Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

waaaww 6 tane hanımeller o kadar kalorilimiymiş
bende annemlere gittiğimde ara öğün olarak yemiştim 4 5 tane
geçmiş olsun canım bu havalar astım alerjisi olanlar için çok fena
psikolojik hastalıklarında kendini en sık gösterdiği aylar..bendede alerjiye bağlı astım bronşit var çok beterdir bilirim
canım aslında hep güçsüz görünmekde yoruyor bizi benide herkes öyle bilir ama bazen patlama noktam olur herşeye ağlarım kafama takarım
inan sadece sen değilsin bende aynen böyleyim şu ara hatta eşim annenlerin yanına göndereyim kafanı dağıt diyo
ama şuna eminim diyette olmamızda bunu tetikliyo bizi mutsuz yapıyo :95:

birde o hapları içmesen zararı olabilir normal diyetle zaten verirsin kiloyu ki çokda kilolu değilsin

canımm senin harika bir öğretmen olduğuna inanıyorum gerçekten çokkk şanslı öğrencilerin

şu an burdada acayip yağmur yağıyo mis gibi toprak kokusu geldi
bende bir sigara yaktım yağmurun sesini dinliyorum :98:

yok kıs çocuklar birbirine girrdi onları ayırmaya çalışyorum hahaha bi taraftanda okumaya çalışıyorum..........

fdm yanlışın var kıs hanımellerin büyük paketi o kadar kaloriymiş ..............

yok kıs çocuklar birbirine girrdi onları ayırmaya çalışyorum hahaha bi taraftanda okumaya çalışıyorum..........

çocukluk ne kadar güzel bir şey yahuu..bizde abimle çok dalardık o bana yastık fırlatırdı ben ona terlik annemin yanında ked köpek gibi didişirdik babam gelince çok uslu çok iyi anlaşan iki kardeş
aramızda 2 yaş var o yüzden olsa gerek pek bir sarmaş dolşatık
seninkilerin arasında kaç yaş var

biri 9 biri 2 yaşında ,iki erkek, küçük büyüğün odasını karıştırmak istiyo oda izin vermiyo giriyolar birbirlerine.........

kızlaaaarr gözlerime inanamıyorum. bugün velime gitmemee 1 dilim kek 1 kurabiye yememe rağmen yani aç değilken günün şu saatinde.cuma sabaha göre 700 gram az çıktım.. süper yaaa. böcekler işe yaradıı:))) bu arada bugün yedikelrim sabah çeyrek ekmek arası patates kızartması mecburen. çeyrek ekmek kaç dilime tekabül eder bilen var mı? ben 2 diye düşünüyorum ama. neyse 1 bardak süt
öğle 1çorba kasesi yoğurtlu makarna. salata.. saat 4 gibi 1 kek 1 küçük hindistan cevizli kurabiye.(kısırıı, milföy böreğini ve krem şantili pastayı yemedim alkışşş) az öncede kabak yemeği zeytinyağlı 1 kepçe. 1 litreden fazla suyumu da içtim. akşamda osmanı izlerken yürürüm. seviyorum sizziiii motivasyon kaynağı takımım.

aralarda biraz fazla yaş oldumuda böyle sorunlar oluyo demek :)
sen dokunma yapma dağıtma yırtma..ayy hangisi daha iyi bilemedim şimdi

ne sorunlar sorma küçük büyüğü kıskanıyo...................................
sen neler yapıyosun bebiş yoktu demi senin............

maşallah canım darısı başımıza.........................

iyi akşamlar kızlar yavaş yavaş toplanıyor millet neler yaptınız bugün diyetler nasıl geçti,cumaya birinciyiz inşallah benden bu afta inşallah bir kilo gider de faydam olur.........

eveeetttt işte dünün paylaşımlarıııı...
Aynalar 15(bol alıntılı)
selenay2002 10(bol alıntılı)
irras 9
triptofan 8(biraz azalmış)

takım dışından ;;;julia 3
elifezgi 2 (5 alıntılı)

:44::44: anşaaa 2(10 mesaj alıntılı)
fdm 2(7 mesaj alıntılı)

gezmeci Roseberry 2
yoğun pinky 2
nerdeydin kız nev81 2
sopalık aysen 34 1

canım benimle değiştir istersen eseninde işi varmış
daha ne bekleyim olmuşum 29

geçmiş olsun canım

gizem sağol canım yapmışsın yoklamayı senin tarihlerin hangisi o haftada ben yaparım ...

canım bu hafta yapacaksın sen

canım öncelikle tekrar geçmiş olsun ben mutsuz insanların kilo vermesinin zor olduğunu duymuştum vücut mutsuz olduğumuzda bir salgı salgılıyormuş oda kilo vermeyi engelliyormuş

Roseberry,,pinkcat87, nev81 cezanızı söylüyimmi siz mi seçersiniz.

en iyisi siz 50 mekik ister peşin ister taksitle. hatta peşin fiyatına taksitle:))

aysen34 sen dee 50 mekik+ 3 şarkı eşliğinde tuğba özay ile fitness(süper bişey hem eğlenceli)

Son düzenleme:

kıyamam beni de mi saydın triptofancım

amin canım inş

face se gelsene triptofan

bensiz ne yapıyorsunuz facede bakıyım

geçmiş olsun canım diş ağrısı zordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…