Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

maşallah maşallah

bol alıntılı diyede yazmış aslında paylaşmamış ama yazılanlara cevap vermiş gibi olmuş çekemiyon beni dimi
ellerine sağlık canım

bizim daha belli olmadı. ben bir öceki yerel seçimde 2 de evdeydim. köyde kaç kere saydık maalesef.
Ben kendi okulumdayım canım şükür,bizde pek sorun yaşanmaz gibi geliyor,hayırlısı... Ohhhh gel keyfim gel.Canım resimleri albüme ekliyorum şimdi,bakarsın
iyi akşamlar kızlar yavaş yavaş toplanıyor millet neler yaptınız bugün diyetler nasıl geçti,cumaya birinciyiz inşallah benden bu afta inşallah bir kilo gider de faydam olur.........
Müsliye bünyem alıştı,yürüyüşten geldim yalnızca 1 kase cacık yedim hafif olsun diye...

eveeetttt işte dünün paylaşımlarıııı...
nerdeydin kız nev81 2
6 km yürüyüş yaptım yeni geldim,sayılmaz mı komutanım

maşallah maşallah

bol alıntılı diyede yazmış aslında paylaşmamış ama yazılanlara cevap vermiş gibi olmuş çekemiyon beni dimi
ellerine sağlık canım

kız cadı bol alıntılı derken 15 ama aslında daha çok mesaja cevap vermiş demek istemiştim.kınıyorum eseflen.

slm kızlar maşallah oku oku bitmiyor
bir sayfayı okuyorum orda cevap vereceklerime yorum yazıp diğer sayfaya geçiyorum yoksa zor oluyor

ben okuldan geldim arkadaş çağırdı oraya gittik
8 e doğru geldik çamaşır yıkadım şimdi su ısıtıyom kendim yıkanacam

bugün ne yedim
sabah bir dilim kepek ekmeği yarım kk kadar peynir 4 yeşil zeytin yarım domates ve salatalık
ara yeşil elma
öğle 2 bardak şekersiz çay 2 dilim ekmek 5 dilim sucuk kk kadar peynir
akşam 4 kaşık kısır bir dilim börek

çok acımasızsın gülçin kız hastayım zaten, falaka iyi gelir değil mi ? bu seferlik affet bir daha olmayacak,gündüz kimse olmuyor akşam da benim oğlan cozutuyor laptapın tuşları kalmadı yara bere içinde pc im...

hah şöle ya yediklerini yaz bi güzel. bence börek de olur yaa üzülme yeter ki buraya yazabileceğin kadar az kaçamak yap en azından almazsın vermesende.

olmaaazzzz. gezerken hasta değilsin demi. (tipik öğretmen repliği) 50 olacak. bugün yapmazsan faiziyle yarın yaparsın zaman böle... duyupta görüpte cezasını yapmayanın kaynanası ölsüüünnnn.

hah şöle ya yediklerini yaz bi güzel. bence börek de olur yaa üzülme yeter ki buraya yazabileceğin kadar az kaçamak yap en azından almazsın vermesende.

ya hep bu komşular arkadaşlar yüzünden ya biz gidiyoz ya onlar geliyo aha yarın yine bi arkadaşa gitcez benim dağ başına gitmem lazım mesela sincana

kendime şöyle güzel bir sütlü nescafe yaptım aç aç onu içiyorum iyi geldi midem 2 gündür katı bişey görmüyor ama yarın sabah kahvaltı yapıcam ya kızlar bu hafta 70 kg olurmuym 70 olduğumda esencim bana yeni çizelge yapar mısın şekerim şimdi 70 olmayı bekliyorum ay bide 6 lı rakamları görsem çok mutlu olucam .....

inş canım inş
darısı benim başıma

olmaaazzzz. gezerken hasta değilsin demi. (tipik öğretmen repliği) 50 olacak. bugün yapmazsan faiziyle yarın yaparsın zaman böle... duyupta görüpte cezasını yapmayanın kaynanası ölsüüünnnn.

amiiiiin diycem ama boşver ölmesin kız sadece bize zararı dokunmasın yaşasın,çok acımasızsın accuk merhamet et be bacım.....söz bundan sonra olmayacak.......

saaaa-- yıl---- mazzz--- kaynanan ölür sonraa.
şirinlik muskasısımısın kızım sen güldürdün beni ya çok yaşa emiiiii......

ya hep bu komşular arkadaşlar yüzünden ya biz gidiyoz ya onlar geliyo aha yarın yine bi arkadaşa gitcez benim dağ başına gitmem lazım mesela sincana

sincanda kim var kız? orayada gelmesin komşular aaa bak benim kaynanam orda söylerim ona bi musallat olur sana ordan da kaçarsın......

bu akşam anşaa ayşegül yok malatyayı geziyor sanırım hadi gel ayşegül cicilerini göster bize....

ayşen 34 canım sen kaç yaşındasın? geçmiş sayfalarda kızının doğum yaptığını yazmıştın merak ettim....

ya ben bura açıkken face e dalmışım da. sen facebook kullanıyomuydun?daha önce sormuş muyduuumm:26::26:
yok caNIM kullanmıyoruz face biz

aaaaaa bir gün fazla giremedim cezayı aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…