Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim kocam olsa,yeryüzüne uğramam 3 ay,çıkalım yıldızlara bakalım dünyadaki resmimize moduuu

ilahiii sen beni güldürdün rabbimde seni güldürsün.öyle olmuyo ya biz aslında çok döğüşürdük ya. uzakta olunca kıymete bindi. neyse ilerde sen evlenince anlatayım kötü şeyleri de soğuma. iyi yönlerini anlatıyım şimdilik.. öle işte. sırtını keseliyo...alışverişte poşetlere yardım ediyo.bozukları tamir eder. her eve lazım bişe koca tepme yani kısmetleri öle üstüme düşersen dedi diyee

ya kocam zorla 1 bardak limonata içirdi kilo vericem diye aklı çıkıyo kıskançç...

Evet canım sırrı oymuş,düdüklüde 7 dakika,ben de düdüklüde yapıyyorum
3 ay yazdım dikkat ettiysen Yalnızlık zor da,üstüne düşmemden korkan bi koca daha zor,şaka maka Rabbim özelini güzelini yazsın alnımıza,2 cihan mutluluğu nasip eylesin.Hz.Aişe annemiz Peygamver Efendimiz'e(S.A.V) sormuş:''Ya Resulallah beni nasıl seviyorsun?''''Ya Ayşe''demiz Efendimiz,''İlk günkü gibi,KÖRDÜĞÜM gibi''Mevlam öyle sevip sevilmeyi nasip eylesin hepimizi,KÖRDÜĞÜM gibi

Son düzenleme:
şimdden alışsın bebeler sağlıklı beslenmeye... ama bi para bulduluar mı hemen cips peşine düşerler

canım çok güzel bi menü olmuş.. hep böyle devam et e mi?????

akşam
bir tabak nohut yemeği
bir dilim çavdar ekmeği
bol salata

yeşil çay
form çay

ara ne yerim bilmiyorum henüz :97:

birazdanda yürüyüşümü yapıcam
güzel bi menüüü

canım sen bu listeyi sürekli yayınla yoksa arada kaybolur gider.. bi de devamsızlığı hazırlarken neyi dikkate alıcaz???

ya banane ben saymam... tek mesaj yazmış olabilirim ama hep alıntılı...

öğle yok mu??

bence hafta birincisi diğer hata için herkese hedef koysun.. en az bu kadar diye..

herkese günaydın kızlarrrr... dün öğleyin koca bir patates cipsin yarısını yedim yetmezmiş gibi 3 bardak gazoz içtim.. bu cuma tartıya çıkmak bile istemiyorum :18::18::18::18::18::18:

kendime gelip toparlanmaya ihtiyacım var... ya ben kimsenin fotosunu görmedim..gıcıklarrr.. görürsünüz ben de eklemicem

Son düzenleme:
merhba kızlar ya ben birşey gördüm devamsızlık çizelgesi diyor o ne ya 30nisan6mayısda ben varım nası yapcamki kaptaan durun ben bi geçmişi okiyim

anam kimse yokmu ya şu yeni gelen kuralları anlatsın bana bi diskalifiye fln olmiyim ya
en son duyanda benim herşeyi

yok canım yoğunluktan yiyemedim .......

kızlar sabah kahvaltım light ekmekli yağsız tost,1 elma inşallah bu hafta kaçırmam yaaaa..........

benim 6 mayısta doğum günüm var, kocalara bir kaç gün önceden hatırlatmak gerek malumunuz

umarım prob. çözülür, daha bi ağız tadı ile kavga etmemiş insanların ayrılması çok üzücü olur

ben veriyim cezanı bu hafta içinde 3 saat tempolu yürüyeceksin oldu mu canem

benim de 2,3 falan gösteriyo kafam karıştı internetten bi analiz raporu örneği buldum , onu eklicem sayfa sonuna

bizim müzik örtmenimizin bu tarz durumlarda söylediği bi söz vardı hala aklıma geldikçe gülerim
bacak bacak üstüne atan öğrenciye ''oğlum omzuna atsaydın bacağını....'

