardan nasıl göründüğümü merak ederim. biz kendimize alışıyoruz ama ne düşünüyorlar acaba. bziim okulda zayıf bir kızın arkasından konuşuyorlardı aa bahar gelince basenleri meydana çıktı. abk bide zayıf olmasa ne olurmuş diye. kimbilir bana ne diyorlar.okulda 30 bayanız hepside birbirinden bakımlı.en kilolu benim yaşıtlarım arasında. hatta çocuğu olanlardan bile iriyim.
teşekkür ederim canım
valla ben pelin kadar oldum canım boyun 158 olunca
canım sen evliliği çıkarmışsın aradan ben ne yapam
Canım evet,sima olarak ben de benzettim.Canım sen bakılınca kilolu biri gibi gözükmüyorsun ama,Yani yalnızca sende göğüs ve göbek var,alt kısmın 60 kilo birinin basen ve bacakları gibi.Hantal bir görünüm yok,Ayşende de yok o görüntü mesela,sıkısınız maşallah.
ESraaa kız nerdesin? hangi filme gittin?neyse gelme kocanla vakit geçir yanındayken. ayyy benim kocam gelsin 5 dakke uğrar mıyım buralaraaa. hıhh
50 lili rakamlar değil 65 olsan inan çok zayıf durursun her ay 4 kilo versen 3 ay sonra sende çıtırlar grubundasın
Aslııııııı,gördüm seniii.Sen nasıl güzel bir varlıksın ya,.Tamam,artık bitti o rehavet.Senin o yüzle,kilolu kalmaya hakkın yok.Sen 30 kilo versen var ya,offffffffff.Kendine bunu yapma,güzelliğini saklama lütfennnnnnn.canım sana arkadaşlık gönderdim kabul et profilde resmim var ama eski güzel halim şimdi resim çekinmiyorum mesela 23 nisan resimlerini koydum face herkes babamda dahil sen nerdesin diyorlar
güzelliğin yeter canım.........
ne demek yani bizim koca evde ama ben burdayım
gerçi evdede evdemi değilmi belli değil admacağız gecenin 3 de gitti göreve 1 mayıs yüüznden akşam geldi yemeği yedi direk yattı sabah yine erken gidecek
burası olmasa sıkıntıdan patlardım herhalde
ESraaa kız nerdesin? hangi filme gittin?neyse gelme kocanla vakit geçir yanındayken. ayyy benim kocam gelsin 5 dakke uğrar mıyım buralaraaa. hıhh
şaka kıızz .kız benimki sitanbulda da onun için yani burda olsa devamlıı tabi ki gelirim ama 2 haftada görünce dibinden ayrılasım gelmiyoo..ağlatmayın benüüü
ben ancak avatara koydum resmi bakında kaldıram....
Benim kocam olsa,yeryüzüne uğramam 3 ay,çıkalım yıldızlara bakalım dünyadaki resmimize moduuuESraaa kız nerdesin? hangi filme gittin?neyse gelme kocanla vakit geçir yanındayken. ayyy benim kocam gelsin 5 dakke uğrar mıyım buralaraaa. hıhh
Benim kocam olsa,yeryüzüne uğramam 3 ay,çıkalım yıldızlara bakalım dünyadaki resmimize moduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?