- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #24.601
slm kızlaR canım bişe istemedi yumurta haşlayıp yedim......
kızlar arkadaşıma diyetisyen dışarı çıkınca 1 lahmacun,1 ayran yiyebilirsin demiş sizce nasıl olur valla dışarı çıkınca çok zorlanıyorum....
selam kızlarrr ben geldimmm
anam kimse yokmu ya şu yeni gelen kuralları anlatsın bana bi diskalifiye fln olmiyim ya
en son duyanda benim herşeyi
Sağol canım benim.canım çok güzel bi menü olmuş.. hep böyle devam et e mi?????
kendime gelip toparlanmaya ihtiyacım var... ya ben kimsenin fotosunu görmedim..gıcıklarrr.. görürsünüz ben de eklemicem
Selamlar efendim.Seni O,dünya hızla tek vücuda dönerken hala gruplaşma zekasızlığında dolanan insancıklar mı üzdü bakalım.De ki O'nlara,Nev gelirse ağzınızı yırtarmış deselam canım
Sağol canım benim.
Selamlar efendim.Seni O,dünya hızla tek vücuda dönerken hala gruplaşma zekasızlığında dolanan insancıklar mı üzdü bakalım.De ki O'nlara,Nev gelirse ağzınızı yırtarmış deŞaka bir yana,ben öğretmen olunca kaybettim öğretmenlre saygımı,iç yüzlerini görünce.Sen doğru bildiğin yoldan şaşma canım benim.
iyi akşamlar hatunlar oğlana çilek yediriyorum o dexx denen şeylerden bu saate kadar 3 tane içebildim şimdiye 5 bitmeliydi ama tadını hiç ama hiç sevmedim kaçamak olarak ekmeğin topuzundan azıcık kopardım o kadar ha bir tanede salatalık yedim bu şeyleri yarında içicem ayyy çok kötü yaaaa...
2011-05-02 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55
[2] Simit 1 ADET 275
[3] Ekmek 3 DİLİM 195
[4] Salam 1 DİLİM 29
[5] Kaşar Peyniri 1 DİLİM 125
[6] Domates 1 ADET 14
[7] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[8] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102
[9] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[10] Elma 1 ADET 60
[11] Mercimek Çorbası 1 KASE 270
Toplam : 1186 kal
kaşarın kalorisine bakar mısınızızz? bu kaaa olabilir mi yaa?
evet insanlar saldıracak yer arıyor. hele bi zümrem var laf sokmaya bayılıor. ya ben elimde ne var ne yok paylaşıyorum onlar ayrı hava.. amaann aynen bende öğretmenler odasına uğramak istemiyorum. ama ben dedim 30 kadının olduğu yerde 2 ay zor geçinilir diye. aynen öle oldu. bana uzak olsunlarda. beni de tek ilgilendiren kuzucuklarım.
iyi akşamlar hatunlar oğlana çilek yediriyorum o dexx denen şeylerden bu saate kadar 3 tane içebildim şimdiye 5 bitmeliydi ama tadını hiç ama hiç sevmedim kaçamak olarak ekmeğin topuzundan azıcık kopardım o kadar ha bir tanede salatalık yedim bu şeyleri yarında içicem ayyy çok kötü yaaaa...
yine geldim trafik haftasını ben düzenleycem de okulda. bişeye baktım. çıkıyorum iyi geceler aslı.
canım sen bu listeyi sürekli yayınla yoksa arada kaybolur gider.. bi de devamsızlığı hazırlarken neyi dikkate alıcaz???
merhba kızlar ya ben birşey gördüm devamsızlık çizelgesi diyor o ne ya 30nisan6mayısda ben varım nası yapcamki kaptaan durun ben bi geçmişi okiyim
slm kızlaR canım bişe istemedi yumurta haşlayıp yedim......
kızlar arkadaşıma diyetisyen dışarı çıkınca 1 lahmacun,1 ayran yiyebilirsin demiş sizce nasıl olur valla dışarı çıkınca çok zorlanıyorum....
selam kızlar yeni geldim eve. bugünü anlatım sabah okula küçük parça çavdar ekmeği, domates peynir götürdüm yedim. ara öğün yok ne yazıkki. haaa öğrencimin birinin uzattığı ikramdan kırdım bi parça o ara öğün sayılır.öğle yemek yapan bayan çiğköfte getirmişti. bende gözümü karattım yiyecektim.marulu elime aldım ne göreyim böcekler. hiç bişe yiyesim kalmadı. 1 kase çorbayı zor içtim belki 1 kase de olmamıştır.doymadım tabi. sonra bir sandviç ekmeğinin arasına yine domates salam peynir le ekmek arası sandviç yedim.okuldan sonra tunalıda bir işim vardı oraya giderken 1 simit aldım. oda tam bitmedi iştahım yoktu bugün pek keyfimde yoktu. okulda birkaç şeye sinir oldum da. sonra eve gelince de 1 salatalık 1 kase yoğurt 1 elma 12 tane çilek yedim. 12 çilek 1 pors meyve 50 kalori ..öle işte.siz neler yaptınız?nerelrdesiniizz?
2011-05-02 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55
[2] Simit 1 ADET 275
[3] Ekmek 3 DİLİM 195
[4] Salam 1 DİLİM 29
[5] Kaşar Peyniri 1 DİLİM 125
[6] Domates 1 ADET 14
[7] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[8] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102
[9] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[10] Elma 1 ADET 60
[11] Mercimek Çorbası 1 KASE 270
Toplam : 1186 kal
kaşarın kalorisine bakar mısınızızz? bu kaaa olabilir mi yaa?
evet insanlar saldıracak yer arıyor. hele bi zümrem var laf sokmaya bayılıor. ya ben elimde ne var ne yok paylaşıyorum onlar ayrı hava.. amaann aynen bende öğretmenler odasına uğramak istemiyorum. ama ben dedim 30 kadının olduğu yerde 2 ay zor geçinilir diye. aynen öle oldu. bana uzak olsunlarda. beni de tek ilgilendiren kuzucuklarım.
nasıl bişey. toz mu? yoksa müsli gibi filan mı? yoğurda katıp mı yiyosun sitesinde öle okumuştum. tavsiye etmiyomusun yani? tartıda değişen bişe var mı? dün hangi filme gittin hafta sonu bizde gidecez tavsiye ettiğin film var mı sen bu aralar 2 filme gittin demi?
neden kaaale alıpda benim mesajlarıma cevap vermiyorsunuz yaa. sormuyorum bende artık kimseye bişeçok yorgunum yürüyüş yapamam belkide bugün . şimdiden hepinize iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?