yapılan spor türüne göre de değişiyor ama genelde spora ilk başlandığında vücut kas yapıyor. eğer kişi kardiyo yapıyorsa ve yeni başladığında kilo alacağının bilincindeyse ve gidip diyetisyene niye kilo aldım diye başına ekşimeyecekse kişi spor yapar.
spor ile ilgili forumlarda ilk zaman niye kilo aldım diye çok tartışışır bu ilk zaman vücudun kas yapmasından. bir de tartışılan bişey daha var ' 60 dk spora bir 60 dk daha ilave yapıldığında bişeyin değişmediği'... yani kiş boşuna 2 saat spor yapıp 1 saatte elde ettiği sonuca kavuşuyorsa, kendimizi perişan etmeye de gerek yok

75 kiloluk birinin verileriymiş bu...malesef resimli göstergeyi kopyalayamadım
Hücre İçi Sıvı (kg) 25.43
Hücre Dışı sıvı (kg) 18.67
İskeletsel Kaslar (kg) 34.07
Kemik Mineralleri Ağırlığı (kg) 2.70
Yumuşak Kas Dokusu (kg) 55.80

ya bende de fakir vento var, güvenmiyorum ölçüsüne çünküm vücut syuyum % 40 civarı diyo ama normal bir insan da %60 civarında olur hadi 40 kilo dese neyse

benim yağ oranım %34 lerden %25 in altına düştü diyet sonucunda, eğer tabi doğruysa...bence ölçüm yapmıyor, giden kilonun doğrudan yağdan gittiğini hesaplıyo...

Son düzenleme:
selamlar kızlar bugün pek giremem herhalde sabah beri temizlik yapıyorum eşimde evde bugün akşam üstü gezmeye gidicez

sabah
1 dilim çavdar ekmeği
4 zeytin
1 kk peynir
1 domates
yeşil çay

ara yapamadım
sadece
form çay

birazdan :)öğle
1 porsiyon yumurtalı ıspanak
1 dilim çavdar ekmeği
4 kaaşık yoğurt

slm kızlaR canım bişe istemedi yumurta haşlayıp yedim......

kızlar arkadaşıma diyetisyen dışarı çıkınca 1 lahmacun,1 ayran yiyebilirsin demiş sizce nasıl olur valla dışarı çıkınca çok zorlanıyorum....

evet olabilir ama bence tabak döner ya da köfte tüketebilirsin daha güzel olur.. bol protein alırsın hem de ayranı ve salatayı gönül rahatlığı ile yiyebilirsin canımm

selam kızlar......dün giremedim fazla,sinemaya gittik yusuf'a bişey aldık eve geldik sonra evde bişeyler oldu eşim hazırlan eve gidiyoruz dedi akşam saat 10 da eve geldik eşimle baya konuştuk saat 2 de yattık sabah ta eşimi yolladım yusufu parka götürdüm karnını doyurdum geldik yatıyoruz,kızlar yoklama listesini geçen hafta sıra benimmiş ama yapamadım malum moralmanım çok bozuktu 23-29 nisan arası benim sırammış şimdi şöyle bir sorunum var benm iki laptopım var biri minidiğerinin adaptaörü bozuldu şarj etmiyor teknosa ya sordum sadece servisinden alabilirsiniz dediler o da en yakın servis 50 km uzaklıkta şu anda kullandığım mini olanın içinde windows vista diye bir program var o kadar yavaş ki bir sayfadan bir sayfaya tam 1,5 dakkika da geçiyor dün onun içinde fazla giremedim bu haftayı benden sonra ki arkadaş yapsa haftaya ben yapsam başka bir program yüklemem lazımmış hızlanması için ...:26:

bugün itibatiyle şu dexxlere başladım o kadar kötü bir tadı var ki anlatamam bebek maması gibi şimdiye kadar 2 poşet tükettim hiç bir açlık yok akşama kadar 3 paket daha tüketicem,yarında aynı sonra sabah kahvaltısı yapıp 2 pakette devam ürünlerini kullanıcam arada su ve şekersiz içecek serbest hayırlısı bakalım ne olacak görücem bu hafta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…